Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem spokojený, ukecal jsem to při přechodu od O2, tak se asi snažili :) Někdy na podzim budu prodlužovat a chtěl bych to překopat na sms + volání - nepotřebuju neomezeně (iphone, mám imessage a facetime) a víc dat a vejít se opět do 500, víc jim nedám, bo moc dobře vím, jak to je :)

Táta je u Vodafonu taky, akorát na IČO a má v tom 3 telefony, o něco lepší tarif oproti mě (+500MB), tedy neomezené sms a volání + 2GB a cvaká za to nějakých 1100 komplet.

Odesláno

Tak to vypada slusne @Bells, aspon je videt, ze to aspon trochu de i pro nefiremni zakazniky. presne neco takovyho bych bral. Zkusim to nadhodit v prodejne a uvidime. Diky za info kazdopadne.

Me obecne stve, ze prave vubec nenabizi nejakou modulovatelnost. Postavit si tarif na miru, ja treba vubec nepotrebuju 450 minut, misto toho bych klidne bral data. Ale oni vzdycky jen zacnou placate cosi o neomezenym tarifu za dvojnasobek ceny ze. Idealne by si to clovek mel mit moznost menit z mesice na mesic, podle toho co vi, ze vyuzije. Ale holt kartel je kartel, tezko bude nekdo z nich delat neco, co bude dobry pro zakaznika :)

Odesláno

Mně se podařil malý zázrak, usmlouval jsem pro manželku a dítka 2 x 450 min, jednou neomezeně do všech sítí, volání navzájem neomezeně, na každém čísle 200 SMS do všech sítí v ceně a data 1x 1,5 GB a 2x 5GB a to celé za 990 Kč měsíčně, jo je to na IČO. Je u Vodafonu již dýl a hrozil jsem odchodem.

Odesláno
  V 25. 1. 2018 v 15:04, jebiga napsal:

Radim protože i na cestách v EU neřeším data vůbec a to mi přijde fajn ne?

Tak ještě jednou. Nekomentoval jsem Tvůj paušál, ale to, že ho doporučuješ někomu, kdo nechce platit ani 700 Kč.

Prostě chce za 500 Kč, aspoň 1,5 GB a nějakých 200-400 min.

Jsou lidi, včetně mě, pro který je cca 500 Kč nebo 20 Eur strop co jsou ochotní platit za mobil a data.

Já mám teď neomezené volání v EU + 1GB v EU za těch 20 Eur. No a na filmy, muziku atd. mám druhou dobíjecí sim pouze na data kde platím 2 Eura za 1 GB ještě nedávno to bylo pouze 1 Euro.

Odesláno

Mám Vodafone 524,- měsíc . Neomezeně volám i SMSkuju. A 1,5GB dat. Nemám ve Vodafone žádnou známost ,jen jsem kdysi přemýšlel o odchodu k jinému operátorovi a tohle mi bylo nabídnuto.

Odesláno

S úvazkem Ti po podání písemné výpovědi nabídnou u Vodafone totéž za cca 450, totéž dostaneš i u jejich virtuálního operátora.

Na jejich "korporátním" OneNet (manželka+děcka - mě ještě dobíhá úpis na IČO) je přitom totéž za polovinu peněz...

Odesláno
  V 26. 1. 2018 v 5:33, pery80 napsal:

Mám Vodafone 524,- měsíc . Neomezeně volám i SMSkuju. A 1,5GB dat. Nemám ve Vodafone žádnou známost ,jen jsem kdysi přemýšlel o odchodu k jinému operátorovi a tohle mi bylo nabídnuto.

To samé mám u Vodaf. za 390,- Musel jsem se ale upsat na dva roky.

• po měsících...
Odesláno

Halo halo, umi nekdo poradit s tarifem od o2? Nevim jak na ne, abych se dostal na neco rozumneho, potrebuji prevest 2 cisla na lepsi podminky, ale zustat u o2. Jestli nekdo poradi, budu vdecny. Ted mam stary tarif 749/mesic neomezenej s 1,5gb potreboval bych 3gb dat a cenu kolem 600. Je to real? Diky moc

Odesláno

Zdar,

potreboval bych na jednom telefonu, co vyuzivam jen obcas, zprovoznit mobilni data.

Na telefonu je aktualne T-Mobile twist, tj. bez smlouvy (to je podminka i dal), bez pausalu (to bych take preferoval zachovat, nicmene neni dealbreaker), tj. 3,50Kc/min. volani, 1,5Kc/sms a 4,9Kc/mms. Ceny desne, no ale propali se tam tak 150,- mesicne, takze to nema moc cenu kvuli tomu resit.

Proc to resim je zprovozneni par appek, co potrebujou byt on-line, napr. dopravni info Waze atd.

T-Mobile k tomu nabizi za 99 Kc/M datovy balik 400 MB, co by na to snad stacilo, nicmene premyslim, jestli by nekde nebylo neco lepsiho (napr. s lepsim volanim ci sms) v ramci nejakeho levneho pausalu okolo cca 200-250 Kc. Nemate nejaky tip?

Odesláno (upraveno)

Nedávno jsem to řešil u dítěte. Skončilo to nějakým dětským tarifem resp. měsíčními balíčky dat, sms a volání u přeplacené karty (bez smlouvy a zatím jenom na rok, jak to bude dál nevim) ale u Vodafone, kde mu platím 250 za měsíc, je tam tušim giga dat, volání do vodafonu zdarma, 100 minut tuším do ostatních, sms do vodafonu zdarma jinak placený. A nic levnějšího nebo stejnýho (chtěl jsem dát přednost T-Mobilu) jsem samostatně jinde nenašel. Zkusim to najít, co to je (já už teď jenom posílám na číslo každej měsíc 250, tak už si to pořesně nepamatuju).

A s těma 400 MB záleží, jak moc tu navigaci používáš, pokud hodně, třeba denně, tak mám obavu, že by to stačit nemuselo.

Edit: Je to tohle, ale na dítě no...: https://www.vodafone.cz/predplacene-karty/detail/karta-pro-mlade/

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

No tak jak píšu, nic jinýho jsem podobnýho nenašel, pokud někdo nepřišel s něčim lepším. Jo, tušim, že jsem jim dával občanku, ale jistej si už nejsem. Oni totiž tu kartu nejdřív neměli v prodejně naskladněnou a že mi jí objednaj a chtěli nějakej doklad na to dítě. Ten jsem u sebe neměl, v občance ho nemám, takže prej kartu VZP nebo občanku manželky. Když jsem ale přišel asi za tejden, na skladě byla, nic o dítěti nechtěli a tušim jsem jim ukazoval jenom mou občanu, kde ale to dítě nemam. A není to teďka tak, že z nějakýho důvodu i když člověk kupuje jakoukoliv kartu musí ukázat občanku bez toho, že by to jméno pak někde bylo, má ho "jenom" ten operátor. Já totiž šel taky nedavno měnit simku k předplacené kartě (Vodafone), kterou máme doma snad od roku 2003 a nikdy u ní žádné jméno evidované nebylo, no a že když mi vydá novou simku potřebuje občanku, jinak mi jí nedá, kdybych ji nepotřeboval vyměnit, žádný jméno a občanku bych nikam nedával.

• po měsících...
Odesláno

V unoru byla u Vodafonu nabidka pro nove zakazniky docela fajn.

- Start neomezene 549,- (neomezene hlas/sms, data 1,5GB+2GB)
- Start500 477,- (500min, data 500MB+1,5GB)

Nicmene jsem to nestihl a v breznu uz tohle neplati. Vypada to, ze si operator kratkodobe pomaha k plneni vnitrnich planu/cilu ohledne podilu na trhu. Dalsi kolo zajimavych nabidek bude asi az v dubnu/kvetnu. Tak si holt musim pockat... odchazim od O2 a CVOP cislo uz mam.
Odesláno
  V 13. 3. 2019 v 18:07, tmx napsal:

V unoru byla u Vodafonu nabidka pro nove zakazniky docela fajn.

- Start neomezene 549,- (neomezene hlas/sms, data 1,5GB+2GB)
- Start500 477,- (500min, data 500MB+1,5GB)

Nicmene jsem to nestihl a v breznu uz tohle neplati. Vypada to, ze si operator kratkodobe pomaha k plneni vnitrnich planu/cilu ohledne podilu na trhu. Dalsi kolo zajimavych nabidek bude asi az v dubnu/kvetnu. Tak si holt musim pockat... odchazim od O2 a CVOP cislo uz mam.

no i tak nic moc nabídka teda

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, zkusím to tady oživit. Potřebuju domů pořídit pevny internet a jsem v tom trochu ztracený. Nejprehledneji to mají velcí operátoři, ale ti jsou drazí (a recenze nejsou nic moc + úvazek na 2 roky), upc není k dispozici, Poda a Nordic taky ne a další z těch malých zkušenost nemám. Co jsem poptal tak zatím komunikace otřesná. Nejvíc se aktuálně klonim k vdsl od 365internet, ale jelikož se v tom nevyznám tak si kloudně nechám poradit. Rychlost bych chtěl kolem 50mbit upload vsichni nabízí 5, což si nejsem jistý nakolik je dostatečné, ale rychlejší up se mi najít nepovedlo, cenově bych se chtěl pohybovat max do 500, ale čím méně tím lépe, úvazek max na rok, raději bez.

Lokalita Praha Kbely

Upraveno uživatelem Maro

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...