minimus80 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Nahodou, ja som tiez vcera objednal a mail prisiel do 30min, dokonca aj platbu na ucet ponukli.Načo mi je další nožík neviem, ale nešlo odolať, viac info až keď dôjde kuriér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Já poslal minulou středu o půlnoci mail s objednávkou, ve čtvrtek odpověď a nůž na cestě a od pátku už si flipuju. A stejně to proběhlo za posledních 13 let už mnohokrát. Náhodou díky tomu jak se objednává mailem si můžu rychle ověřit co jsem tam vlastně kdy bral. Tak moje první byla 12.4.2007, Kershaw Steven Segal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ja jsem tam asi pred mesicem poslal dotaz na dostupnost a odpoved prisla do druheho dne.Ano, zpusob objednani je - rekneme - trochu zastaraly, ale riziko vzhledem k dobirce minimalni.Pred 10 minutami jsem objednal, tak uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Fakt? Tak proč na mě kašlou? Jsem jako objednaval ve 2 ráno..to je můj oblibenej čas na vyhazování penez.. A furt nic. Asi se zkusím připomenout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) To je urcite reseni Jinak ted jsi mi pripomel, ze jsem dnes udelal po dlouhe dobe nejakou objednavku celkem pri smyslech a pred pulnoci.Asi ten nuz fakt delsi dobu chci Upraveno 26. března 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Mě to štve. Na retro hru jsem přistoupil a stejně 14 dní místo "skladem" a místo PPL mi cpou ČP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Za me, tenhle shop je fajn na podivat se, pocist si neco o materialech atd., ale objednam jinde, pokud je ta moznost...a dela si to sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Ja mam od tial hadam vsetky noze, ktore som nekupil po bazaroch ci na vystavach a zatial vzdy v poho, ale je to myslim one man show, tak je kludne mozne ze ma chalp dnes v dobe koronavirovej ine starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Já se přidám spíše k pozitivním zkušenostem. Je to sice retro, ale je to takové osobnejsi. Navíc jsem poslal dotaz na tři nože a nechal si poradit. Komunikace byla vždy rychlá a víte s kým se bavíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Objednával jsem tam před 14-ti dny a stejně jako kdykoli předtím v pohodě. Vybírám teda jen z věcí skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Já tam objednával mockrát,někdy bez problémů,někdy to drhlo.Naposledy jsem objednával nůž skladem,borec ještě ten den odepsal ,že ok a že odpoledne předává poště.Po čtyřech dnech ,kdy se nic nedělo mu píšu co se děje,a on že jako sorry- nůž nemám ,a že ho objedal a bude za 14dní.Tak jsem objednal u konkurence o pár kaček dráž,ale přišel do 24hodin i s papričkou?.Nože-nůž už nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Na noze-nuz jsem objednával celkem 5x. Čtyřikrát bez problému. U páté objednávky mi přišla emailem omluva, že se omlouvá, ale vybraný nůž je dlouhodobě nesehnatelný. Nyní i přibližně po 20 dnech na webu neopraveno a pořad nabízen. Nožík jsem potom koupil u konkurence, kde byl skladem. O 500 Kč dráž, ale po objednání v pátek doručen v pondělí i s papričkou. A jsem rád, že ho mám.Každopádně noze-nuz nezavrhuji a příště vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) U mě je to tak fifty-fifty. Občas tam má fajn ceny, plus katalog hodně slušný. Nicméně za poslední dobu dvakrát beze slova dopředu nedodal část objednávky. Na následný dotaz suše odpověděl, že prostě neměl/nesehnal/a já nevim co ještě. Jednou jsem navíc objednával nad určitou hodnotu, bo tam měl docela fajn dárek (když už, tak už) a taky ? nedodal jednu maličkost, asi aby mi nemusel tu vocílku posílat. Příště už na něj bodam. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mam podobne zkusenosti jako ostatni. Asi tak 3x bez problemu, vzdy i rychla reakce na mail v 10 vecer. Druhy den posilal.Posledni zklamani s Mcustou, za ktere asi nemuze on, ale upozornit mohl, ze uz je jina nez na videu, ale vzhledem k retrostrankam se zmeny asi nikdo nedocka.Noze s paprickou proti tomu vzdy uplne bez problemu, dokonce po dohode dokazali sehnat i neco specialniho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tak abych p. Šulcovi nekřivdil, chyba bude možná i na mé straně: nože jsem měl pár dní v prohlížeči otevřené a vybíral a teď už ten co jsem vybral skladem skutečně není, tzn je možné ze měl jen 1ks a někdo ho koupil a on to zaktualizoval ve chvíli kdy to já už nekontroloval ale měl stále za dostupné... No za 14 dni čekám balíček. To k teda k tomu zboží skladem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Doplňuji info ze včerejska: predevcirem jsem objednal, žádná reakce. Včera jsem se připomněl, žádná reakce. Dnes sms od PPL, že budou dnes doručovat. Takže vlastně jako dobrý..jen je to takový ne úplně zákaznický, když nemůže odepsat alespoň ?ok, posílám? a člověk neví nic No..má svůj styl prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tak Šulc to děla po svém uz roky. Po večerech a tak. Je to trochu sveraz. Nicméně X nožů jsem u nej koupil a vzdy Ok. I reklamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Za mě taky OK, dá se mu napsat a domluvit. Teď jsem chtěl víc nožů a dal mi solidní množstevní slevu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Za me taky v pohode, nikdy sem s nim nemel problem a to sem od nej uz neco naobjednaval, dokonce jednou prislo i neco jineho v cca 3x vetsi cene, napsal sem mu co a jak, okamzita odpoved ze se omlouva, poslal jsem mu zpatky a za par dni sem mel co sem chtel plus darek a spousta balicku sirek ktery se me valej v supliku doted :-) I s komunikaci sem nikdy nemel problem. S cim mam leta trosku problem je ta runa v miniature stranky, ale to je spis asi jen muj osobni problem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Tak objednáno ve švajcu půl kilový monstrum z D2 a mosazi,půjde na úpravu a doplnit spacer.Má to ložiska KVT,tlouštka 5mm ve hřbetu a snad titanový liner.Design Dirk Pinkerton. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se