Radek124 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Než marně lomit rukama nad zimníma křuskama v létě a trepkama v zimě u Nguyenů ze Sportisima, to už radši rovnou k jejich bratrancům na tržnici - beztak prodávají stejné úzké asijské modely.Sandále (taky zmiňovaný Keen) mě už několikrát mile překvapily u Bushmana - fyzicky v obchodě, žádný podělaný eshop (kterému se mimochodem nedá věřit ani v tom Sportisimu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Máte někdo zkušenosti z Adidas Terrex Swift R2 MID? Něco jsem početl, ale zajímá mě osobní zkušenost chronopacienta...ty jsou k nezaplacení. Mám je objednané namísto Lowa Renegade, což beru jako obměnu oldschool za newschool. Hlavně Renegade mi neseděly podle představ. Hlavně je to, myslím, důstojná alternativa k salomon xa pro 3D MIDJa mam toto, kupovane v US a naprosta spokojenost. Lehke, prodysne, pohodlne. Mel jsem strach ze zavazovani a taky zbytecne. Co ovsem nejsou, tak nejsou odolne proti vode. Jak zaprsi, tak do dvou minut cvachtaji. Ale to neberu jako minus, nejsou delane tak, aby odolne mely byt. Zadny goretex nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Mám to podobně - prodyšné trekovky (New balance, Asics) a v batohu nepromokavé ponožky. Ponožky jsem využil koncem května, když jsem uklouzl v potoku na kamenech a promočil trekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 da se v nich chodit i v lete (teple)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Myslis ty Newporty? Koukal jsem ne, typove ok, ale ta cena mi prijde docela dost. Keen je v podstate docela noname, ne? Jestli seženeš keeny, tak ty vřele doporučuji.PS: lze použít i s ponožkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 No Keen teda urcite v podstate noname nejsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Myslis ty Newporty? Koukal jsem ne, typove ok, ale ta cena mi prijde docela dost. Keen je v podstate docela noname, ne? Keen s outdoor sandály s uzavřenou špičkou začal a za ty prachy udělají parádní službu. Anatomicky velmi povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 da se v nich chodit i v lete (teple)?Mám ty nejtenší, ale v létě jsem je nezkoušel.V květnu, když bylo kolem 20°C, tak bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Mám to podobně - prodyšné trekovky (New balance, Asics) a v batohu nepromokavé ponožky. Ponožky jsem využil koncem května, když jsem uklouzl v potoku na kamenech a promočil trekovky.ake nepremokave ponozky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 ake nepremokave ponozky?dvě tašky z Tesca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 ake nepremokave ponozky?https://www.4camping.cz/clanky/testovna/test-nepromokave-ponozky-sealskinz/ Treba takove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Dexshell ultra thin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Si delate prdel, ale ve Skotsku jsem chodil v "ponozkach" z pytliku od toustovyho chleba:-) dvě tašky z Tesca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Ja mam toto, kupovane v US a naprosta spokojenost. Lehke, prodysne, pohodlne. Mel jsem strach ze zavazovani a taky zbytecne. Co ovsem nejsou, tak nejsou odolne proti vode. Jak zaprsi, tak do dvou minut cvachtaji. Ale to neberu jako minus, nejsou delane tak, aby odolne mely byt. Zadny goretex nic. Já mám na cestě kotníkovou verzi s GTX a tkaničkami....full black (mám to hlavně do práce a tam se barvičky nenosí ) Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak ty Keeny (chtel jsem ty kozeny) uz na me bohuzel nemeli, tak jsem v Hervisu vzal totok:https://www.hervis.cz/store/Boty/Outdoorov%C3%A9-boty/Sand%C3%A1ly/Rock-Spring/Ordos/p/COLOR-2408662 Nic extra, ale uz je mam 3 roky a furt drzi, takze snad nezhorsili vyrazne kvalitu a pristi sezonu to vydrzi. Kazdopadne minimalne doma prestane pruzeni, ze se na ty moje boty nemuze divat...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Si delate prdel, ale ve Skotsku jsem chodil v "ponozkach" z pytliku od toustovyho chleba:-)Však to je štandardné riešenie, keď mimo civilizácie premokajú topánky, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 Tak grisporty doma, zatim je rozslapuju, ale na 50+ to nevidim.....uvidim casem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Tak jsem si pořídil na podzimní a zimní procházky šumavskými lesy - Meindl Vakuum GTX, kategorie B. Mám je tak na 8-10 let . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Tož nezapomeň řádně ošetřovat kůži a tak po 5 letech pozor na hydrolýzu PU.S tym starnutim PU sa da nieco robit? Tj predist prasknutiu, alebo ho oddialit? Zaujima ma to lebo som tak prisiel o nejake topanky ktore boli inak v stave novych, no podrazka to vzdala (teda ta medzipodrazka). Nakoniec ma to prinutilo dat si usit turisticke topanky na mieru, s prisitou podrazkou, ale niesu to lahke topanky na male tury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Nedá. Dik. Tak nic. Dufal som ze uz existuje nejaky novy recept. V tom pripade su take topanky (ako spominane Island Pro) pre ozajstnych nadsencov (alebo ludi ktori ich za tych 5 rokov naozaj uslapu k snrti a nieje luto im vyhodit to). Mne na tom zacalo vadit aj to riziko ze ta podrazka odleti pocas tazkej tury (stalo sa mi to s Trezetami v Tatrach a bolo to hodne neprijemne to nejako prezit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se