Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

JR_2010

Zaplatil, vyzvedl a nakonec zcela zdarma privezl "na konec sveta" knihu k limitce Nu Pogodi. Mnohokrat dekuji jeste 1x.

Odesláno

Maxmilian

Prvotřídní předání putovních Junkers s nadstandardním servisem

Odesláno
  V 4. 4. 2018 v 17:29, DavidLC napsal:

p.Chumpus, vydržel to se mnou, poradil, zařídil, díky Vojto :notworthy:

Chumpus, by měl mít v tomto vlákně své vlastní oddělení.

Pokaždé když jsem byl některým z kolegů taktně odmítnut tak jsem věděl že je tu ještě jedna možnost.

I přes to že jsem pokaždé tvrdil že je to NAPOSLEDY ;)

Vojta je sázka na jistotu.

Velké díky za všechno.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tenge.

Potreboval jsem provest platbu v eur na Slovensko. Ac se osobne nezname, nabidl se a velice rychle za mne platbu provedl.

Zdenku, moc dekuju.

Odesláno

blackhead

Uplne som zabudol aj takto verejne podakovat.

Nezistna pomoc pri aukcii a nakupe z Japonska. A trvalo to peknych par hodin.

Naviac, hodinky maju krasne limitkove cislo...

Na mne zostalo uz len zaplatenie  :)

Dakujem.

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Schewcza 

Jarda bezplatně vyrobil a zaslal táborový znak ve tvaru dvou cifrů nad sebou dohromady dávajícíh číslovku "8" - která je i zároveň pořadovým číslem jejich oddílu. Děti mu moc děkujou a poprosily mě, abych pro něj zde zveřejnil následující fotku. 

post-20787-0-13844400-1531829496_thumb.jpg

Odesláno

robcio

Chtěl jsem koupit od člena robcio hodinky. Po hledání hodnocení jsem zjistil, že žádné nemá, a padesát příspěvků bylo nahnaných na rychlo (mlčící člen). Mé pocity smíšené. Jelikož bydlíme každý na jiném konci republiky chtěl jsem od koupě upustit. Ochotně se nabídl a hodinky odvezl mému otci, který bydlí blíž k němu. Hodinky předal pro něho úplně cizímu člověku, aniž by viděl ode mne jedinou kačku. U mě určitě gentleman. Velké díky.

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Malda

Velice mi pomohl - hlídal všude možně, hledal a nakonec zakoupil a vyřídil, vše za mne.

Moc děkuji. 

Odesláno

Micey

Známe se hodně dlouho a myslím, že tady v tomhle vlákně by měl být určitě. Už jsme si vzájemně prodali a koupili nejedny hodinky :) .

Naposledy, když zjistil, že koupil hodinky, které jsem měl slíbené ke koupi já, tak se sebral, naplánoval si služebku a přes celou republiku mi je dovezl.  Díky kamaráde  :cheers:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tittus a Honza Manta

Oběma moc díky. Tittus vyzvedl a pak přivezl osobně až do práce limitku "Jen počkej" a Honza Manta mě slíbil a po dvou letech dodal zdarma tah na amfibie.

Odesláno

Kuncák 7 patří rozhodně mezi gentlemany tohoto fóra. Nejen že mi daroval přebytečné koncovky tahu, ale ještě se postaral o zprostředkování dopravy. Klobouk dolů a ještě jednou díky. 

Odesláno

Nickolas

Tenhle "blazen" v dobrem, se dobrovolne uvolil delat mi postaka mezi Prahou a Opavou. Patri mu muj dik ( a misto abych mu zaplatil piva, tak me donutil :-) a zaplatil mi jeste colu :-)).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...