Filip.J Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 ten kolíček je tam ve skutečnosti nanic, takže nemusí být úplně funkční OMG dyť jsem psal hned zkraje, že nefunguje a akorát ten nůž hyzdí Nemám rád zbytečný nefunkční bradavice. Na ničem.
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Já tedy jako nozirsky zelenáč položím možná hloupou otázku, ale k čemu jsou ty vystřelovací nože dobré? Jak sami píšete, čepel se vyklá, konstrukce si říká o závady, nevím. Není lepší nějaký zavírák?No flame, opravdu mi to jen nejde do hlavy.(chápu, že je to stejně hloupý dotaz, jako nač jsou někomu, kdo neplave potapky s WR600Proč si lidi kupují mechanické hodinky a né digitální ? Při práci mechaniky MT každému chronomagorovi musí srdíčko poskočit Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem moco
Bert Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Hele osobně si myslím, že v požadované kategorii, aby to zas nebylo za nesmysl, nenajdeš lepší survival/fighter knife než TOPS Operator 7. Mám KA-BAR USMC a kdybych chtěl upgradovat, nepřemýšlím a jdu do něj. http://www.noze-nuz.com/tops/TPOP701.php A je doma! Pěknej kousek. Slibuji, že jakmile s ním vykonám nějaký hrdinský čin (přeříznu papír, říznu se do ruky, upadne mi na zem) hned napíšu recenzi :-)
chloupek Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 konec ostří u choilu asi podle videa není ztupený, že? jsou z toho dost blbé řezy na ukazováku
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 (upraveno) Mechanismus MT bude taky odolný Upraveno 14. ledna 2020 uživatelem moco
matous Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Jděte někam.Před týdnem jsem jeden Microtech prodal doprčic a dneska jsem objednal ultratech v merlot red barvě.Se zabiju. Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 Jděte někam.Před týdnem jsem jeden Microtech prodal doprčic a dneska jsem objednal ultratech v merlot red barvě.Se zabiju. Sent from my iPhone using TapatalkNo vidíš...všichni jsou spokojení
Melly Odesláno 14. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2020 A je doma! Pěknej kousek. Slibuji, že jakmile s ním vykonám nějaký hrdinský čin (přeříznu papír, říznu se do ruky, upadne mi na zem) hned napíšu recenzi :-) Zrovna včera nebo kdy jsem si řikal, že by mě zajímalo, jak to vlastně dopadlo, že bych to měl zjistit. Super! Závidím! :-) Očekávám, že je to kudla, co má balls, protože je má USMC a zde bych čekal, že je to ještě o level (nebo víc) výš. Vem ho na sraz :-)
Wanderer Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Jděte někam.Před týdnem jsem jeden Microtech prodal doprčic a dneska jsem objednal ultratech v merlot red barvě.Se zabiju. Sent from my iPhone using Tapatalk Ten Ultratech má nějakou vazbu na 17. výsadkovou divizi, že to má stejný znak?
Frantik Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Ne. Jen si proste vzali ty drápy :-)
matous Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Ten Ultratech má nějakou vazbu na 17. výsadkovou divizi, že to má stejný znak?Je to logo výrobce, žádná limitka spojená s airborne, ale je možné (pravděpodobné), že se výrobce inspiroval. Sent from my iPhone using Tapatalk
Dokusan Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Můj první EDC.Jsem strašně příjemně překvapený nízkou váhou, perfektním otevíráním a celkovým zpracováním. Bohužel to znamená, že asi nezustanu u jednoho. Ještě se musím naučit fotit nože
chloupek Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 to určitě nezůstaneš a budeš mít trochu těžší výběr, když jsi tímhle začal
Waya03 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Já dneska tahám Bugout, moc příjemnej, lehkej nožík.
kilosunky Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Já dneska tahám Bugout, moc příjemnej, lehkej nožík. Ja tiež.. Ale rúčku som nahodil titánovú a aj klip
kilosunky Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Titanové střenky se kupujou samostatně?Jo, robí to buď Flytanium, alebo Vojto (MydlinkaTM), moje sú Flytanium.. Mám od nich aj črienky na Spy Para3 (Ti aj mosadz)..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se