Z. Paul Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Jojo ČD podle aplikace už jsem sedel ve vlaku navazujícím v Lovosicich, oba měli spozdeni a vycházelo to. Jen já ještě seděl v prvním vlaku na půl cesty a nakonec jsem přestupoval v čase kdy už jsem měl být a podle aplikace byl v cíli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Si nestěžujte furt a buďte rádi, že už nemusíte chodit na nádraží točit těma válcema ve skleněný vitríně a hledat na nich spojení. A pak stát frontu na ten malinkej kus kartonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 před 1 hodinou, geometr napsal: Si nestěžujte furt a buďte rádi, že už nemusíte chodit na nádraží točit těma válcema ve skleněný vitríně a hledat na nich spojení. A pak stát frontu na ten malinkej kus kartonku No jóó. To si ještě pamatuji. Bylo to tam jak v tibetském klášteře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Někdy je to s námi těžké. Většinou ale shledávám chybu u Vás. Využíváte naše služby s představou, že dostanete službu, která bude vždy bezvadná. Toto očekávání je chybné, neboť existuje mnoho klíčových faktorů, které bohužel nejdou ovlivnit. Zkráceně.... Nemůžem za to! Přesto se Vám ústy mateřského podniku omlouvám. @nickolas : dávej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Jako hrob! SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) Náhodou točení válcema nebo listování plechovýma tabulema je pro mě pěkná nostalgická vzpomínka. A ten pocit, že na rozdíl od skoro každýho druhýho se v tom jakž takž vyznám a nečumím do toho jak husa do flašky... k nezaplacení.. Mimochodem, existuje vůbec ještě tištěný jízdní řád...? Upraveno 25. května 2022 uživatelem Klotzman Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Tak on existuje ekvivalent těch jedinců čumících jako husa do flašky i dneska, že ano. Akorát dneska tak čumí do aplikace Pořád to chce fištróna, jak píše hopa: "Většinou ale shledávám chybu u Vás. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Chlapci a chlapi, nemá někdo náhodou nějakou spojku v Tokyu? Díky za případné info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 V 26. 5. 2022 v 22:04, M3maniac napsal: Chlapci a chlapi, nemá někdo náhodou nějakou spojku v Tokyu? Díky za případné info. Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Máte někdo prosím tip, kde by mi zkontrolovali/opravili starší ručičkový multimetr? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 Pls poraďte nějakou prověřenou ruční/nožní pumpu na matrace a nějaký koupací blbiny pro děti. Žena jede s kámoškou a dětma do Chorvatska, za což jsem jí vděčnej (vyrazím s kámošema na moto po českých pivovarech), takže jí chci vybavit něčím, za co mě nebude proklínat. Ne na elektřinu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Zde oblíbený Decathlon: https://www.decathlon.cz/p/nozni-pumpa-k-nafukovacim-matracim/_/R-p-306306?mc=8543062&c=ČERNÁ Nevím, jestli bude vyhovovat průměr nafukovací hubice. Jsou tam redukce na tři velikosti, nejmenší by mohla vyhovovat. Foukáme tím velký matrace do stanu a pohoda. Jen to chce na tvrdej podklad (tráva apod. stačí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 @Paw dik. Ja prave uplne netusim, jestli je lepsi tenhle nozni typ, nebo naopak rucni. Jako treba toto: https://www.mall.cz/pumpy-kompresory-matrace/intex-pumpa-rucni-786934 Ale pokud tu z odkazu mas vyzkousenou, tak asi Ok. Navic pro zenskou bude ta nozni asi obecne lepsi. Nehlede na to, ze kolem Decathlonu jezdim do prace. Takze asi vezmu toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 V 1. 6. 2022 v 1:05, warann napsal: Pls poraďte nějakou prověřenou ruční/nožní pumpu na matrace a nějaký koupací blbiny pro děti. Žena jede s kámoškou a dětma do Chorvatska, za což jsem jí vděčnej (vyrazím s kámošema na moto po českých pivovarech), takže jí chci vybavit něčím, za co mě nebude proklínat. Ne na elektřinu. Dík. https://www.lidl.cz/p/crivit-nozni-pumpa-s-manometrem/p100343620 a jde s tím i dobře foukat kolo tzn. nebude se ti to zbytek času jen tak válet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Taky ji mám a je dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 jak se jmenuje obsluha, ktera po vstupu do lepsi restaurace stoji u pultiku a rekne, jestli a kam si host muze sednout? napsal jsem dveřník, ale moc se mi to nezda. a nelibi se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Jako kdysi v kinech: uvaděč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Chtěl jsem to napsat,ale také jsem váhal,no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 aha, super tak uz si druhej, se mi to teda nejak nezdalo. diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 @sonny.c Dík, ale pumpu na kolo mám dobrou, na ty matrace vezmu asi spíš tu šlapací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se