miliusportos Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Nova řada..Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Byl jsem na tom novým Top Gunu a je to dobrý. Hodnocení 91 % na CSFD je samozřejmě nesmysl, ale je to dobrý. Po dlouhé době klasickej akcnak bez nutnosti premejslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 před 22 hodinami, miliusportos napsal: Nova řada.. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Himbajz mám rozkoukanej Yellowstone a do toho tahle pecka, potřebuju dovču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Něměckou produkci nějak extra nevyhledávám, ale teď jsem narazil na tuhle minisérii a velká spokojenost. https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V 11. 6. 2022 v 18:21, Frantik napsal: Byl jsem na tom novým Top Gunu a je to dobrý. Hodnocení 91 % na CSFD je samozřejmě nesmysl, ale je to dobrý. Po dlouhé době klasickej akcnak bez nutnosti premejslet Souhlasím. Já taky. Včera se starším synkem. Zhodnotil to, že je to hodně podobný, jako ten starej (myslel tím tu konstrukci děje a zápletky), a že asi ten, kdo ten starej neviděl, tomu nebude tak rozumět . Za mě byl ale ten starej lepší (asi nějaká nostalgie, či co). Takovej chlapštější s více zápletkama nebo jak to napsat (vztah s instruktorkou, smrt parťáka...). Když si ho pustim, dejchne na mne podobná atmosféra, jako když vlezu do chronovlánka Vintagelovera Hodnocení a komentářům na ČSFD většinou nerozumím, ale nejsem žádnej filmožrout, spíš naopak. Top Gun teď v kině následoval po tom, co žena vymyslela, že pujdem všichni minulou sobotu s mladším synkem na nějakej ten Jurskej svět nebo jak se to jmenuje. Berou ho ty ještěři. Byl jsem v kině snad po pětadvaceti letech a hned dvakrát po sobě, mám obavu, že mám vybráno. Ad ten Jurskej svět: Je neuvěřitelný, co za sračky dokáže americká kinematografie vyprodukovat. Ale technologicky asi dobrý A mimochodem ten popcorn v kině je strašnej zlozvyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V 11. 6. 2022 v 18:06, miliusportos napsal: Nova řada.. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Vidíš to, to mi úplně uteklo …. Díky To s chutí shlédnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Něměckou produkci nějak extra nevyhledávám, ale teď jsem narazil na tuhle minisérii a velká spokojenost. https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/prehled/ Je to na nějaké streamovací službě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 před 7 minutami, x591 napsal: Je to na nějaké streamovací službě? Nenašel jsem (čímž netvrdím, že nikde není), takže jsem hanebně musel využít u..ž.to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 V 11. 6. 2022 v 18:06, miliusportos napsal: Nova řada.. Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Už se těším, bohužel je to už bez tety Polly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Bosch - Odkaz je fajn PS. aky naramok nosi HARRY na pravej ruke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 @jovani diky za tip, ani jsem nevedel, ze vzniklo pokracovani, bral jsem to jako uzavrenou vec. Naramek tady nevim, ale driv nosil takovej ten z paracordu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 sak to, len nikde nevidno sponu, resp. cim sa zapina ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 Pánové, Google znáte? https://www.reddit.com/r/BoschTV/comments/oa9op6/bosch_mariner_bracelet/ IMHO to nosí od první sezóny. Zapínání tam není, vypadá to podobně jako skautský turbánek na šátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 V 16. 6. 2022 v 11:40, warann napsal: Něměckou produkci nějak extra nevyhledávám, ale teď jsem narazil na tuhle minisérii a velká spokojenost. https://www.csfd.cz/film/437699-pod-jednim-nebem/prehled/ Dík za tip, hodně se mi to líbilo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Jakožto nefanda fantasy, jsem nebyl plný očekávání, nicméně ve 4K je to spektakulární podívaná se zajímavým přesahem a paralelou na současnou situaci ve společnosti, tím spíš současném LA, jen v trochu přibarveném kabátu za mě super oddychovka. PS: nevím proč jsem si celou dobu myslel, že Jakoby(celkem dobré jméno vzhledem k postavě ve filmu), je Sondu že Strážcu Galaxie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Pánové, Google znáte? https://www.reddit.com/r/BoschTV/comments/oa9op6/bosch_mariner_bracelet/ IMHO to nosí od první sezóny. Zapínání tam není, vypadá to podobně jako skautský turbánek na šátek. jasne ze "zname" len som neznal ako hladat naramok. kde kupit, aby sa dostal do SR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 3 hodinami, jovani napsal: V 25. 6. 2022 v 11:06, Paw napsal: Pánové, Google znáte? https://www.reddit.com/r/BoschTV/comments/oa9op6/bosch_mariner_bracelet/ IMHO to nosí od první sezóny. Zapínání tam není, vypadá to podobně jako skautský turbánek na šátek. jasne ze "zname" len som neznal ako hladat naramok. kde kupit, aby sa dostal do SR? Strop… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 před 4 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Jakožto nefanda fantasy, jsem nebyl plný očekávání, nicméně ve 4K je to spektakulární podívaná se zajímavým přesahem a paralelou na současnou situaci ve společnosti, tím spíš současném LA, jen v trochu přibarveném kabátu za mě super oddychovka. PS: nevím proč jsem si celou dobu myslel, že Jakoby(celkem dobré jméno vzhledem k postavě ve filmu), je Sondu že Strážcu Galaxie Za sebe můžu jen souhlasit. Naprosto skvělá jednohubka, velmi trefné kastování ras a vykreslení společnosti. Nebýt upozornění od kamaráda, film bych minul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Strop…nechapem ... jedine tu, ale bez dopravy do SR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Jde to uplíst i samodomo. Je to jen otázka velikosti https://www.paracord.cz/navody/navody-turbanek-z-paracordu/ https://www.instructables.com/How-to-make-a-Turks-Head-Sailors-Bracelet/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se