Jarett Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Tak borci, konečně je to venku https://www.specialized.com/cz/cs/diverge Nový gravel Specialized Diverge ... mám s ním už nějakou zkušenost a je to luxusní bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Čekam na test pristi tejden, jsem tuze zvedavej;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Mám takovej spíš teoretickej dotaz, ale v minulosti jsem registroval, že tu je (bylo) pár lidí, co měli magury HS 33, tak třeba někdo poradí. Jdou v poho i na užší ráfky (trekingový kolo) nebo jsou jen na horský? Upraveno 7. května 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Toto trekingové kolo je má taky https://www.trenga.de/fahrraeder-modelluebersicht-trekkingraeder-kettenschaltung-classic/glh-90-0 P.S. Ty Magury jsem měl na prastaré Meridě 26”, bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Dík, ony mi jedny možná zbydou, tak je asi využiju takhle. Jinak mě celkem překvapilo, že se furt vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Moudri a zkuseni panove, prosim o radu, nebo tip na sedlo. Na MTB, 134mm, vaha do/kolem 250g, vnitrni drazka (centralni kanal) na maleho Bobese, s cenou mejte s semnou slitovani, a to hlavni - pohodlny jak gaucik. Behem sedmi dnu tri vejlety a po dnesnim se uz neposadim. Si ten mozol na zadku proste neudelam. Zkusil jsem chvilku sedlo Fabric line elite Shallow. Jako dobry bylo, na dlouhy streky, ale i kdyz pry na MTB, tak na me skorepona moc "perovala". Tak jsem zase vratil puvodni sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 (upraveno) Mrkni na Ergon a SQ lab https://www.ergonbike.com/en/saddle-selector.html Upraveno 8. května 2020 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Měl jsem resp. mám dvě sedla od ergon a spokojenost. Mrkni na toho postovaného průvodce od Duke650 a vybereš si. Pokud chceš koupit levněji, tak bikeinn.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 Já jsem asi našel sedlo, který mi fakt vyhovuje. Jasně, že ode mne čekáte něco s třásněma na Harleye, ale i já se občas pohybuji na kolech, která (bohužel) poháním vlastním potem. Po týdnu testování, kdy jsem ho měl zapůjčené, jdu do tohoto od bikera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 To je super Ergon vyhledávač ... a říká SM Comp Men https://www.koloshop.cz/sedla,-sedlovky-sedla-46/Ergon-SR-Comp-Men-sedlo-cerna.html. A to nevypadá zle, co? Taky jsem ještě našel https://www.inline-brusle.cz/giro-giro-giant-contact-sl-forward-black-black-forward-1/ Čéče, já ti Berte nevim... jak se na tom sedí? Tam se bojím, že bych si famfulína skřípnul a nebo by měl zase moc volnej výběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 No, sedlo je relativně vzadu, je to takový vzdušný, ale já si už napodruhé dost zvykl. Neboj, nic si neskřípneš :-) Bikero je půjčuje, tak to udělej jako já. Týden testování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 To je blatnik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2020 No, sedlo je relativně vzadu, je to takový vzdušný, ale já si už napodruhé dost zvykl. Neboj, nic si neskřípneš :-) Bikero je půjčuje, tak to udělej jako já. Týden testování.Co uděláš když potřebuješ jít za sedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Včera bylo škoda nevyjet, krásný den na kole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 před 11 hodinami, roura74 napsal: Co uděláš když potřebuješ jít za sedlo? Nic. Nejdu za sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Krásný kraj až na to žluté svinstvo všude okolo, rypák už mě pěkně šimrá Děti po dlouhé době v chatce u babičky a tatínek hurá vařič, konzervu, kameru do batohu, a pěkně celodenní výlet , yes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Paráda, ale musel jsem improvizovat, všude lidí tři prdele, nevím co se dnes stalo. Takže turisticky značené trasy nepřicházeli v úvahu a nakonec s častým nošením kola na zádech jsem se i pěkně vyblbnul No a tady na dojezdu domů mě praskla deska vzadu a pěkně plech na plech, takže doma jsem dal hned nové koolstop a už se těším na další brzdění....snad budou stejně dobrý jako původní Krásný den, pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Nic. Nejdu za sedlo.Taky řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 9. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2020 Ahoj. Po sestrelu babou okukuju novy velociped. Ma nekdo ze zdejsich vazenych velocipedistu zkusenost s ceskymi koly RB? Myslim, ze v Praglu maji prodejnu Race Bike centrum. Pri me spotrebe kol pri karambolech mi karbon nedava smysl a pri honu za odlehcenim je nejlevnejsi variantou nezrat a zhubnout 5 kilo Dik. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 10. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2020 Vnouček vyzkoušel vysoké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky