Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Opožděný dárek ke kulatinam od přítelkyně 5cf9dc062d248d0f992227ac3e6f85be.jpg
e66c6ef4ea9a215780b8c9366ad27e90.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Poklona přítelkyni jestli zvládla vybrat sama.Krasavec

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odesláno
V 2. 7. 2022 v 15:53, miliusportos napsal:

Poklona přítelkyni jestli zvládla vybrat sama.Krasavec

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Awesome? Já mám 33 Skvělý nůž 

Odesláno (upraveno)

Pár let jsem nosil v kapse bugouty v různém provedení střenek karbon, hliník, cf elite, ale i obyč modrý s grivory a mám ty nože opravdu rád.

Poslední dobou však nedám dopustit na 940 Osborne v klasickém provedení, ta délka čepele vs. malá tloušťka střenek je prostě skvěle nositelná, ikdyž celkově je ten nůž poměrně ošklivej a připomíná mi dědkovské trappery.. 

Ještě doplním, že jsem 940 doplnil deep carry klip z Bailouta, který ji 'sekne' a navíc umožní zmizení nože v kapse. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Dagoberd
Odesláno

Haaaalelujaaah, v práci mám denně,,švícaráček", ale jinak je můj oblíbenec AD-15 a přes dvacet let prakticky denně používám mého oblíbeného ,,smiťáčka", však je to na něm už taky znát. A pokud jsem nekde na sudu 😀, mám tohoto rusáčka z D2 a je opravdu top. Přeji všem krásný víkend.

Odesláno

Já mám jenom toho Bogout a Bailout jeden Spiderco PM2.Spiderco je špička,beru ho na vejlety ale na denní nošení je na mě už moc veliký. 
A co broušení ,čím brousíte svoje nože?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...