Tomas_2002 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Tak jsem se dostal do stavu, kdy mám dva EDC nože, které se mi líbí naprosto stejně. Vůbec se nedokážu rozhodnout, který nosit, tak zatím jak vocas nosím jeden v kapse saka a jeden v kapse kalhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 To nejsou hodinky, nožů můžeš nosit několik při sobě. Pro nožo lidi je to ok a pro ostatní je moc i jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 V 28. 4. 2021 v 14:08, Karel Horčík napsal: Drazí kolegové z Dellinger.cz, děkuji za další spokojený obchod. Krása! Gratuluju a děkuju za tip. Snažil jsem se koupit na eBay, ale je to tam plné fejků. V 14. 4. 2021 v 13:46, Pepino777 napsal: Neválí se někomu doma ruike p801? Docela se mě to líbí. (foto z netu) Válí. Bez toho otvíracího kolíku. Ale on stejně nefunguje. Chceš to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Kluci, zeptám se tady, na ofiko inzerát se úplně necítím... Nechce se někdo zbavit Sebenzy ? Ideálně malé, ale velkou bych asi taky zvládl... Kdyby jo, dejte prosím vědět. Vím, že je jedna na knife.cz v Damašku ale mně by asi stačila obyč.. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Bumbáš? Dávám tomu hodinu a je objednaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Hmmm hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 7 minutami, nickolas napsal: Bumbáš? Dávám tomu hodinu a je objednaná Vsak uz jsem mu psal, ze to je kudla na hovno. Ale je to marny, je to marny, je to ...marny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Já bych zas chtěl Benchmade Tengu Gold class. Prý inspirován zimou ve Skandinávii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 19 minutami, warann napsal: Vsak uz jsem mu psal, ze to je kudla na hovno. Ale je to marny, je to marny, je to ...marny. A jako fakt je? Ja jsem si na ni chvili taky myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Nevim no. U me to asi bylo velky ocekavani, ktery slo do kopru hned hned jak jsem jo vzal do ruky. Asi bych to prirovnal k prvnim Rolex (DJ). I kdyz jsem si to hned sam nechtel priznat, tak prvotni myslenka byla ku*wa, snad se mi podari se toho nejak rozumne zbavit. Slusi se dodat, z v obou pripadech se to povedlo. Ale ani jedno z toho uz bych v zadnym pripade nechtel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Sem to měl stejně, velkou sébu s velkou parádou... hroznej křáp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Njn, ale zkusit je to asi potreba. Mne se ted treba libi to kombo, co ma Tomas o par postu vejs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Dokonalé ty nože nejsou, ale označení křáp, na hovno atp., to mi přijde jako trochu silné kafíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Diky chlapci. Ono se casto nevidi, ze nekdo kdo si koupi takhle drahou a opevovanou vec, nakonec prizna, ze to je picovina. Palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 (upraveno) Shorim v pekle... Edit: a to já si zase uvědomuju,.že jsem si nakoupil spousta píčovin... Ale tak nějak si k nim pak vytvořím vztah a prodej to pak, že Edit2: kór když víš, že sou to kraviny... Přece jsme fórum gentlemanů a nebudu tu prodávat na čem jsem se sám spálil... Upraveno 30. dubna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Kafíčko dle gusta každýho jednoho. Já jí vracel ten den, co mi přišla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 6 minutami, mAra_ napsal: ... Přece jsme fórum gentlemanů a nebudu tu prodávat na čem jsem se sám spálil... Ja to v obou pripadech tady koupil, tady prodal. Takze za me cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 14 minutami, mAra_ napsal: Shorim v pekle... Edit: a to já si zase uvědomuju,.že jsem si nakoupil spousta píčovin... Ale tak nějak si k nim pak vytvořím vztah a prodej to pak, že Edit2: kór když víš, že sou to kraviny... Přece jsme fórum gentlemanů a nebudu tu prodávat na čem jsem se sám spálil... Takze objednano, jestli tomu spravne rozumim Ty ses dabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 před 12 minutami, Americkej napsal: Kafíčko dle gusta každýho jednoho. Tak to každopádně. Nedostatků jsem si vědom (za me klip, výbrus), ale i tak... Co na tom vadilo vám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Otvirani slo ztuha, byt chapu ze to je diky konstrukci v kombinaci s kolickem spis vlastnost nez chyba. A pak mi nesedel dobre v ruce, resp. povrchovka vcetne hran mi byla neprijemna. Takze opet dosti subjetivni zalezitost, ale pro me proste ten nuz nebyl. Ad klip, pokud bych si he preci jen chtel nechat, byla by vymena nutna. Vybrus mi naopak nevadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se