Gustaf Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 já si dávám pardála echt a medovinu....mno a grog už sem měl
roura74 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Piju kakao s rumem. Kdo to nezná doporučuju zkusit. Lepší jak grog.
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Kdybyste někdo tušil jak zabalit přerostlej odšťavňovač, když jsou strany krabice delší než je šířka papíru, jste srdečně zváni na kapku rumu :-))).To je vcelku jednoduche. Zlep si dva harky papiera dokopy priesvitnou lepiacu paskou a hned sa ti bude balit lepsie.Rum mi netreba, dakujem, Diplomatico mam prave v pohari
psycho.path Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Se mi sešla taková všehochuť a nějak nevím čím začít...
eskimak Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Psycho.path - v tom by som mal jasno. Jedno darovat kolegovi, druhe susedovi a hura na Glenlivet. Vyborna volba.
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 tak du na to .... tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat členům KFL a kubson, za to že se pravidelně starají o moje játra
kvejkr Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Psycho.path - v tom by som mal jasno. Jedno darovat kolegovi, druhe susedovi a hura na Glenlivet. Vyborna volba.Tyjo mel si nekdy toho Remy Martina XO? To je jinej level nez ty dalsi dva adepti :-) rozhodne bych nechal jako tresinku nakonec.
Waya03 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Alespoň někteří klienti se předvedli v dobrém světle. Po obidku aplikuju digestiv :-)
eskimak Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Tyjo mel si nekdy toho Remy Martina XO? To je jinej level nez ty dalsi dva adepti :-) rozhodne bych nechal jako tresinku nakonec.Konaky nepijem vobec - parkrat som to skusal (ale urcite s nizsou ligou ako je na obrazku), v kazdom pripade ja by som ten Glenlivet18 uprednostnil. Ale jasne, kazdy svojho boha chvali
psycho.path Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Konaky nepijem vobec - parkrat som to skusal (ale urcite s nizsou ligou ako je na obrazku), v kazdom pripade ja by som ten Glenlivet18 uprednostnil. Ale jasne, kazdy svojho boha chvali díky za rady:o) Glenlivet 18 je jediná kterou jsem sám koupil a tou asi fakt začnu:o) Remyho jsem pil max ve VSOP, takže jsem na něj taky zvědav.
Viktor Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Pivo k cukroví Trochu moc hřebíčku a skořice
tommi_d Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Veltlínske zelené 2015 od príjemných ľudí z Modry...
Návštěvník dabelM Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 tak du na to .... tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat členům KFL a kubson, za to že se pravidelně starají o moje játra Don Papa 10 se tady moc často nevyskytuje ! Už jsi ji měl možnost ochutnat ? Já musím vydržet do zítřka :-(
KFL Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 tak du na to .... tímto bych chtěl jmenovitě poděkovat členům KFL a kubson, za to že se pravidelně starají o moje játra Tvl, kdybych vedel, ze provozujes obchod lihovinama, tak ti dam radsi svazek mrkve .
Návštěvník YPO Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Don Papa 10 se tady moc často nevyskytuje ! Už jsi ji měl možnost ochutnat ? Já musím vydržet do zítřka :-( to je prej nějaká limitka .... to vyžahnu aš po transplantaci játra .... jakože na voslavuTvl, kdybych vedel, ze provozujes obchod lihovinama, tak ti dam radsi svazek mrkve .
Horhe Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Rohožku a kubánce.Ten rum se svojí cenovkou je překvapivě dobrej.
tommi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Metaxu a rumíky (Diplomatico, Legendario).Dostal jsem pro mne zatím neznámej rum Blackwell, neznáte někdo? Nevím jestli otevřít či poslat dál
tenge Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Dnes ochutnávka jednoho a zítra druhého. .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se