Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ten kolíček je tam ve skutečnosti nanic, takže nemusí být úplně funkční :lol2:

OMG dyť jsem psal hned zkraje, že nefunguje a akorát ten nůž hyzdí  :blink:  :lol: Nemám rád zbytečný nefunkční bradavice. Na ničem.

Odesláno (upraveno)

Já tedy jako nozirsky zelenáč položím možná hloupou otázku, ale k čemu jsou ty vystřelovací nože dobré? Jak sami píšete, čepel se vyklá, konstrukce si říká o závady, nevím. Není lepší nějaký zavírák?

No flame, opravdu mi to jen nejde do hlavy.(chápu, že je to stejně hloupý dotaz, jako nač jsou někomu, kdo neplave potapky s WR600

Proč si lidi kupují mechanické hodinky a né digitální ? Při práci mechaniky MT každému chronomagorovi musí srdíčko poskočit :)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Hele osobně si myslím, že v požadované kategorii, aby to zas nebylo za nesmysl, nenajdeš lepší survival/fighter knife než TOPS Operator 7. Mám KA-BAR USMC a kdybych chtěl upgradovat, nepřemýšlím a jdu do něj.

http://www.noze-nuz.com/tops/TPOP701.php

A je doma! Pěknej kousek. Slibuji, že jakmile s ním vykonám nějaký hrdinský čin (přeříznu papír, říznu se do ruky, upadne mi na zem) hned napíšu recenzi :-)

Odesláno

Jděte někam.

Před týdnem jsem jeden Microtech prodal doprčic a dneska jsem objednal ultratech v merlot red barvě.

Se zabiju.

a4d731fa16e5963d3b108543d5305a33.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jděte někam.

Před týdnem jsem jeden Microtech prodal doprčic a dneska jsem objednal ultratech v merlot red barvě.

Se zabiju.

No vidíš...všichni jsou spokojení :)

Odesláno

A je doma! Pěknej kousek. Slibuji, že jakmile s ním vykonám nějaký hrdinský čin (přeříznu papír, říznu se do ruky, upadne mi na zem) hned napíšu recenzi :-)

Zrovna včera nebo kdy jsem si řikal, že by mě zajímalo, jak to vlastně dopadlo, že bych to měl zjistit. Super! Závidím! :-) Očekávám, že je to kudla, co má balls, protože je má USMC a zde bych čekal, že je to ještě o level (nebo víc) výš. Vem ho na sraz :-)

Odesláno

Jděte někam.

Se zabiju.

Ten Ultratech má nějakou vazbu na 17. výsadkovou divizi, že to má stejný znak?

Odesláno

Ten Ultratech má nějakou vazbu na 17. výsadkovou divizi, že to má stejný znak?

Je to logo výrobce, žádná limitka spojená s airborne, ale je možné (pravděpodobné), že se výrobce inspiroval.

Odesláno

Můj první EDC.

Jsem strašně příjemně překvapený nízkou váhou, perfektním otevíráním a celkovým zpracováním. Bohužel to znamená, že asi nezustanu u jednoho. :)

Ještě se musím naučit fotit nože :)

post-44633-0-20715800-1579081847_thumb.jpeg

Odesláno

Titanové střenky se kupujou samostatně?

Jo, robí to buď Flytanium, alebo Vojto (MydlinkaTM), moje sú Flytanium.. Mám od nich aj črienky na Spy Para3 (Ti aj mosadz)..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...