Waya03 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Největší praktický smysl to dává na tom oranžovým pracovním. Ten konec navleču na prst a když dořežu a potřebuju třeba zavázat drát, tak nůž pustim a ten visí než ho zas beru do ruky. Uzlíky jsou dobrý když to vytahuju od pasu z tepláků třeba. Jo a taky z těch šachet v kufru by to jinak nešlo vůbec vyndat :-D Ja jsem mel spagat na jednom malinkym nozi, na prsty, aby mi podrzel ruku, aby nesjela. Prekvapuji me ty uzliky. Jakoze to das do dlane pro zlepseni uchopu? Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Občas si na cvakání vytáhnu starý dobrý Solingen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 To je hrozný fórum tohle. Normálně už jsem včera procházel hodinu jejich stránky, kterej by se mi nejvíc líbil Naštěstí mě něco osvítilo a řekl jsem si:" Tome, ty vole, na co ti bude vystřelovák ? Abys v kanclu při otevírání dopisů vypadal jako drogovej dealer z Miami před 30 lety ?" No a tak jsem zatím odolal vies co, to mas tazko. ja som nechcel automat v aute. a uz ho mam... a je to fajnnechcel som automat nozicek, a uz ho mam. tiez je to fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 https://www.nuz.cz/eshop/vyrobce/benchmade?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=NL_Benchmade_sleva_leden_2020 Akce na Benchmade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Jasne, vsak jo, proc ne... Vcera mi odtud prisel za plnou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 ani nevies kolko nasranych zakaznikov mi pisalo ze pred tyzdnom kupili a teraz je zlava skus napisat maila, mozno ta prekvapia. ja zvyknem dat 10-30% zlavovy kupon podla zavaznosti pripadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Máte někdo nějaký zajímavý nůž s Sheepfoot čepelí? Rád bych viděl nějaké živé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Máte někdo nějaký zajímavý nůž s Sheepfoot čepelí? Rád bych viděl nějaké živé fotkyTřeba Zt 0770cf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Máte někdo nějaký zajímavý nůž s Sheepfoot čepelí? Rád bych viděl nějaké živé fotky Moty má od Unčovskýho, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tak přesně čepel od Uncovskeho mě zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tuhle jsem myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Okrem vystrelovakov sa pozrite aj na motyle, s nimi je mozno este viac srandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Tak mi dnes přišel ke Kershaw Link Gray větší bráška ZT 0220 První pocity ze ZT - je to macek kdyby měl někdo 0220 s těma oranžovýma zádama a chtěl vyměnit za kus s černýma tak napište Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Okrem vystrelovakov sa pozrite aj na motyle, s nimi je mozno este viac srandy Vdaka, ale mam rad svoje prsty ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tak přesně čepel od Uncovskeho mě zajímá Tvl chlape, nechceš si dát voraz? Tady ti Moty dával odkaz pár dní zpět ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59709-nože/?p=2451087 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) Nemám Instagram, ani takové odkazy neoteviram. WE Knife ?Mini Buster?Designed by @snecx (to potřebuji)https://knifenews.com/shot-show-2020-we-knife-co-brings-ambitious-lineup/ Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Vsak v pohode. Jestli to vyznelo blbe, tak sorry. Ale ten odkaz asi jde otevrit i tak, ne? Ja to kazdopadne otevru i bez IG uctu i v mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Ok, už jsem to otevřel. To je "produktová" fotka uncovskych, nicméně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 (upraveno) SNECX Mini BusterAOpolen, jsou mými favority Upraveno 23. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Mě štvou ty díry v pouzdru, ale už mám taky dva WE vybrány Je to mor - Kershaw, ZT, WE, Uncovsky, Mcusta, Microtech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se