bandicoot Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 To je otázka spíše pro Afričana, ale já bych na tom těch pár set km jezdit teda nechtěl.No několik set km ročně dám i na skládací kolobce Oxelo a je to cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Kluci, dá se na tomhle trochu jezdit (max pár set km do roka) nebo je to shit?https://www.decathlon.cz/skladaci-kolo-tilt-500-bile-id_8500546.htmlNedá se na tom jezdit a ještě k tomu všemu je to shit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Já mám ze srandy a občas do práce z Dekáče Elops 100 a zatím drží. Jen se na tom musí jezdit opatrně a s vědomím, jak píše Afri, že je to shit. Takže se do toho nesmí moc šlapat jinak by se to ukroutilo. Jinak na tom mám cca 200km po městě a drží to. Doživotní záruka na rám:-) Tak si myslím že ta skládačka by to zvládla taky :-) Jinak na normální ježdění mám samo kola jiný. Upraveno 9. července 2019 uživatelem Jan Procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Taky jsem najel na navigaci na kole, když jedeme neznámý okruh někde tak je to mnohem lepší než tahat mobil z kapsy.Proběhl u mě nucený upgrade na 2sim telefon takže otlučený starší S7, nahrané mapy.cz, bez sim karty, jen zapnutá poloha. Doma si naplánuju trasu, uložím, na wifině doma otevřu mapy na mobilu, trasy se synchronizují prakticky okamžitě.Funguje bezvadně.4 hodiny ježdění vzaly 60% baterky, displej stále zapnutý jas asi na polovině. Na zbytek mám powerbanku Držák je pouzdro na ruku co jsem kdysi v záchvatu běhání koupil, drží úplně bezva, pojištěný to je spínacím špendlikem, sichr je sichr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 To je kde taková pěkná cesta? U mě to vesměs skončilo tak, že sem vyhledaval cesticky zkratky a párkrát sem šel s kolem na rameni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Já si dnes splnil sen a absolvoval tři alpské průsmyky: Sustenpass, Grimselpass a Furkapass. 3600m na 120 km. Počasí od sluníčka a hezkých 25 stupňů po mlhu s viditelností 5m a mráz. Tento rok jsem najezdil kvůli upřednostnění běhání jen asi 500 km, takže to trochu bolelo. Nejlepší je, že to se mnou zvládla i přítelkyně, kolo si koupila tohle jaro a najela tak 300 km, poslední asi před měsícem (pokud nepočítám včerejší rozmotání nohou kolem Bodensee). Celkově paráda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Hm, tak to je sen každého cyklisty, jsi borec :-) Klidně vícero fotek krásných kopečků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Já si dnes splnil sen a absolvoval tři alpské průsmyky: Sustenpass, Grimselpass a Furkapass. 3600m na 120 km. Počasí od sluníčka a hezkých 25 stupňů po mlhu s viditelností 5m a mráz. Tento rok jsem najezdil kvůli upřednostnění běhání jen asi 500 km, takže to trochu bolelo. Nejlepší je, že to se mnou zvládla i přítelkyně, kolo si koupila tohle jaro a najela tak 300 km, poslední asi před měsícem (pokud nepočítám včerejší rozmotání nohou kolem Bodensee). Celkově paráda Hezký Roberte. Otázka je, jestli se přítelkyně, po takové náloži kopců, nezmění na bývalou přítelkyni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Bobisku, tak to je krasa! Ja mel letos Sella Rondu a byl to taky zazitek. Vcera gravel povrch na silnicce. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Bikeři, mám prosbu, neválí se někomu doma zapomenutý rám, třeba po přechodu na 29"/27,5"? Koupil bych. Sháním nějaký dobrý, lehký, úplně holý, 26", XC, full, L. Já jsem dneska vyjel a deset metrů od garáže jsem to zase otočil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 To je kde taková pěkná cesta? U mě to vesměs skončilo tak, že sem vyhledaval cesticky zkratky a párkrát sem šel s kolem na rameni...No tak ta doprava je na zřiceninu Šostýn a asi po sto metrech za tím potůčkem už jsme taky lezli nahoru s kolem na rameni Ale jinak popojeď a okolo Kopřivnice a Štramberka nádhera, hodně cestiček a málo lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Bikeři, mám prosbu, neválí se někomu doma zapomenutý rám, třeba po přechodu na 29"/27,5"? Koupil bych. Sháním nějaký dobrý, lehký, úplně holý, 26", XC, full, L. Já jsem dneska vyjel a deset metrů od garáže jsem to zase otočilJejda :-( Zkusil si kontaktovat Canyon? Třeba by nějak vyšli vstříc, ta firma vypadá férově a mají různé produkty třeba jako Crash replacement a další.... Upraveno 10. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Jak dlouho ho mas? a jsi 1. majitel ofiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 ... Canyon? Třeba by nějak vyšli vstříc, ta firma vypadá férově...Tá firma má k férovosti ďaleko a ústretové správanie musia hľadať v slovníku cudzích slov. Hasňovi úplne nezávidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Ten rám bude tak z roku 2012 a nástrojene kolo koupíš tak za 18-20k... To asi canyon moc řešit nebude... Kámoš tuhle 120 kupoval předloni za 22k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Ale furt je tam 6 let záruka na rám, pro prvního majitele (toho na faktuře). Ale jestli je starší a je po záruce tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Tá firma má k férovosti ďaleko a ústretové správanie musia hľadať v slovníku cudzích slov. Hasňovi úplne nezávidím...Áha, tak to je blbý, osobně tu značku neznám tak to jsem nevěděl... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Dneska na kolo úplně ideální! Silnička alá co dům dal šlape moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Jejda :-( Zkusil si kontaktovat Canyon? Třeba by nějak vyšli vstříc, ta firma vypadá férově a mají různé produkty třeba jako Crash replacement a další....Teď jim píšu. Z toho nic nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Jak dlouho ho mas? a jsi 1. majitel ofiko?Asi 11 let. Jo, ofiko, přímo u nich, první majitel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky