shaggy Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Sa smejte, ale zatial kazdy kto pil H2O zomrel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Jak vypadá nevodíková voda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 před 1 minutou, geometr napsal: Jak vypadá nevodíková voda? jenom kyslík voe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 To ne, to je přece nedusíkovej vzduch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Měl bych dotaz ohledně vodíkové vody. Pijete to někdo? Fakt to tak maka jak se všude píše. Jakou flašku/vyrobce byste když tak doporučili?Musel jsem se podívat o co jde....Bože to je chujovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Jo, taky jsem se kouknul na nějaký stránky, co hodil google na "vodíková voda" a takhle jsem se dlouho nepobavil, včetně teda stránky na wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted December 10, 2022 Report Share Posted December 10, 2022 Lepší je inhalovat čistý vodík. Má to výhodu. Všichni se smějí, kdykoliv promluvíte. Akorát kouření se nedoporučuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted December 12, 2022 Report Share Posted December 12, 2022 Nemáme tady někoho z Monety? Potřeboval bych radu. Kdyžtak prosím SZ. Dík moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Nazdárek...po dnešních hustokrutoprisnych mrazech jsem ráno v dětských pokojích a ložnici objevil na sadrosi na stropě tyto vlhké skvrny. Nevíte někdo čím to a co s tím? Nejde jsem vygooglil, ze snad kondenzace přes vruty. Tak mě napadlo více v místností zatopit a větrat. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Plíseň z vlhkosti. Přetři to Likvisanem, aspoň dvakrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Ok ok....Dnes v noci se to objevilo poprvé za celou dobu, co tu bydlime. Tak to přičítám tomu velkému mrazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
libor2002 Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 @Gustaf tohle teď řešim také a poprvé. Rosí se ti okna? Před dvěma měsíci jsem pod oknem měl stejné "tečky", a to mráz nebyl. Je to z vlhkosti. A taky tím, že teď ani netopíme. Tečky dobrý, ale horší to bylo za skříňkou vedle okna. Teď to stříkám a na jaře vymaluju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Přesně tak, v místnostech, kde je větrá a topí se neobjeví - obvykle pracovny, ložnice pro hosty apod. Pozor na kontakt s dřevěným nábytkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Topím na 20st, okna se rosi a to vetram a nám i ty malý odvlhčovače. Novostavba 2 rok, no. Zkusím teda ještě víc větrat a přidat na topení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 @Gustaf @libor2002. Chlapi, taky mám novostavbu, nastěhovali jsme se letos v září. Koupil jsem Netatmo meteostanici kvůli větrání, CO2 a vlhkosti. Je to super. Mám to v obýváku, dětském a ložnici. Ostatní místnosti pak sleduju přes Zigbee bránu a čidla v pokojích na vlhkost a teplotu. Mám v baráku rekuperaci a tepelné čerpadlo, tak jsem potřeboval odsledovat jak se to chová a ladit nastavení. Ještě to všechno pořád ladím, ale vlhkost jsem byl schopen srazit úpravou větrání na normál celkem rychle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Já tam dneska taky prehodim meteo stanici abych věděl, jak jsem na tom s vlhkostí. Ve spodním patře mám cca 55% a taky se tam okna rosi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 tak po návratu domů z práce po flekach ani památky....vohulil jsem topení a uvidíme jak zítra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 před 10 minutami, Gustaf napsal: ....vohulil jsem topení a uvidíme jak zítra... A zítra, zítra čekej dárkovej balíček od plynařů i s pugétem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 před 6 minutami, Tom4 napsal: A zítra, zítra čekej dárkovej balíček od plynařů i s pugétem Tak nějak...no slovem vohulil jsem myslel zvýšení na termostatu o 1st a nastavení termostatických hlavic na 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted December 13, 2022 Report Share Posted December 13, 2022 Tak to bude i osobní děkovný dopis od ředitele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts