shaggy Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Sa smejte, ale zatial kazdy kto pil H2O zomrel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Jak vypadá nevodíková voda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 před 1 minutou, geometr napsal: Jak vypadá nevodíková voda? jenom kyslík voe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 To ne, to je přece nedusíkovej vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Měl bych dotaz ohledně vodíkové vody. Pijete to někdo? Fakt to tak maka jak se všude píše. Jakou flašku/vyrobce byste když tak doporučili?Musel jsem se podívat o co jde....Bože to je chujovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Jo, taky jsem se kouknul na nějaký stránky, co hodil google na "vodíková voda" a takhle jsem se dlouho nepobavil, včetně teda stránky na wiki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 Lepší je inhalovat čistý vodík. Má to výhodu. Všichni se smějí, kdykoliv promluvíte. Akorát kouření se nedoporučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Nemáme tady někoho z Monety? Potřeboval bych radu. Kdyžtak prosím SZ. Dík moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Nazdárek...po dnešních hustokrutoprisnych mrazech jsem ráno v dětských pokojích a ložnici objevil na sadrosi na stropě tyto vlhké skvrny. Nevíte někdo čím to a co s tím? Nejde jsem vygooglil, ze snad kondenzace přes vruty. Tak mě napadlo více v místností zatopit a větrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Plíseň z vlhkosti. Přetři to Likvisanem, aspoň dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Ok ok....Dnes v noci se to objevilo poprvé za celou dobu, co tu bydlime. Tak to přičítám tomu velkému mrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 @Gustaf tohle teď řešim také a poprvé. Rosí se ti okna? Před dvěma měsíci jsem pod oknem měl stejné "tečky", a to mráz nebyl. Je to z vlhkosti. A taky tím, že teď ani netopíme. Tečky dobrý, ale horší to bylo za skříňkou vedle okna. Teď to stříkám a na jaře vymaluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Přesně tak, v místnostech, kde je větrá a topí se neobjeví - obvykle pracovny, ložnice pro hosty apod. Pozor na kontakt s dřevěným nábytkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Topím na 20st, okna se rosi a to vetram a nám i ty malý odvlhčovače. Novostavba 2 rok, no. Zkusím teda ještě víc větrat a přidat na topení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 @Gustaf @libor2002. Chlapi, taky mám novostavbu, nastěhovali jsme se letos v září. Koupil jsem Netatmo meteostanici kvůli větrání, CO2 a vlhkosti. Je to super. Mám to v obýváku, dětském a ložnici. Ostatní místnosti pak sleduju přes Zigbee bránu a čidla v pokojích na vlhkost a teplotu. Mám v baráku rekuperaci a tepelné čerpadlo, tak jsem potřeboval odsledovat jak se to chová a ladit nastavení. Ještě to všechno pořád ladím, ale vlhkost jsem byl schopen srazit úpravou větrání na normál celkem rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Já tam dneska taky prehodim meteo stanici abych věděl, jak jsem na tom s vlhkostí. Ve spodním patře mám cca 55% a taky se tam okna rosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 tak po návratu domů z práce po flekach ani památky....vohulil jsem topení a uvidíme jak zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 10 minutami, Gustaf napsal: ....vohulil jsem topení a uvidíme jak zítra... A zítra, zítra čekej dárkovej balíček od plynařů i s pugétem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 6 minutami, Tom4 napsal: A zítra, zítra čekej dárkovej balíček od plynařů i s pugétem Tak nějak...no slovem vohulil jsem myslel zvýšení na termostatu o 1st a nastavení termostatických hlavic na 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Tak to bude i osobní děkovný dopis od ředitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se