Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové...syna ještě nemám :)... Ale vážně, řekněte mi, kdo z vás by pro svoje dítě neudělal první poslední (navíc, když jste rádi, když vám dítě jeho matka pjčí aspoň jednou za čtvrt roku...) ? 

Odesláno (upraveno)

Spíš to předtím někde zkusit, u známých atp. Mám 2 holky (2 a 4 roky) a od 1,5 roku si s tím obě hrají, teď už přecházejí na standardní lego s malýma kostickama u úplně v pohodě.... naopak synovec 3,5 to sice nežere, ale nebaví ho to, nestaví a stavby jiných jenom ničí...

Upraveno uživatelem gathis
Odesláno

Me by se libil jeden velky spolecny rodinny darek pod stromecek....treba dovolena na deset dni nekde v Karibiku...ale to jsou sestimistni cisla...

my si s drahou nadelili Mauricius se stopoverem v Dubaji na 11dni, ale tim padem nebude zadna kabelka, sperk, nic :) je fakt, ze se ji hrozne libi moje novy Carrery, ale stejne by to neunosila. a nasa hvezda dostane asi zase NTB, bo ten jeji uz to ma za par - chova se k nemu jak hovado..

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ktery Lego Duplo by jste doporučili pro kluka 1,5 roku?

Lego Duplo 10508 - vlak deluxe, syna to baví od roku a půl a i když to v té době neuměl samozřejmě vůbec postavit, tak ho ten jezdící vlak fascinoval.

Odesláno

dnes jsem v reichu viděl playmobil...něco jako duplo a bylo to dělaný jako adventní kalendář.https://www.feedo.cz/obchod/hracky/rozvoj-a-aktivita/playmobil-adventni-kalendar-1-2-3-vanoce-v-lese-od-srpen-2015/ a je to od 1,5+

Jen se zeptám, jakou jsi jel cestou do Reichu? Já minulý týden čekal poprvé přes hodinu na čáře :frusty: .

Jinak u nás je to jasný, dcerka lego, takové ty postavičky/figurky od Schleich a nějaké auto na DO plus knížky. 

Odesláno (upraveno)

Aha, takže Rozvadov. Já jel na Drážďany, paradoxně jsem se vracel Rozvadovem před cca měsícem a nikde nic. A nahoru na Drážďany dělají komplikace.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Aha, takže Rozvadov. Já jel na Drážďany, paradoxně jsem se vracel Rozvadovem před cca měsícem a nikde nic. A nahoru na Drážďany dělají komplikace.

jj..Rozvadov a úplně na pohodu....za 14 dní se chystám na vánoční trhy do Regensburgu, tak snad to vše proběhne poklidně....

Odesláno

Docela dost teď frčí šperky Pandora. Maj takovej systém, že si to můžeš nechat poskládat po kouskách. Můžeš něco koupit teď a další články nebo ozdoby zase na příští příležitost :-)

title_clanek09434.png

th-800x600-pandora_web_1.jpg

pandora_1.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...