Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Já mám ze srandy a občas do práce z Dekáče Elops 100 a zatím drží. Jen se na tom musí jezdit opatrně a s vědomím, jak píše Afri, že je to shit. Takže se do toho nesmí moc šlapat jinak by se to ukroutilo. Jinak na tom mám cca 200km po městě a drží to. Doživotní záruka na rám:-) Tak si myslím že ta skládačka by to zvládla taky :-) Jinak na normální ježdění mám samo kola jiný.

Upraveno uživatelem Jan Procházka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem najel na navigaci na kole, když jedeme neznámý okruh někde tak je to mnohem lepší než tahat mobil z kapsy.

Proběhl u mě nucený upgrade na 2sim telefon takže otlučený starší S7, nahrané mapy.cz, bez sim karty, jen zapnutá poloha. Doma si naplánuju trasu, uložím, na wifině doma otevřu mapy na mobilu, trasy se synchronizují prakticky okamžitě.

Funguje bezvadně.

4 hodiny ježdění vzaly 60% baterky, displej stále zapnutý jas asi na polovině. Na zbytek mám powerbanku :)

Držák je pouzdro na ruku co jsem kdysi v záchvatu běhání koupil, drží úplně bezva, pojištěný to je spínacím špendlikem, sichr je sichr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Já si dnes splnil sen a absolvoval tři alpské průsmyky: Sustenpass, Grimselpass a Furkapass. 3600m na 120 km. Počasí od sluníčka a hezkých 25 stupňů po mlhu s viditelností 5m a mráz. Tento rok jsem najezdil kvůli upřednostnění běhání jen asi 500 km, takže to trochu bolelo. Nejlepší je, že to se mnou zvládla i přítelkyně, kolo si koupila tohle jaro a najela tak 300 km, poslední asi před měsícem (pokud nepočítám včerejší rozmotání nohou kolem Bodensee). Celkově paráda :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Já si dnes splnil sen a absolvoval tři alpské průsmyky: Sustenpass, Grimselpass a Furkapass. 3600m na 120 km. Počasí od sluníčka a hezkých 25 stupňů po mlhu s viditelností 5m a mráz. Tento rok jsem najezdil kvůli upřednostnění běhání jen asi 500 km, takže to trochu bolelo. Nejlepší je, že to se mnou zvládla i přítelkyně, kolo si koupila tohle jaro a najela tak 300 km, poslední asi před měsícem (pokud nepočítám včerejší rozmotání nohou kolem Bodensee). Celkově paráda :)

Hezký Roberte. Otázka je, jestli se přítelkyně, po takové náloži kopců, nezmění na bývalou přítelkyni.

Odkaz ke komentáři

To je kde taková pěkná cesta? U mě to vesměs skončilo tak, že sem vyhledaval cesticky zkratky a párkrát sem šel s kolem na rameni...

No tak ta doprava je na zřiceninu Šostýn a asi po sto metrech za tím potůčkem už jsme taky lezli nahoru s kolem na rameni :) Ale jinak popojeď a okolo Kopřivnice a Štramberka nádhera, hodně cestiček a málo lidí.

Odkaz ke komentáři

Bikeři, mám prosbu, neválí se někomu doma zapomenutý rám, třeba po přechodu na 29"/27,5"? Koupil bych. Sháním nějaký dobrý, lehký, úplně holý, 26", XC, full, L. Já jsem dneska vyjel a deset metrů od garáže jsem to zase otočil

Jejda :-( Zkusil si kontaktovat Canyon? Třeba by nějak vyšli vstříc, ta firma vypadá férově a mají různé produkty třeba jako Crash replacement a další....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...