Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne klip na klasickej sebke pripada v originale dostatocny, skor mi teda vadi ze nie je moc gate friendly. Na nozi ako takom mi trochu vadi otvaranie, tvar a umiestnenie kolika. Pouzivat sa to da, ale ked ho otvoris 30x za sebou rozboli ta palec. Podobny problem bude mat viac menej kazdy noz s tymto druhom poistky, ale za tieto peniaze sa to uz horsie odpusta.

Odesláno

Mne drží na rifliach fest

Janko neskúšal si to náhodu na Chinos?

Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku

buznagate nenosim :) ja som mal v ruke spolu 3 rozne kusy. a na kazdom z nich to bolo s tym klipom tak isto. takze omyl z mojej strany je vyluceny. dve boli tusim velke a jedna mala.

Odesláno

No, ja som s origo klipom na Sébine (či už malej, alebo veľkej) žiadny funkčný problém nemal.. Ale mne na ňom vadilo, že je hnusnýý :-D

Tak som kúpil Millit a teraz je to paráda.. Aj na TiLocka som hodil Milliťácky a na malú Sebinu som prehodil klip z TiLocka (aby som vás trocha zamotal)..

post-11325-1583507693,56.jpg

Odesláno

No, ja som s origo klipom na Sébine (či už malej, alebo veľkej) žiadny funkčný problém nemal.. Ale mne na ňom vadilo, že je hnusnýý :-D

Tak som kúpil Millit a teraz je to paráda.. Aj na TiLocka som hodil Milliťácky a na malú Sebinu som prehodil klip z TiLocka (aby som vás trocha zamotal)..

attachicon.gif IMG_20190816_095302.jpg

Tilock klio maju qj v cz

Aky je priam v porovnaní s klasikou? Milit vypredaný, mx gear chce 43usd za postu

Dik

Odesláno

Cecile:

Ten Fox je bezvadnej,jediné co mi něm vadilo byla absence klipu. Jinak perfektní velký zavírák.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník cecil
Odesláno

Juraj11:díky je super,ale má tak dobrý futrál z kvalitní kůže že klip netřeba.A je lehký do kapsy vklouzne a nijak nepřekáží.

Odesláno

Chlapi, načo je dobrý ten špagát na nožíku?

Bo nožík mám, ale bez špagátu.

Odesláno

Aha. To dáva zmysel.

Akurát pár strán dozadu samá šnúrka a žiadny deep.

Takže asi designové osvieženie.

Odesláno

Ja tu malou Sebenzu asi fakt potrebuju :(

Mám podobného červíka v hlavě. Vzal bych malou sebenzu. Poraďte, kde nejlépe objednat? Díky.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hlavne je to ofiko distributor.

Edit: co ja tu radim! Nez se rozmyslim, tak mi ji vyfouknes a budu mit prd! A nebo klid :D

Odesláno

Vyhovote mi toto

https://altonaer-silberwerkstatt.de/shop/taschenmesser/chris-reeve/sebenza-21/2102/chris-reeve-sebenza-21-cgg-lunar-landing?number=L21-1260

Prestal som fajcit, zdravotné problémy nový koníček noze

Nákup

Sebenza 21 Large plain

Sebenza 21 Large insigo

Umnumzaan

Microtech Ultratech

Koenig Arius

Zt 562 black

Zt 562 cf

Custom cf paneli na zt a sebenzi na Cuscadi

Asi mi....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...