kuncák7 Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 JR_2010Zaplatil, vyzvedl a nakonec zcela zdarma privezl "na konec sveta" knihu k limitce Nu Pogodi. Mnohokrat dekuji jeste 1x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 p.Chumpus, vydržel to se mnou, poradil, zařídil, díky Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Maxmilian Prvotřídní předání putovních Junkers s nadstandardním servisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 p.Chumpus, vydržel to se mnou, poradil, zařídil, díky Vojto Chumpus, by měl mít v tomto vlákně své vlastní oddělení.Pokaždé když jsem byl některým z kolegů taktně odmítnut tak jsem věděl že je tu ještě jedna možnost.I přes to že jsem pokaždé tvrdil že je to NAPOSLEDY Vojta je sázka na jistotu.Velké díky za všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Tenge.Potreboval jsem provest platbu v eur na Slovensko. Ac se osobne nezname, nabidl se a velice rychle za mne platbu provedl.Zdenku, moc dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 (upraveno) wizard-ov, bo nezjistne pomohl pri stavbe baraku a zarizovani veci kolem prelozky a pripojeni na sit. Upraveno 20. dubna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 blackhead Uplne som zabudol aj takto verejne podakovat.Nezistna pomoc pri aukcii a nakupe z Japonska. A trvalo to peknych par hodin. Naviac, hodinky maju krasne limitkove cislo...Na mne zostalo uz len zaplatenie Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 little_w velka pomoc pri nakupe z USA, uprimne dakujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Schewcza Jarda bezplatně vyrobil a zaslal táborový znak ve tvaru dvou cifrů nad sebou dohromady dávajícíh číslovku "8" - která je i zároveň pořadovým číslem jejich oddílu. Děti mu moc děkujou a poprosily mě, abych pro něj zde zveřejnil následující fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 robcio Chtěl jsem koupit od člena robcio hodinky. Po hledání hodnocení jsem zjistil, že žádné nemá, a padesát příspěvků bylo nahnaných na rychlo (mlčící člen). Mé pocity smíšené. Jelikož bydlíme každý na jiném konci republiky chtěl jsem od koupě upustit. Ochotně se nabídl a hodinky odvezl mému otci, který bydlí blíž k němu. Hodinky předal pro něho úplně cizímu člověku, aniž by viděl ode mne jedinou kačku. U mě určitě gentleman. Velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Velké poděkování gentlemanu fora herr kuncák7 díky moc za nezištnou pomoc a zase super pokec , díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 AndyAaron Již dvakrát mi nezištně pomohl a za to mu patří mé velké dík.Snad mu to budu moci v budoucnu oplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 MaldaVelice mi pomohl - hlídal všude možně, hledal a nakonec zakoupil a vyřídil, vše za mne.Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Micey Známe se hodně dlouho a myslím, že tady v tomhle vlákně by měl být určitě. Už jsme si vzájemně prodali a koupili nejedny hodinky .Naposledy, když zjistil, že koupil hodinky, které jsem měl slíbené ke koupi já, tak se sebral, naplánoval si služebku a přes celou republiku mi je dovezl. Díky kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Jsem dojat. No, to mas jak v Homolkovejch.. dneska pomuzeme my vam, zitra treba vy nam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Tímto bych chtěl poděkovat Pavlovi http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/3688-klotzman/ za předčasný dárek nehodinkového charakteru,který nejvíc potěšil mého syna a navíc za něj Pavel ani nic nechtěl. Děkuji velmi, jsi opravdový gentleman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tittus a Honza Manta Oběma moc díky. Tittus vyzvedl a pak přivezl osobně až do práce limitku "Jen počkej" a Honza Manta mě slíbil a po dvou letech dodal zdarma tah na amfibie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 30. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2018 Kuncák 7 patří rozhodně mezi gentlemany tohoto fóra. Nejen že mi daroval přebytečné koncovky tahu, ale ještě se postaral o zprostředkování dopravy. Klobouk dolů a ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Díky Nickolasovi za doručení koncovek a dílků tahu plus fajn odpolední pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 NickolasTenhle "blazen" v dobrem, se dobrovolne uvolil delat mi postaka mezi Prahou a Opavou. Patri mu muj dik ( a misto abych mu zaplatil piva, tak me donutil :-) a zaplatil mi jeste colu :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se