walter10 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Jinak co se týče e-shopu armyoriginal.sk, fungují parádně (představení prodávaného zboží, velikostní tabulky, tipy, nakonec i nadstandardní servis při vrácení zboží). Ještě k původnímu dotazu. Ono s tím polyesterem v posledních letech blázní nejen Levis, ale i celá řada dalších (předních) výrobců. Ještě u nějakých hodně vypasovaných ultra slim apod. kalhot pochopím, že se tam přidá trocha elastanu, ovšem v případě běžnějších střihů mně to hlava nepobírá. Respektive pobírá, ale těžce se kroutí ze strany na stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Našel jsem článek o džínách LEVIS, tak dávám odkaz - z PET lahví a obalů z potravin se dělají už pár let ....Dobře mi tak, že jsem si je koupil, je to trest za to, že piju nápoje z PETek ... https://www.portalprozeny.cz/clanek/dziny-z-pet-lahvi-u-levi-s-je-mozne-vsechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 (upraveno) A stejně nakonec ty ztextilované petky skončí ve spalovně, nebo někde na skládce, takže jim jen prodloužili pobyt na světě, efekt recyklace nulový. Zbavit se plastů je problém. V podstatě tím zamícháním petek do textilu problém s plastem spíš zhoršili, protože dál už to nijak využít nejde. Ani jako textil, ani jako plast. Nic pozitivního na tom tedy nevidím. Kdyby se na to vykašlali, bylo by to možná lepší. Upraveno 8. července 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 A aby toho Levi's chucpe nebylo málo, navíc se stali antigun společností:"Last Fall, NRA-ILA informed gun owners that Levi?s (also the maker of Dockers) had declared that it would openly advocate for restricting the right to keep and bear arms."https://www.nraila.org/articles/20190517/out-of-style-levi-s-fawns-over-shannon-watts-in-pantmaker-s-latest-gun-control-effort Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 A proto ať žije bavlna ze Zimbabwe, japonské tkalcovny a přírodní indigo...Do Levisu si tak jednou za rok zajdu si sáhnout na ty hadry. A zase jdu. Dát za to 2 litry by mě nenapadlo. To radši custom od soso brothers nebo tailor labs za dvojnásobek, které vydrží trojnásobek. Když už se někomu příčí dát za džíny 6+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Fakt to vydrzi o tolik vic? Jak jsou na tom s trvanlivosti entry-level Raw Denim treba unbranded? Ja si koupil Levis v usa pred 2 rokama, teda normalni, ne raw denim, a zatim jsou dost OK, az me to prekvapuje. Je fakt, ze je zas tak moc nenosim, ale kdyz uz si je vezmu, tak je moc nesetrim. PETky v nich asi budou, staly neco mezi 50 a 100 USD.A proto ať žije bavlna ze Zimbabwe, japonské tkalcovny a přírodní indigo...Do Levisu si tak jednou za rok zajdu si sáhnout na ty hadry. A zase jdu. Dát za to 2 litry by mě nenapadlo. To radši custom od soso brothers nebo tailor labs za dvojnásobek, které vydrží trojnásobek. Když už se někomu příčí dát za džíny 6+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Organic: dík za supr tip na ty soso brothers, zrovna jeany sháním a mají u nich slevu 50% na první objednávku. Máš od nich už něco? Nebo zkušenosti z doslechu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Organic: dík za supr tip na ty soso brothers, zrovna jeany sháním a mají u nich slevu 50% na první objednávku. Máš od nich už něco? Nebo zkušenosti z doslechu? Taky mě to dost zaujalo! Jen je pitomý, že u objednávek pod 149 USD je poštovné 29 USD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 Já se svýma 202cm a 130kg se pod 150 doláčů nevlezu ani za nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Že já sem zase lezu SoSo jede ke mě, snad jsem se trefil a nakonfiguroval dobře. Vzal jsem 17oz, barvu classic japan midnight indigo a zvolil červené šití ...jsem moc zvědavý na mé první raw denim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Že já sem zase lezu SoSo jede ke mě, snad jsem se trefil a nakonfiguroval dobře. Vzal jsem 17oz, barvu classic japan midnight indigo a zvolil červené šití ...jsem moc zvědavý na mé první raw denim hm, super, taky mě to "popadlo" pak dej foto, jaký sou dodací lhůty ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Že já sem zase lezu SoSo jede ke mě, snad jsem se trefil a nakonfiguroval dobře. Vzal jsem 17oz, barvu classic japan midnight indigo a zvolil červené šití ...jsem moc zvědavý na mé první raw denim Na kolik to vyšlo celkem (i s dopravou), jak je to se clem?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Na kolik to vyšlo celkem (i s dopravou), jak je to se clem?DíkyPosílají to Švédi, takže CLO nebude a vyšlo to na nějakých 130$ (záleží jaký typ jeansů a co za komedie si na jeansech namyslíš). Já měl objednávku za cca 206$, samotné jeansy vyšly na 189$ + trojité prošití + vzadu ?dvojité? poutko na opasek a možná jsem tam ještě objednal okrasný lem na malé přední kapse pro mince. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Doháje!! Fakt jsem nepotřeboval další úchylku...OK, jdu si objednat svůj první RAW Denim...Když mám u Wranglera W32 L34 poradí mi někdo co vybrat u Nudie?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Nechci ti to nějak hanit ani rozmlouvat, ale Nudie je rádoby RAW. Několikrát stran zpět jsem psal info na Nudie, ale pokud chceš jen zkusit kvalitu, tak no stress. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66986-raw-denim/page-39?hl=nudie .Doháje!! Fakt jsem nepotřeboval další úchylku...OK, jdu si objednat svůj první RAW Denim...Když mám u Wranglera W32 L34 poradí mi někdo co vybrat u Nudie?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Nudie neber, je to takový hadr, parkrát jsem si je osahal v Berlíně, mají tam svůj shop, ale nezaujali mě ani jedny.Jestli nechceš dát přes 6 litrů za gatě, Tak běž k Tailor´s Lab, ten ti ušije na míru z pořádný džínoviny a do 4litrů se vejdeš. Jinak já jedu na Iron Heart a nemůžu si je vynachválit. Už, aby byl podzim a kratasy šly do skříně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Než jsem to ze sebe vypotil, tak mě Koza předběhl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Já si rád nechám poradit. Mě ty Nudie přišly zajímavý svoji filozofií...jakože tak trošku Eko, Bio atd. :-). Je mi trošku proti srsti si objednávat gatě z druhýho konce světa (JAP). Ale jestli je to Momotaro nebo Iron Heart benchmark, tak nemá cenu chodit okolo...Jen si asi netroufnu první nákup udělat online, když vím prd, co mi sedne no a výběr u nás je zdá se celkem bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Já si první koupil v Denim Heads a potom už objednával, v UK. I když ty jejich tabulky s mírama jsou trochu zavádějící a nebo si zajeď do Berlína případně do Vídně, tam mají dostatečně široký sortiment. To je jenom můj tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Presne jak píše jore.Zajdi v Praze do Tailor?s kde ma látky přímo z Japan a hlavně ti je usije borec a budeš je mít jen ty, vybereš si nítě a domluviš celkové detaily.V Praze v Denimu jsem jim to taky řekl, ze nechápu jak tyhle rádoby RAW od Nudie můžou vůbec nabízet, tak se vždycky smejou, ale nenapadne mi daji za pravdu.Taky na jedny Tailor?s čekám. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se