cali Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Ake mate pani skusenosti s vintaznou domacou? Ja mam za to ze domaca ovocna palenka dlhodobym skladovanim (5+ rokov) uz nejak extra na kvalite neziskava. Nezriedka sa naopak prejavi nie uplne idealne skladovanie, najcastejsie chut korkovej zatky.
Tom4 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Někde jsem to psal obsáhleji, ve zkratce tahle móda že "slivovice starší 3 (5) let už není dobrá" jede ve vlnách pořád dokola.Ten vývoj tam pořád je, není to stabilní látka. Tempo a druh vývoje je u každé jiný, jelikož dvě stejné prostě nejsou. Chuť korku - láhve se slivovicí stojí vždy hrdlem nahoru a ve sklepení, tedy není horko aby tekutina kondenzovala a nebo jinak přišla do styku s korkem. Kdo ji položí nebo má na slunci tak ať si korek užije ale nedržkuje.Posbíral jsem po rodině různé vzorky starší slivovice a pokud byla dobrá na začátku tak stářím je ještě fajnovější.Ale ani čas ze špatné pálenky dobrou neudělá.
cali Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Mozno som to nenapisal dobre, jasne ze nejaky vyvoj tam urcite je, ale ja tvrdim ze rozhodne neplati, ze ked je 2 rocna OK, tak za dalsich 20 rokov si z nej automaticky vsetci sadnu na zadok.
Tom4 Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 To určitě ne, může být ale taky nemusí Mám vzorek ze sedmdesátých let co je . . tak nějak.A vzorek co je z roku 2004 a je to pecka. Ochutnal jsem teď svoji loňskou broskvovou a nejedemi, přijde mi jako bych cítil kvasnice. Ještě pár měsíců zpět to byla plná voňavá pálenka.Hruškovou co jsem měl od roku 2009 do 2012 v dubovém soudku a od té doby je v láhvi . . .je skvělá, hodně posunutá směr koňakové tóny.A láhev z roku 1952 - byla fakt dobrá, ale pil jsem i lepší. Atd. atd., přesně tohle mě na tomhledruhu pití baví
gerhard Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Odesláno 10. června 2018 Fajn combo. Bude doma veselo ooo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Mel jsem pivo, Ferdinanda (asi tri), Fernet, sklenice vlevo je po Matuskovi, uprostred je zbytek ?burcaku? z bezinek a vpravo neco cervenyho... Tak uvidime rano
Ondrej71 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Ožujsko - Žuja je zakon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Jelikož jsem byl ve Francii s kolegou, který nepije víno, tak jsem s dal francouzské pivo. Upřímně řečeno. Pivo máme lepší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Asahi ze Staropramenu me hodne pozitivne prekvapilo. Fakt dobre pivo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Na větší oslavy ještě přijde čas, dneska jen symbolicky zapijem tu naší malou cácoru
ivan_989 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Bodka za víkendom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Odesláno 24. června 2018 Jak jednou ochutnate bulharske cervene, tezko se pak pije neco jineho... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
alky Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Vymačkej citron, přidej třešnovou štávu a pár třešní a pořádně dolej ginem (zajdi do Billy, kde je MG v AKCI). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Hodí se nejen ke grilování Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2018 uživatelem Ondrej71
eskimak Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Hodi veru, ale z toho pohara by mi to ani nechutilo Ta whisky si zasluzi nieco lepsie .
Ondrej71 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Hodi veru, ale z toho pohara by mi to ani nechutilo Ta whisky si zasluzi nieco lepsie .Mas pravdu ale nic lepšího zrovna nemám , je třeba dokoupit
Tom4 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Odesláno 30. června 2018 Zubr, jabková, guláš a teď doma tequilla sunrise, to bude hezký ráno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se