Lobber Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 (upraveno) Tak můj spacák i karimatka na kolo nemá dohromady ani dvě kila ... a s nějakýma tričkama s šortky na převlečení atd udělám max 4-5kg doufám :0D což do 22l snad nacpu úplně s přehledem ... teď sem si propinkal cestu na té Litvě .... A nějak mě nadšení opustilo :0D zde naplánovaná trasa (https://mapy.cz/s/2BCY1) / nebere v potaz očíslování, je to nahodile, jen pro mou představu trasy ) Upraveno 2. května 2018 uživatelem Lobber
Robertilos Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Dneska 50km na Ivančenu ze strany Krásné, pak sjezd do Malenovic. Nedávno jsem po letech zase vytáhl kolo a je to paráda! Jen zjišťuju, že mi kolo nějak morálně zastaralo, tak už se dívám po něčem novém
CEGY Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Potreboval bych hosi poradit. Mam pridrenej zadni kotouc. Jako ze to trochu furt brzdi, kdyz roztocim koko. Da se to nejak/nekde postelovat na brzdici nebo budu muset do servisu. Dik.
Bert Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Poslední dobou jen indoor, ale aspoň změna z trenažéru na pravý kolo :-)
Jiřina Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Tak můj spacák i karimatka na kolo nemá dohromady ani dvě kila ... a s nějakýma tričkama s šortky na převlečení atd udělám max 4-5kg doufám :0D což do 22l snad nacpu úplně s přehledem ... teď sem si propinkal cestu na té Litvě .... A nějak mě nadšení opustilo :0D zde naplánovaná trasa (https://mapy.cz/s/2BCY1) / nebere v potaz očíslování, je to nahodile, jen pro mou představu trasy )To je pekna vaha, ale tacni pripocitavat vodu a jidlo a vaha jde rapidne nahoru Sent from my iPhone using Tapatalk
kral083 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Já treba beru filtr,abych mohl brat z potoku a nemusel tahat tolik s sebou. A vareni neberu vubec,to poresi hospody. Ale v pripade Litvy bych už si ho asi bral.
walter10 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Potreboval bych hosi poradit. Mam pridrenej zadni kotouc. Jako ze to trochu furt brzdi, kdyz roztocim koko. Da se to nejak/nekde postelovat na brzdici nebo budu muset do servisu. Dik. Nepomůže třeba (?):
moco Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 U jaké značky MTB kraťasů člověk nemůže šlápnout při výběru vedle? (Rozumnej která značka je ?etalon? spolehlivosti a kvality, popř.dobreho střihu)Mám v merku jedny od 100%, kvůli dobré ceny, ale nechci něco kupovat jen proto,že to byl dobrej kup
Jiřina Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Moco: za mne mohu doporucit POC, ION. Vzdy max spokojenost a jine nevozim. 100% mam bryle a rukavky a kvalita taky super, ale nevim jak strihy. Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 U jaké značky MTB kraťasů člověk nemůže šlápnout při výběru vedle? (Rozumnej která značka je ?etalon? spolehlivosti a kvality, popř.dobreho střihu)Mám v merku jedny od 100%, kvůli dobré ceny, ale nechci něco kupovat jen proto,že to byl dobrej kupJa jsem max spokojenej s Endura a Gore. Jen je potreba dokoupit vyssi radu vnitrnich kalhot. Ta pribalena u Endury stoji za prd. A gore jsou bez. Co se tyce porovnani vnitrnich kalhot tak Endura je o parnik pred Gore. Od obou mam nejvyssi radu, a ac jsou vsechny super pohodlny, tak Endura ma super kvalitni siti a svy obecne.
Gustaf Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 (upraveno) ještě pár závodnických fotek z víkendu Upraveno 3. května 2018 uživatelem Gustaf
moco Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Ja jsem max spokojenej s Endura a Gore. Jen je potreba dokoupit vyssi radu vnitrnich kalhot. Ta pribalena u Endury stoji za prd. A gore jsou bez. Co se tyce porovnani vnitrnich kalhot tak Endura je o parnik pred Gore. Od obou mam nejvyssi radu, a ac jsou vsechny super pohodlny, tak Endura ma super kvalitni siti a svy obecne.Já se teď snažím jezdit bez plenky, dal jsem ?na ostro? stovku a na druhy den mazec ale dneska už paráda :-)
Paw Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Smekám ... já naopak roky jezdil bez plíny, pak začal s obyč molitanovou a od tý doby si delší jizdu bez nedokážu představit. Je jasný, že je to o zvyku, ale na našich cestách se každá možnost tlumení hodí Jinak používám spíš lidový vybavení (Klimatex, Decathlon, Lidl) a na kvalitu/odolnost materiálu si nemůžu stěžovat.
roura74 Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Já se teď snažím jezdit bez plenky, dal jsem ?na ostro? stovku a na druhy den mazec ale dneska už paráda :-)Bych se zblaznil. Jezdim skoro kazdej den a stredovek prdeli nechci dat pocitit. I s dobrejma kalhotama je to obcas zahul.
moco Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 (upraveno) Bych se zblaznil. Jezdim skoro kazdej den a stredovek prdeli nechci dat pocitit. I s dobrejma kalhotama je to obcas zahul.Prdel si musí zvyknout :-) Ale je pravda, že jsem měl zatím smůlu na vnitřní trenky s plenou, ale vozil jsem vždy místo vnitřních trenek silniční ?elasťáky? od Bianchi a ty seděly super Upraveno 3. května 2018 uživatelem moco
Lion Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Vozim Endura... Akorat me štve ze mam radsi 3/4 a s vlozkou stoji pres dvojku... A vlozku pak davam na bazar
odjinud Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Jsem teďka na chatu koupil ty z Lídlu a za 350,- a spokojenost.
Lobber Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Odesláno 5. května 2018 Špatný šortky ještě nejsou od Haven-u ... horší je, že se do některých musí dokoupit pánská plína ... https://www.haven.cz/eshop/kratasy/ Za tímhle bych jel klidně v závěsu :0x :0D
Doporučené příspěvky