Muffik Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 (edited) před 2 hodinami, obrbobr napsal: já to samé, nevím, mě ty seriály od Applu nějak neberou všechny. Naposled Invaze, to jsem vzdal po 3 díle. jj, dokoukal jsem vlastně jen Ted Lasso a první sérii The Morning Show, ani jedno nic moc. U té TMS jsem nevím proč po prvním dílu nabyl dojem, že konečně někdo natočil seriál o MeToo z druhé (mužské) strany. To jsem se teda seknul kurevsky, šílená agitka. Edited April 27, 2022 by Muffik Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 před 16 minutami, Muffik napsal: jj, dokoukal jsem vlastně jen Ted Lasso a první sérii The Morning Show, ani jedno nic moc. U té TMS jsem nevím proč po prvním dílu nabyl dojem, že konečně někdo natočil seriál o MeToo z druhé (mužské) strany. To jsem se teda seknul kurevsky, šílená agitka. Teda jsem zkusil taky, nějak jsem se v tom v prvních cca. 15min. neorientoval/nepochopil, tak jsem toho nechal. Ještě si vzpomínál na See, to byla taky pěkná blbost. The Morning Show mě 1. serie docela bavila a dokoukal jsem jí. Jak vyšla 2 serie, tak ta mě bohužel vůbec nechytla a evidentně jsem udělal dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 V 23. 4. 2022 v 8:39, (z)denny napsal: Nevím jestli to tady už nebylo, ale podle mě docela dost koukatelný snímek https://www.csfd.cz/film/394620-kilo-dva-bravo/prehled/ Díky za tip, hodně povedený film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vit Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 toto se nám doma líbílo: https://www.csfd.cz/film/221903-stesti-na-dosah/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 zatím 2 díly a za mě dobrý Město patří nám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Svůj příspěvek číslo 1883 nemohu směřovat jinam než k doporučení výborného seriálu z pera Taylora Sheridana "1883" https://www.csfd.cz/film/989968-1883/prehled/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Sandman Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Obi-Wan Kenobi pro fanoušky Star Wars asi povinnost. 6ti dílná serie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKuc Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Po dlouhe dobe se na netflixu objevilo snad neco zajimaveho. Clark hvezdny zlocinec. Kuknul sem teda zatim jen uvodni porod, ale uz ted vim ze to je presne vonco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_2002 Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 To vypadá super, díky za tip Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 Teď jsem někde na netu zahlíd pár momentů ze starýho Drž hubu! Brečel jsem smíchem. Večer zavzpomínám a dám si to celý Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 @nickolasJj to je takova klasika, to prubezne taky davame. Stejne jako treba Vybijenou (myslim tu Vincem Vaughnem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 Prima cool, právě teď Drž hubu, jeden z mých nejoblíbenějších Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarka Farka Posted May 14, 2022 Report Share Posted May 14, 2022 The Disaster Artist: Úžasný propadák https://www.csfd.cz/film/416621-the-disaster-artist-uzasny-propadak/prehled/ film o vzniku & nataceni jednoho z nejhorsich filmu na svete. Original jsem si stahnul, pustil a nestacil zirat Hodnoceni 53% mi prijde prestreleny o 50%, zbyly 3% bych dal za love song k uvodni "sukacce" Link to comment Share on other sites More sharing options...
obrbobr Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 Ozark 4.serie část 2, za mě super, tahle rodinka mě fakt baví Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 My to dokoukali o víkendu a ještěže už to utli, nějak jim docházel dech. Teď se chystáme na tohle: https://www.csfd.cz/film/1156040-bosch-odkaz/galerie/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 Tak konecne sem dokoukal noveho Batmana. Proc musi dneska bejt hrdina zkrousenej depresivni píčus, co vypada jak po osmi davkach heráku? Proc nezustal jako upír kousat homovlky nekde v pohadce? Proc koketuje s holkou, co vypada jako Lenny Kravic ve trinácti letech po deviti plastikach. Proc nepicha a neleje, misto aby na sebe koukal do zrcadla a promlouval vnitrnim hlasem? Tohle ze je Betmen ty vole??!?! No jeste ze ten film ma jen 3 hodiny a je celej natocenej ve tmě, což je asi art, ale aspon tam neni videt tolik tech picovin. No nic, jdu si pustit Okresni prebor Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanKuc Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Já jsem si pustil taky nového betmana asi před týdnem. Dle hodnocení jsem čekal bombu aspoň na úrovni Nolanového Batmen begins nebo dark knight, ale těžké zklamání. Po hodině a půl jsem u toho usínal, ani to už neplánuju dojet do konce. Ale mám i dobré zprávy! Na netflixu je už docela dlouho End of the fxxxing world. Furt jsem se tomu vyhýbal, bo jsem tušil, že to bude nějaká kokotina pro teenagery. Ale běda! Je to paráda, zábavné, místy aj docela krvavé. Zhltnul jsem obě řady za dva dny. Fakt doporučuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 před 16 hodinami, Frantik napsal: Tak konecne sem dokoukal noveho Batmana. Proc musi dneska bejt hrdina zkrousenej depresivni píčus, co vypada jak po osmi davkach heráku? Proc nezustal jako upír kousat homovlky nekde v pohadce? Proc koketuje s holkou, co vypada jako Lenny Kravic ve trinácti letech po deviti plastikach. Proc nepicha a neleje, misto aby na sebe koukal do zrcadla a promlouval vnitrnim hlasem? Tohle ze je Betmen ty vole??!?! No jeste ze ten film ma jen 3 hodiny a je celej natocenej ve tmě, což je asi art, ale aspon tam neni videt tolik tech picovin. No nic, jdu si pustit Okresni prebor Jakožto obrovský fanoušek všech komiksů se tomu zatím vyhýbám, úplně si bojím to pustit A teď ještě víc.. Za to min týden jsem dal konečně nového pavouka a za mě super, všechny tři pavouky mám rád a vidět je v jednom filmu, bylo prostě super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 před 52 minutami, semi001 napsal: Jakožto obrovský fanoušek všech komiksů se tomu zatím vyhýbám, úplně si bojím to pustit A teď ještě víc.. Za to min týden jsem dal konečně nového pavouka a za mě super, všechny tři pavouky mám rád a vidět je v jednom filmu, bylo prostě super Hele ja nejsem zadnej benčmárk, ale tohle opravdu neni Batman, ale píčus, kterej chodi s poldama, jako vocas a dela, ze vysetruje a v civilu je z nej jeste vetsi pičus, co se chce zabít..............asi............ Ale nenechej se vovlivnit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Občan Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Beasts of No Nation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts