Pantani Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Mám od nich nově Regulator a musím říct, že jsem velmi spokojen jak s průběhem prací, tak s výsledkem. Projekt jsme začali už na začátku 2019 a na moje přání hodinky předávali v listopadu. Úprav jsme vymysleli dost na to, abych si byl jist, že nikdo takové hodinky zatím nemá a nějakou chvíli mít nebude. Bavilo mě to se na projektu podílet a myslím, že se povedl i výsledek z mojí původní myšlenky "společenské hodinky ale co možná nejmíň formální". Cena mě nezajímala, zajímal mě výsledek a ten se povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Mám od nich nově Regulator....A ukážeš nám je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 A ukážeš nám je? presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Ja bych to nedelal, to ukazovani. Je to takova niterni vec a este by to moh nekdo hanet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pantani Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Ani to dělat nechci, je to zmíněné niterno a navíc úroveň místní diskuse je mimořádně pokleslá. Fascinuje mě třeba jak hodně toho o nich víte, aniž byste je kdykoli kdokoli viděli nebo kontaktovali. Reagoval jsem spíš na svůj původní dotaz, jestli s nima má někdo zkušenost přičemž nikdo neodpověděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 (upraveno) No, upřímně. Jsi mimo. S oběma pány máme zde na fóru vic zkušenosti, než si dokážeš představit. Ja měl od pana Prokopa zmrsenou limitku Diplomatů mnohem dřív, než založil tuto svou značku. A na pana Broze, jako na hodinare ve stánku u Vaclavaku tady je cele vlákno a moc pozitivní to taky není. Takže spis než pokleslé názory to je reálný obraz těchto dvou ?mistrů?. Upraveno 23. listopadu 2019 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Ad pokleslá diskuze - jak se do lesa volá... Viděl je kdekdo (ale je fakt, že jsem je "nekontaktoval") a ví se o nich hodně. Že má Prokop nějakou historii a nějak se prezentuje je jedna věc, o fotky se tu píše z upřímné zvědavosti. Pokud nás cheš neukázáním potrestat - bude to hodně těžký, ale asi to rozchodíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Nač to sem píšeš, když to nechceš ukázat. Ale jo, je to stejný se mnou, vůbec mě nezajímaj a taky sem píšu. Vlastně...ne až tak stejný, já reaguju na Tebe. Každopádně ať Ti dělají dlouhou dobu radost, to myslím upřímně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Narazil jsem na toto.. https://www.fratellowatches.com/does-the-prokop-broz-spiral-have-the-most-complicated-crystal-ever/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Příloha HN - nejen o Prokop & Brož https://procne.ihned.cz/c1-66829230-mistri-komplikaci-jak-male-hodinarske-znacky-z-ceska-prorazily-az-do-sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Jo, Prokopa uz jsem dlouho nevidel a ani mi nechybel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se