gunman Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 CRKT Mah Eraser je moje edc kudla. Škoda, že ji přestali vyrábět, mám je 2 a pokud bych o jednu přišel, byl bych hodně mrzutý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mne klip na klasickej sebke pripada v originale dostatocny, skor mi teda vadi ze nie je moc gate friendly. Na nozi ako takom mi trochu vadi otvaranie, tvar a umiestnenie kolika. Pouzivat sa to da, ale ked ho otvoris 30x za sebou rozboli ta palec. Podobny problem bude mat viac menej kazdy noz s tymto druhom poistky, ale za tieto peniaze sa to uz horsie odpusta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Mne drží na rifliach festJanko neskúšal si to náhodu na Chinos? Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalkubuznagate nenosim ja som mal v ruke spolu 3 rozne kusy. a na kazdom z nich to bolo s tym klipom tak isto. takze omyl z mojej strany je vyluceny. dve boli tusim velke a jedna mala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 No, ja som s origo klipom na Sébine (či už malej, alebo veľkej) žiadny funkčný problém nemal.. Ale mne na ňom vadilo, že je hnusnýý :-DTak som kúpil Millit a teraz je to paráda.. Aj na TiLocka som hodil Milliťácky a na malú Sebinu som prehodil klip z TiLocka (aby som vás trocha zamotal).. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 No, ja som s origo klipom na Sébine (či už malej, alebo veľkej) žiadny funkčný problém nemal.. Ale mne na ňom vadilo, že je hnusnýý :-DTak som kúpil Millit a teraz je to paráda.. Aj na TiLocka som hodil Milliťácky a na malú Sebinu som prehodil klip z TiLocka (aby som vás trocha zamotal).. IMG_20190816_095302.jpgTilock klio maju qj v czAky je priam v porovnaní s klasikou? Milit vypredaný, mx gear chce 43usd za postuDik Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Cecile:Ten Fox je bezvadnej,jediné co mi něm vadilo byla absence klipu. Jinak perfektní velký zavírák. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Ja tu malou Sebenzu asi fakt potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Juraj11:díky je super,ale má tak dobrý futrál z kvalitní kůže že klip netřeba.A je lehký do kapsy vklouzne a nijak nepřekáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Foto na h...o ale v nemocnici, kurier prišiel s OTF Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Chlapi, načo je dobrý ten špagát na nožíku?Bo nožík mám, ale bez špagátu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 No já tam ten špagát mám místo klipu. Klip sem oddelal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Když máš deep clip,tak ti ta šňůrka čouhá z kapsy a za ní ten nůž vytahneš. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 Aha. To dáva zmysel.Akurát pár strán dozadu samá šnúrka a žiadny deep.Takže asi designové osvieženie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2020 (upraveno) No minimalne jeden deep tady probehnul. A lip se to za ten cancour taha i pri normalnim klipu. Upraveno 6. března 2020 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. března 2020 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Ja tu malou Sebenzu asi fakt potrebuju Mám podobného červíka v hlavě. Vzal bych malou sebenzu. Poraďte, kde nejlépe objednat? Díky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pokud u nás, tak myslím nejlíp vychází na mujnuz.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Hlavne je to ofiko distributor. Edit: co ja tu radim! Nez se rozmyslim, tak mi ji vyfouknes a budu mit prd! A nebo klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Prodejte mi někdo SPY Delica s hladkým ostřím. Díky za sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Vyhovote mi totohttps://altonaer-silberwerkstatt.de/shop/taschenmesser/chris-reeve/sebenza-21/2102/chris-reeve-sebenza-21-cgg-lunar-landing?number=L21-1260 Prestal som fajcit, zdravotné problémy nový koníček nozeNákupSebenza 21 Large plainSebenza 21 Large insigoUmnumzaan Microtech UltratechKoenig AriusZt 562 blackZt 562 cfCustom cf paneli na zt a sebenzi na Cuscadi Asi mi.... Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se