AndyAaron Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ja jsem pred chvilkou vratil ze Ztracen v Jungli a musim rict, ze jsem nebyl zklaman. Navic ta priroda k tomu. Rozhodne muzu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Mne ten Wind River v necem trochu pripomnel Hell or High Water. Docela se mi to libilo, tak jestli to nekdo chce zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Hell or High Water byl naprosto úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Včera jsem viděl Wind River a byl jsem z toho nadšený. Určitě nejlepší film, jaký jsem za dlóóóuhou dobu viděl. Myslel jsem na něj ještě dlouho po skončení, což se mi často u filmů nestává. Doporučuji. Wind River *****a to i po třetím shlédnutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Od včerejška je venku čtvrtá sezona Black Mirror, zítra bude nový Most (Bron s04), za tři dny nový Akta X (s11) ... před Vánocema bylo mrtvo, teď zase pomalu nevíme co dřív . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Black Mirror 4. řada zatím dobrá, viděl jsem sice jen první dva díly, ale drží laťku vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 No tvl třetí díl si raději ani nepouštějte, masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jsem byl dneska s prckem na Coco a byli jsme z toho oba úplně hotový :-) Doporučujeme jak malý, tak velký...vemte sebou ale haldu kapesníků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 No tvl třetí díl si raději ani nepouštějte, masakrKoukam na prvni a uz jsem neco podobneho videl ve star treku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Kedze vo vrestibudke nic nejde, siahol som do suflika "filmyktoresirazpozrem". The Gift (temer dokonaly zlocin), r2000. Film zodpoveda tym 70% ci kolko to ma na csfd. Nenudil som sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Po strništi bos, nenáročná nostalgická spokojenost. Za mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Hmm, tak poslední díl čtvrté série Black Mirror = weird level 1.000.000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Díky za tip na Wind River, je to síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Tak ja právě dokoukal https://www.csfd.cz/film/448369-glory/prehled/Velice zajímavý film Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Koukám na norský film Poslední král /2016/ - docela to má spád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Jako fanda SW jsem velmi zklamán. Hromada balastu, nesmyslné odbočky, nelogičnost, nenávaznost, absurdnost, megalomaství, prázdné postavy Připomíná mi to Kobru 11 nebo F&F...co nejvíc toho rozmlátíme s mega efekty, neznámý padouch dostane po držce a budeme se u všeho tvářit hrozně drsně, páč to lidi žerou woe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Wind River *****a to i po třetím shlédnutí...Pravda ... jen to není film na pohodový večer se sklenkou vína a zábavu s partnerkou Pokud chcete něco opravdu extra, něco co s vámi zamává, tak zkuste tohle ... šok, husí kůže, slzy ... https://www.csfd.cz/film/284780-pozary/prehled/ Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Tak som skukol odporucany Brimstone...kazdopadne silny film, ide pod kozu, zdanlivo pomaly dej ale dve hodiny prebehli razdva. Urcite vsak treba mat dostatocne pochmurnu naladu na tento pochmurny film, vtedy to sadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Pravda ... jen to není film na pohodový večer se sklenkou vína a zábavu s partnerkou Pokud chcete něco opravdu extra, něco co s vámi zamává, tak zkuste tohle ... šok, husí kůže, slzy ... https://www.csfd.cz/film/284780-pozary/prehled/ jj, to je drsnej film s drsnou pointou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2018 Přesně tak. Chce to mít správnou (resp. špatnou) náladu. Stejné je to třeba v případě Demolition nebo i Noctural Animals ; ani ne tak ponurostí atmosféry jako hodně silným námětem. Jinak já dal včera Wind River a za mě tedy hodně velký palec hore. Jen se mi to nakonec zdálo skoro jako dva filmy - první půlka noir detektivka ve stylu Gone Girl, druhá skoro jako Tarantinovská vyvražďovačka. Každopádně si to časem pustim ještě jednou, dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se