shewcza Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Vypadá to dobře, asi by mi nevadila ani jedna varianta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Tvl kdo na to má pořád vydělávat. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 Vlozka lunety je asi plechova, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 @CEGY Vypádá to tak. Mě by se tam líbila v materiálu jak udělali u Save the Ocean (se žralokem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 před 5 hodinami, xbraj19 napsal: @CEGY Vypádá to tak. Mě by se tam líbila v materiálu jak udělali u Save the Ocean (se žralokem) Jj, a i díky tý jiný lumi vypadají luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 V 16. 9. 2020 v 15:52, instant napsal: na sumach je camel toe roky. rok 2013 A evidentne Japoncom stále nedá pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 na picoviny ich uzije ale urobit poriadne GMT automaty ani bohovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 ... alebo chronografy. Flyback či minútovky, prípadne day/date. Alebo budíkovky. Alebo čokoľvek. Zlaté časy, keď rozmýšľali, čo bude vnútri, nielen čo bude vonku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 V 21. 9. 2020 v 11:05, instant napsal: na picoviny ich uzije ale urobit poriadne GMT automaty ani bohovi Nechtělo se mi tomu věřit a opravdu v nějaké ceně okolo 1k Eur žádné GMT automaty nevidím. To nechápu. Vidím pořád jenom kinetic (o tom nic nevím) a nebo SD - ty jsou fajn, ale cenově zase jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jo, když Seiko s GMT, tak jedině GS, jinak si člověk nevybere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jooo, kdyby chtěli udělat true GMT na obyč automatickým strojku, to y bylo supr. Ale tím by si možná kanibalizovali ten kinetic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tak ono true GMT za 1000€ nekoupis nikde. Pokud vim, tak nejbliz je Alpina Startimer Pilot Heritage GMT a to ses na 38kkc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jsem to “obyč” myslel tak, že by to bylo k těm dnešním cenám tříručkových modelů za 30kKč. Místo “obyč” jsem měl uvést, ze mám na mysli střední třídu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Jako nejaky Presage kolem 50 s GMT by byly hodne zajimavy, to bezesporu. Ale vidim jeste jeden problem. Seiko strojkx jsou obecne vyssi. S GMT nastavbou by to uz byly docela vysoky hodinky, aby se zachovali proporce, musel by byt i zakladni prumer vetsi. To znamena od zakladu nove pouzdro a opet zene cenu nahoru. Docela chapu, ze to je slozite rozhodnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 ten nový 6L35 má "jen" 3.6mm, tak třeba na něm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 Tam by to slo, ale to mas zas hodinky pres 50k bez GMT. Takze jsme tak na 70. A to uz je trochu jina liga. A kdyby to mela byt dostupna a pouizvana 6R35 tak jsme razem na 5,25 versus 4,6 u klonu 2824. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Orient Star to umí, tyhle i vypadají dobře, ale asi už se nedají moc sehnat: Orient Star WZ0071DJ GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 (upraveno) před 13 hodinami, prischera napsal: Jako nejaky Presage Koktejlky s funkcí centrální ručky rezervy nátahu jsou taky vysoký a vypadá ten puclik suprově. Strčit GMT k tříručce by mohlo zůstat jen u toho cca 4mm nárůstu. edit: když běžně dělaj levný verze k dražším modelům, tak proč neudělat poor mans GS SBGM221 Upraveno 23. září 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 20 hodinami, ismit napsal: Nechtělo se mi tomu věřit a opravdu v nějaké ceně okolo 1k Eur žádné GMT automaty nevidím. To nechápu. Vidím pořád jenom kinetic (o tom nic nevím) a nebo SD - ty jsou fajn, ale cenově zase jinde. Ja som to ani nelimitoval cenou. Proste pekne a prakticke gmt automaty seiko/GS nema. Lumi, vodotesnost a nech to nema 17mm na vysku.. potom ze si pacienti kupuju rolexky v tuzexe pod pultom.. s poradovnikom.. no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Ty máš teda požadavky :)) Ale úplnej souhlas. Pro mě by byl sen, kdyby udělali to samé co 9F GMT ale v automatu a je to dokonalost sama. Ale to je asi stejně pravděpodobné, jako že nevydají další barevnou patlanici Želv.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se