Klotzman Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 Ti co tady doporučovali tu krávovinu Super blb, mi dluží zhruba půldruha hodiny života, tak se simvás složte, jo..? Taková blbost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tondaa73 Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 https://www.csfd.cz/film/291177-the-gray-man/prehled/ Fakt jsem se na to moc těšil, ale velký špatný...všechno. Takový divný béčko za ranec peněz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 před 49 minutami, Klotzman napsal: Ti co tady doporučovali tu krávovinu Super blb, mi dluží zhruba půldruha hodiny života, tak se simvás složte, jo..? Taková blbost... Taky jsem to nedokoukal, ale přičítal jsem to tomu, že nejsem milovník těch superpostav, které se v posledních letech na plátnech a LCD monitorech vyrojily. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 Jo, ten Gray Man je neuveritelnej shit. Tak pro decka do tech 11-12 let mozna jako kulisa k PlayStationu Link to comment Share on other sites More sharing options...
organic Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 Znova jsem zkoukl House of Gucci a fakt mě to baví. Jeden z lepších filmů Ridley Scotta v tomto století... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1000 Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 superblb - taková naivní blbůstka, nic jsem od toho nečekal. U několika scén jsem se ale vážně od srdce zasmál . Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 V 15. 7. 2022 v 21:46, Sarka Farka napsal: Pěreval Ďatlova https://www.csfd.cz/film/976157-pereval-datlova/prehled/ inspirovano touhle udalosti a jo, je tech 84% si to myslim zaslouzi bez problemu Ahoj, je to někde online? Nejlépe i titulky, díky. Já to nenašel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 před 11 minutami, guzmic napsal: Ahoj, je to někde online? Nejlépe i titulky, díky. Já to nenašel. ja to stahnul z uloz.to v RUS zneni vc. CZ tituli Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 před 22 minutami, Sarka Farka napsal: ja to stahnul z uloz.to v RUS zneni vc. CZ tituli Dík, kouknu na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 před 21 minutami, guzmic napsal: Dík, kouknu na to. za malo a dej pak vedet co ty na to, me to chytlo fest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Kaštánek https://www.csfd.cz/film/1087780-kastanek/prehled/ tech 80% na CSFD je za podle me moc, ale peknych 70% si to myslim zaslouzi a uz se tesim na rozuzleni, pac zatim nemam paru o co jde Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 před 8 hodinami, Sarka Farka napsal: Kaštánek https://www.csfd.cz/film/1087780-kastanek/prehled/ tech 80% na CSFD je za podle me moc, ale peknych 70% si to myslim zaslouzi a uz se tesim na rozuzleni, pac zatim nemam paru o co jde Kastanek je dobrej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted August 1, 2022 Report Share Posted August 1, 2022 Závěrečná série Peaky Blinders mě kuwa zklamala. To jeho snový gipsy blouznění spojené s fašisty a amatérskými irskými atentátníky...WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKuc Posted August 2, 2022 Report Share Posted August 2, 2022 Z prdele sme si dali tyden zdarma amazon prime. Je tam celkem prd, nepocitam navraty do budoucnosti, ale to uz stejne kazdy videl 10x. Ale! 20dilny serial Exorcist. Toto fakt mozu, zatim paty dil a bomba. Aj ty tubular bells tam zahraly. Hrachovka se zatim jeste neservirovala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted August 3, 2022 Report Share Posted August 3, 2022 Konečně jsem shlédl v Imaxu Top Gun a je to pecka. Akorát malý dotaz: proč ten reaktor neničili pár velkými raketami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Protože kdyby to udělali raketama, tak by o tom nemohli natočit Topgun 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 To je stejné, jako u Pána Prstenů... Frodo a jeho parta se trmácí přes celý kontinent, hromada lidí u toho zařve, Frodo hodí prsten do lávy (i s Glumem) a nakonec ho zachrání Orli. Toho ti Orli nemohli k Hoře Osudu přepravit rovnou na začátku příběhu? Anebo měl Sauron protileteckou obranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-800 Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 Konečně jsem shlédl v Imaxu Top Gun a je to pecka. Akorát malý dotaz: proč ten reaktor neničili pár velkými raketami? Myslím že to (na začátku filmu) zdůvodnili lokálním rušením GPS signálu = nemožnost přesného zaměření. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 A Star Wars jste viděli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted August 4, 2022 Report Share Posted August 4, 2022 před 16 minutami, ragu napsal: A Star Wars jste viděli? Dost filmů i seriálů a doteď nechápu, jak mohlo Impérium ovládnout většinu galaxie, když jeho vojáci nejsou schopni nic strefit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts