berdych Odesláno 9. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2021 Před hodinou, kuncák7 napsal: Spíš půjde o to, že zmínka o MMA ve vlákně o fotbale zajímá málokoho. Mlácení se mezi bezmozkama je opravdu sport hodný za zmínku. Takže se opravdu neshodnes s více lidma Neshodneš v čem? Že je fotbal více o penězích a politice? Nebo jak jsi pochopil můj příspěvek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) před 9 hodinami, berdych napsal: Neshodneš v čem? Že je fotbal více o penězích a politice? Nebo jak jsi pochopil můj příspěvek? To si přeber jak chceš. Ve zmínce o MMA jsi prostě mimo, tenhle pseudosport určitě o politice a penězích není, že? Upraveno 10. července 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berdych Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) před 2 hodinami, kuncák7 napsal: To si přeber jak chceš. Ve zmínce o MMA jsi prostě mimo, tenhle pseudosport určitě o politice a penězích není, že? Reklamy a trenky v barvě duhy jsem tam fakt zatí neviděl Ale třeba tohle ve sportu ani nevnímáš a potom je to v pořádku. Chichichi Upraveno 10. července 2021 uživatelem berdych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 bude sa hrat o 3. a 4. miesto? nejak nikde nevidim na programe zapas Spanielsko - Dansko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Chichichi jsem tady ještě neviděl. Jen FYI ta tvoje slavná UFC sponzoruje pride parade v New Yorku již několik let. FYI dva - tady máš MMA vlákno kde se můžeš vyblbnout, díky. @jovani myslím že se nehraje, turnaj má jen jednoho vítěze a druhé či třetí místa nijak neoslavuje, žádné stupně vítězů, jen jeden pohár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 @jovani zápas o 3 místo se hrál na ME naposledy v roce 1980, ČSSR-Itálie, od té doby berou bronzové medaile oba poražení v semifinále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) před 4 hodinami, berdych napsal: Reklamy a trenky v barvě duhy jsem tam fakt zatí neviděl Ale třeba tohle ve sportu ani nevnímáš a potom je to v pořádku. Chichichi To neřeš, je vidět, že to sleduješ opravdu pozorně a nemá cenu se s tebou bavit a marnit čas. Určitě sleduješ dohadování zápasu mezi managery a pod. Prosím, jdi si blafat do příslušného vlakna, taky vám tam nelezu a nedoporučuji, ať sledujete krasobruslení či balet. Děkuju K tématu, oba poražení v semi jsou už doma. Už se tohle pár let nehraje. Teď koukám, že už odpovězeno. Upraveno 10. července 2021 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 no podme sa niekde usadit vo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Italové zatím zklamání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Ješte je čas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 1:1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Anglani hrajou pěkný hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Joooooo pěkně Italové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 (upraveno) Klobouk dolů před Southgatem, že na penalty pošle hráče, kteří neodehráli za mistrovství ani 10 minut...to chce koule. No nic...karma je na nule a Taliáni nebudou tři dny makat Upraveno 11. července 2021 uživatelem 14titi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Vyplatilo se počkat...ty dlouhé ksichty Angličanů jsou k nezaplacení ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Bože ty Angláni jsou fakt hovada, jak kdyby je po roce coviu vypustili z nejakych klecí na ten fotbal a do hospody. Southage to docela projel, jak už psal 14titi. A jinak Forza Italia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 jj, to je ta podpora BLM. Na penalty posle z 5ti hracu 3 cerny gentlemany a ti tri mu je zahodi... holt kdyz mate na to kvoty :-) Docela jim to preju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2021 Pro mě dobrý. Vždycky jsem fandil angličanům pro jejich buldočí zarputilost a "fér plej". To co předvedlo to jejich divactvo a pak i letecké dny, které by si v lize nikdo z nich nedovolil, jsem rád, že výhra patří Talošům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se