Jeronimo Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Přesnídávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Konečně mne to napadlo vyfotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Domácí rillettes de canard (kachní), čerstvý chleba, pár drobností k tomu a jsem šťastný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Filo-tak tomuhle rikam krasnej vstup do pracovniho dne,to je nadhera:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Pracuju dnes doma, tak jsem si tu snídani v klidu vychutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Mě fascinuje jak vy to všichni umíte krásně nafotit. Půlka cibule a nůž v zátiší, prkýnko.... zkrátka fotka jak z Apetitu. Kdybyste takhle vyfotili krupicovou kaši, stejně tady budu u počítače žgryndat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 A dobře děláš Pracuju dnes doma, tak jsem si tu snídani v klidu vychutnal. A dobře děláš . Jinak já měl zatím jen vepřový, kachní ale vypadá taky slibně. Navíc máme kachny vlastní, tak je aspoň nějaká inspirace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Dneska ráno v závodce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Domácí rillettes de canard (kachní), čerstvý chleba, pár drobností k tomu a jsem šťastný. IMG_5408.JPGVypadá to krásně, ale ráno bych to nepozřel. Cibule, kyselá okurka a hromada tuku. By mi bylo těžko až do oběda.Svoji snídaní ani fotit nebudu, protože 4 sušenky, bílý jogurt a kafe nevypadá tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Dneska ráno v závodce...Kde máš vejce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Kde máš vejce?V kalhotách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 V kalhotách... Tak to je jiná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Máte to pěkný... já dneska nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 ... Svoji snídaní ani fotit nebudu, protože 4 sušenky, bílý jogurt a kafe nevypadá tak dobře Když k tomu položíš pistoli, nůž, hodinky a štos bankovek, získá i tvoje snídaně na atraktivitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Když k tomu položíš pistoli, nůž, hodinky a štos bankoveku, získá i tvoje snídaně na atraktivitě Takhle by to šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Když k tomu položíš pistoli, nůž, hodinky a štos bankovek, získá i tvoje snídaně na atraktivitě No, ja ti teda nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Nicku slabota - opravdoví frajeři tím nožem projebou ten litr ale jinak dobrý no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Sis nevsim, ze jsem ho nariz?! Na projeti durch, jsem nemel koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Pobavilo, diky! Jinak ty litry tam jsou 2, ne?No, ja ti teda nevim... Upraveno 5. června 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Je jich tam asi pet, ale o to nejde...jsem rad ze pobavilo, o to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se