Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak můj spacák i karimatka na kolo nemá dohromady ani dvě kila ... a s nějakýma tričkama s šortky na převlečení atd udělám max 4-5kg doufám :0D což do 22l snad nacpu úplně s přehledem ... teď sem si propinkal cestu na té Litvě .... A nějak mě nadšení opustilo :0D zde naplánovaná trasa (https://mapy.cz/s/2BCY1) / nebere v potaz očíslování, je to nahodile, jen pro mou představu trasy )

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Dneska 50km na Ivančenu ze strany Krásné, pak sjezd do Malenovic. Nedávno jsem po letech zase vytáhl kolo a je to paráda! Jen zjišťuju, že mi kolo nějak morálně zastaralo, tak už se dívám po něčem novém :)

post-33268-0-54183600-1525289104_thumb.jpg

post-33268-0-02723000-1525289112_thumb.jpg

post-33268-0-46099900-1525289120_thumb.jpg

Odesláno

Potreboval bych hosi poradit. Mam pridrenej zadni kotouc. Jako ze to trochu furt brzdi, kdyz roztocim koko. Da se to nejak/nekde postelovat na brzdici nebo budu muset do servisu. Dik.

post-24177-0-40699800-1525352802_thumb.jpg

Odesláno

Tak můj spacák i karimatka na kolo nemá dohromady ani dvě kila ... a s nějakýma tričkama s šortky na převlečení atd udělám max 4-5kg doufám :0D což do 22l snad nacpu úplně s přehledem ... teď sem si propinkal cestu na té Litvě .... A nějak mě nadšení opustilo :0D zde naplánovaná trasa (https://mapy.cz/s/2BCY1) / nebere v potaz očíslování, je to nahodile, jen pro mou představu trasy )

To je pekna vaha, ale tacni pripocitavat vodu a jidlo a vaha jde rapidne nahoru :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já treba beru filtr,abych mohl brat z potoku a nemusel tahat tolik s sebou. A vareni neberu vubec,to poresi hospody. Ale v pripade Litvy bych už si ho asi bral.

Odesláno

Potreboval bych hosi poradit. Mam pridrenej zadni kotouc. Jako ze to trochu furt brzdi, kdyz roztocim koko. Da se to nejak/nekde postelovat na brzdici nebo budu muset do servisu. Dik.

Nepomůže třeba (?):

Odesláno

U jaké značky MTB kraťasů člověk nemůže šlápnout při výběru vedle? (Rozumnej která značka je ?etalon? spolehlivosti a kvality, popř.dobreho střihu)

Mám v merku jedny od 100%, kvůli dobré ceny, ale nechci něco kupovat jen proto,že to byl dobrej kup

post-23865-0-26256000-1525356991_thumb.jpeg

Odesláno

Moco: za mne mohu doporucit POC, ION. Vzdy max spokojenost a jine nevozim. 100% mam bryle a rukavky a kvalita taky super, ale nevim jak strihy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

U jaké značky MTB kraťasů člověk nemůže šlápnout při výběru vedle? (Rozumnej která značka je ?etalon? spolehlivosti a kvality, popř.dobreho střihu)

Mám v merku jedny od 100%, kvůli dobré ceny, ale nechci něco kupovat jen proto,že to byl dobrej kup

Ja jsem max spokojenej s Endura a Gore. Jen je potreba dokoupit vyssi radu vnitrnich kalhot. Ta pribalena u Endury stoji za prd. A gore jsou bez. Co se tyce porovnani vnitrnich kalhot tak Endura je o parnik pred Gore. Od obou mam nejvyssi radu, a ac jsou vsechny super pohodlny, tak Endura ma super kvalitni siti a svy obecne.

Odesláno

Ja jsem max spokojenej s Endura a Gore. Jen je potreba dokoupit vyssi radu vnitrnich kalhot. Ta pribalena u Endury stoji za prd. A gore jsou bez. Co se tyce porovnani vnitrnich kalhot tak Endura je o parnik pred Gore. Od obou mam nejvyssi radu, a ac jsou vsechny super pohodlny, tak Endura ma super kvalitni siti a svy obecne.

Já se teď snažím jezdit bez plenky, dal jsem ?na ostro? stovku a na druhy den mazec ale dneska už paráda :-)

Odesláno

Smekám ... já naopak roky jezdil bez plíny, pak začal s obyč molitanovou a od tý doby si delší jizdu bez nedokážu představit. Je jasný, že je to o zvyku, ale na našich cestách se každá možnost tlumení hodí ;)

Jinak používám spíš lidový vybavení (Klimatex, Decathlon, Lidl) a na kvalitu/odolnost materiálu si nemůžu stěžovat.

Odesláno

Já se teď snažím jezdit bez plenky, dal jsem ?na ostro? stovku a na druhy den mazec ale dneska už paráda :-)

Bych se zblaznil. Jezdim skoro kazdej den a stredovek prdeli nechci dat pocitit. I s dobrejma kalhotama je to obcas zahul.

Odesláno (upraveno)

Bych se zblaznil. Jezdim skoro kazdej den a stredovek prdeli nechci dat pocitit. I s dobrejma kalhotama je to obcas zahul.

Prdel si musí zvyknout :-) Ale je pravda, že jsem měl zatím smůlu na vnitřní trenky s plenou, ale vozil jsem vždy místo vnitřních trenek silniční ?elasťáky? od Bianchi a ty seděly super

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...