Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdybyste někdo tušil jak zabalit přerostlej odšťavňovač, když jsou strany krabice delší než je šířka papíru, jste srdečně zváni na kapku rumu :-))).

To je vcelku jednoduche. Zlep si dva harky papiera dokopy priesvitnou lepiacu paskou a hned sa ti bude balit lepsie.

Rum mi netreba, dakujem, Diplomatico mam prave v pohari :)

Návštěvník YPO
Odesláno

tak du na to .... tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat členům KFL a kubson, za to že se pravidelně starají o moje játra 

Odesláno

Psycho.path - v tom by som mal jasno. Jedno darovat kolegovi, druhe susedovi a hura na Glenlivet. Vyborna volba.

Tyjo mel si nekdy toho Remy Martina XO? To je jinej level nez ty dalsi dva adepti :-) rozhodne bych nechal jako tresinku nakonec.

Odesláno

Tyjo mel si nekdy toho Remy Martina XO? To je jinej level nez ty dalsi dva adepti :-) rozhodne bych nechal jako tresinku nakonec.

Konaky nepijem vobec - parkrat som to skusal (ale urcite s nizsou ligou ako je na obrazku), v kazdom pripade ja by som ten Glenlivet18 uprednostnil. Ale jasne, kazdy svojho boha chvali :)

Odesláno

Konaky nepijem vobec - parkrat som to skusal (ale urcite s nizsou ligou ako je na obrazku), v kazdom pripade ja by som ten Glenlivet18 uprednostnil. Ale jasne, kazdy svojho boha chvali :)

díky za rady:o) Glenlivet 18 je jediná kterou jsem sám koupil a tou asi fakt začnu:o) Remyho jsem pil max ve VSOP, takže jsem na něj taky zvědav. 

Návštěvník dabelM
Odesláno

tak du na to .... tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat členům KFL a kubson, za to že se pravidelně starají o moje játra 

Don Papa 10 se tady moc často nevyskytuje ! Už jsi ji měl možnost ochutnat ? Já musím vydržet do zítřka :-(

Odesláno

Tvl, kdybych vedel, ze provozujes obchod lihovinama, tak ti dam radsi svazek mrkve :D.

Návštěvník YPO
Odesláno

Don Papa 10 se tady moc často nevyskytuje ! Už jsi ji měl možnost ochutnat ? Já musím vydržet do zítřka :-(

to je prej nějaká limitka .... to vyžahnu aš po transplantaci játra .... jakože na voslavu

Tvl, kdybych vedel, ze provozujes obchod lihovinama, tak ti dam radsi svazek mrkve :D.

:D

Odesláno

Metaxu a rumíky (Diplomatico, Legendario).

Dostal jsem pro mne zatím neznámej rum Blackwell, neznáte někdo? Nevím jestli otevřít či poslat dál :wine:

post-38860-0-36076800-1450894315_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...