Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska 44km v ?solne pousti? a 2m blaticka za zatackou, kteremu se neslo vyhnout. Jsem jak hovado a cela hospoda na me cumi a nechape jak jsem se dokazal tak zprasit :D

3750345fb9624d9d7b24fb670ddee65d.jpg

Odesláno (upraveno)

přemýšlím, že koupím místo kapsy na nářadí láhev na nářadí. Máte s tím někdo zkušenosti nebo přímo tip na konkrétní kousek? Ideálně abych tam nacpal i 18cm pumpičku :)

Trošku jste mě tady vystrašili s tím nošením nářadí v dresu...nějak mi naběhla husí kůže, při představě, že mi při pádu projde nářaďový nůž páteří :)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Pokud se dám dokupy, tak všechno tvrdé budu vozit v kapsičce pod sedlem a zbytek (musli tyčinku, kapesníky a podobné neškodné věci) v páteřáku Ergon BP1

Až dnes (dva týdny od nehody) jsem byl schopen dojít si na wc sám o berlích. Dva týdny bezmoc na křesle nikomu nepřeju

post-166-0-80318100-1567155703_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Pokud se dám dokupy, tak všechno tvrdé budu vozit v kapsičce pod sedlem a zbytek (musli tyčinku, kapesníky a podobné neškodné věci) v páteřáku Ergon BP1

Až dnes (dva týdny od nehody) jsem byl schopen dojít si na wc sám o berlích. Dva týdny bezmoc na křesle nikomu nepřeju

Přeji brzké uzdravení, měl jsi nehodu na kole? Na MTB jezdím light teren, teď brázdím spíše silnice na žiletce, tam hrozí střet s autem nebo "odfouknutí" do příkopu

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

přemýšlím, že koupím místo kapsy na nářadí láhev na nářadí. Máte s tím někdo zkušenosti nebo přímo tip na konkrétní kousek? Ideálně abych tam nacpal i 18cm pumpičku :)

Trošku jste mě tady vystrašili s tím nošením nářadí v dresu...nějak mi naběhla husí kůže, při představě, že mi při pádu projde nářaďový nůž páteří :)

Vozim takovou ala carbon za par grosu z Ali. Je cela na zip. Mel jsem i plastovou na zavit ale blbe se z toho vytahujou veci a navic v tom sterchaji.

Odesláno

Víte o nějakých dalších hybridních pedálů než jsou tyto 2? Chtěl bych si koupit SPD, ale protože na kole jezdím občas i okolo komína, tak chci mít i klasické platformy.

Našel jsem tento model Shimano XT PD-T8000, ale ty odrazky to tak hrozně degradují.

Shimano-XT-PD-T8000-Clipless-Platform-Pe

Pak jsem našel ještě tento model Shimano PD-EH500, ale vypadá to spíše na silnici a nevím, jestli to můžu hodit na MTB a jak by to pak bylo s obuví.

shimanopdeh500.jpg

Odesláno

Doporučite mi ještě nějaké silniční bezdušové pláště 28mm, ( i 30mm se vleze). Asi nějaký continentaly bych chtěl, ale prd se v tom význam, at to je rychlé a pohodlné :)

Odesláno (upraveno)

Víte o nějakých dalších hybridních pedálů než jsou tyto 2? Chtěl bych si koupit SPD, ale protože na kole jezdím občas i okolo komína, tak chci mít i klasické platformy.

Našel jsem tento model Shimano XT PD-T8000, ale ty odrazky to tak hrozně degradují.

Pak jsem našel ještě tento model Shimano PD-EH500, ale vypadá to spíše na silnici a nevím, jestli to můžu hodit na MTB a jak by to pak bylo s obuví.

Ty Shimano jsou na mtb a vypadají parádně. Ja koupil na Ali platformy a kufry SPD, celkem za petiklo a stačí mi to, když chci tak nacvaknu al ?placky?a jedu

CZK 145.12 28? Off | 2pcs Bicycle Pedal Aluminum Alloy Flat Platform Adapter Conversion Universal Compatible MTB Road Bike Parts Accessories New

https://s.click.aliexpress.com/e/KxlhP5dA

Upraveno uživatelem moco
Odesláno (upraveno)

Ty platformy s ali sem měl taky, imho nejjednodušší a nejlevnější řešení

A tady ty pedály... Jsou i s kuframa... US $21.89 45%OFF | ZERAY ZP-108S mtb pedal Mountain Bike Pedal Self-locking Aluminum alloy Pedal MTB Cycling SPD Bicycle Pedal Bicycle Accessories

https://s.click.aliexpress.com/e/MFxy4WU0

Upraveno uživatelem Lion
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...