Lion Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak u nás (Hranice) už přebráno... Už jen tulamorky, finská atd... Škoda, to Eldorado bych vzal i samotný, stejně tak tam byla cedulka Dos Maderas 10yo se sklenicemi taky za 500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Ulovil jsem Brugal 1888 Gran Reserva 0,7l 40% + 2x sklo (za 600,-) Znáte to někdo? Jen jestli to mám zkusit, nebo raději poslat jako dárek dál. Díky PS: Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tak jsem vzal jeste jedno Eldorado, u nas (Billa Vysocanska ul. na Proseku) jeste asi 5 krabic meli. Na Vysocanske, tj. metro ve Vysocanech (OC Fenix), uz nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Kaufland dneska 30% sleva na alkohol (kromě vína a sektu). Bral jsem 12yo Dictador za 600. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Milda 21: Brugal = Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Všichni furt jen alkohol, alkohol, ale pil jste někdo tu Mexickou CocaColu? Dvě stovky za trojku? prý jiný cukr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 51 minutami, Irwinek napsal: Všichni furt jen alkohol, alkohol, ale pil jste někdo tu Mexickou CocaColu? Dvě stovky za trojku? prý jiný cukr Pošleš odkaz ? Rád bych ji ochutnal. Jinak já dnes jedu na Jamajské vlně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 56 minutami, Irwinek napsal: Všichni furt jen alkohol, alkohol, ale pil jste někdo tu Mexickou CocaColu? Dvě stovky za trojku? prý jiný cukr Myslels fakt cukr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Třeba tady https://www.tuzexovky.cz/mexican-coca-cola-355ml/ nebo tady https://www.candybull.cz/coca-cola/mexican-coca-cola-355ml/ - tady je tedy za 75 vočí. Já bych taky rád, všimnul jsem si jí dnes na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Mě láká vyzkoušet tato cola, a tak do ní půjdu při další objednávce. https://www.warehouse1.cz/cs/fever-tree-madagascan-cola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 2 minutami, odjinud napsal: Myslels fakt cukr? No píšou to hnědý popis je v těch odkazech Naprostá specialita, exkluzivně u nás! Originální mexická Coca-Cola ve skleněné lahvi slazená hnědým třtinovým cukrem. Jakmile ji ochutnáte, nebudete chtít jinak! Složení: Perlivá voda, třtinový cukr, barvivo: karamelové, kyselina fosforečná, přírodní aroma, kofein. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 2 minutami, Irwinek napsal: Třeba tady https://www.tuzexovky.cz/mexican-coca-cola-355ml/ nebo tady https://www.candybull.cz/coca-cola/mexican-coca-cola-355ml/ - tady je tedy za 75 vočí. Já bych taky rád, všimnul jsem si jí dnes na netu Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 před 2 minutami, dabelM napsal: Díky NZ, a tady je dokonce levnější https://www.wowi.store/p/coca-cola-mexican-355ml# , takže tuším, odkud si ji objednám holt není cola jako cola nicméně, točená kofola je úplně jiný level, obzvlášť v parném létě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Tvl, to je trochu dada řešit na silvestra, dvě hodiny před půlnocí colu z Mexika, pičovole... Co jste to za alkoholiky?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 Mrdat cola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 31. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2020 No, někdo je holt v práci tak hodně štěstí, zdraví, pohody a tichého tikání v roce 2021 :_D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tady taky vyrábí colu nějakou vylepšenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tohle mě vždycky děsí v Bangladéši. Radši tam piju jenom balenou vodu a slivovici. Kámoška tam skončila po Fantě ve špitále. Asi byla z podobné fabriky.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Jo, tohle je extra prasárna. Měl jsem kdysi video od kolegyně z podobné nejspíš jihoamerické stáčírny, kde na konci bylo chuťové srovnání s originálem (dávali ochutnat lidem na ulici) a ne moc jich rozdíl poznalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se