shaggy Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 před 18 hodinami, zhrado napsal: Stierače by ma vytočili tiež. Ale čo to má za auto? Mám 19 ročný Citroen a tam keď vypnem kľúčik tak stierače vždy dôjdu a zaparkujú... insignii a můj Focus to taky neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Zapomněl jsem včera koupit kafe- asi tady umřu, došlo...nemůžu ven, když si nedám hrnek kafe.. neprobudím se bez kafe...už cítím jak jsem malátnej... jak můžu jít koupit kafe, když si nedám ráno napřed kafe ? Počkám hodinu a zkusím zazvonit na sousedy, třeba mě nezabijou...a budou mít kafe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 18 minutami, straspol napsal: Zapomněl jsem včera koupit kafe- asi tady umřu, došlo...nemůžu ven, když si nedám hrnek kafe.. neprobudím se bez kafe...už cítím jak jsem malátnej... jak můžu jít koupit kafe, když si nedám ráno napřed kafe ? Počkám hodinu a zkusím zazvonit na sousedy, třeba mě nezabijou...a budou mít kafe... Narkomane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 55 minutami, Geodet napsal: Narkomane! Necito ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 S hrůzou mi při vasávání auta došlo, že přední koberce mají ,,směr šití" podélně s jízdou, zatímco zadní to mají kolmo ke směru. Jsem z toho nesvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 S hrůzou mi při vasávání auta došlo, že přední koberce mají ,,směr šití" podélně s jízdou, zatímco zadní to mají kolmo ke směru. Jsem z toho nesvůj. Budou brzdit Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Tak jsem behem poslednich tydnu ztratil nekolik veci. Vesmes drobnosti, takze o nic nejde. Ale to vedomi nebo spis nevedemi co se s tema vecma stalo, kdy a jak zmizely a kde se ted nachazeji me docela sere a jeste vic me sere, ze na to furt musim myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Je tu ještě nějaký úchyl, co si nastavil budík na 01:58 ať nepromešká skok na 03:00 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Nastavil jsem už včera večer a má to něco do sebe, protože člověk se už večer může začít adaptovat. Mimochodem při změně času je hacking na obtíž, takže jsem objevil asi první nevýhodu hackingu. A abych nebyl mimo téma. Na hodinkách nesnesu ručičky mimo indexy, ať minutová nebo i hodinová, což už je problém, zvlášt, pokud má člověk v oblibě Seiko. A potom jsem alergický na zvuky. Jak někdo řeže nožem do talíře, mlaská, srká, cinká lžičkou v hrnku při míchání... Pokud se na to začnu soustředit, je zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 před 20 minutami, tarmi napsal: A potom jsem alergický na zvuky. Jak někdo řeže nožem do talíře, mlaská, srká, cinká lžičkou v hrnku při míchání... Pokud se na to začnu soustředit, je zle... https://cs.wikipedia.org/wiki/Misofonie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Srkání. Nesnáším srkání. To mě dovádí k nepříčetnosti. Doteď jsem myslel, že je nemocnej ten kdo srká, a teď zjišťuju, že prej já. Blbost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Mladymu u jidla preskakuje pant..loupe mu to v celisti.. vzdycky se musim drzet, abych mu jednu taky neloupnul.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Srkání. Nesnáším srkání. To mě dovádí k nepříčetnosti. Doteď jsem myslel, že je nemocnej ten kdo srká, a teď zjišťuju, že prej já. Blbost! Já to zase mám moc rád, srkat horké věci ( polévky, kafe....) Mě to prostě baví a chutná Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) před 3 hodinami, nickolas napsal: Srkání. Nesnáším srkání. To mě dovádí k nepříčetnosti. Doteď jsem myslel, že je nemocnej ten kdo srká, a teď zjišťuju, že prej já. Blbost! To mám taky….srkání a mlaskání….bych to fackoval Vlastní děti jsme to už odnaučili. Upraveno 26. března 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
postul Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 V 26. 3. 2023 v 3:05, stankoff napsal: Je tu ještě nějaký úchyl, co si nastavil budík na 01:58 ať nepromešká skok na 03:00 ? Ne, ale naplánoval jsem si návrat z hospody tak, abych viděl, jak to přeskočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Hodiny.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Mám dva hrnečky na ranní kávu a dva na chatě. Jinak šlus. Kafe i čaj si míchám střibrnou lžičkou. Stříbrnou lžicí jím doma i polecku a stejně tak i příbor. Ty vole víte někdo jaké to je jÍt do restaurace na Top jídlo a dát si do huby nerez ? Hodinky dycynky na pravé a toaleťák papírem od stěny jsme tady již zmiňoval. Mám toho víc. Třeba v Asii a obecně tam, kde se jezdí po druhé straně silnice bych za volant nesedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Ja mam fobii z toho, ze se jednou rano vzbudim a nebude nafta. Proto si udrzuji obsesi vojenskou technikou. Takze kazdemu chronomagorovi, ktery se na Retromestecku prokaze platnym chronobundosloganem, umoznim si prolezt nasi techniku, podam fundovany vyklad a pri trose stesti a prostoru i svezu. Tam jeste nevim, jaka bude organizace... Via: www.retromestecko.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 To jsou auta těch návštěvníků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se