Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale no tak chlapi. Ja si jen, v domluvenou dobu, sednul do hospody a tim veskera prace skoncila. Ale tak dobre, caste navstevy restauracnich zarizeni povazuji za gentlemanskou zabavu ;)

Odesláno
  V 7. 12. 2018 v 12:38, mlsoun1 napsal:

Nickolas

neboť jsem ležel ve špitále po operaci srdce a nebylo jak zaplatit za kalendáře,tak se nabídl,že vše uhradí z vlastní kapsy.Moc díky :notworthy:

Tvl Ty to v tom životě fakt nemáš jednoduché, drž se.

Nickolase tu pridávám i já. Už několikrát mi pomohl, je to fér chlap ;)

• po 2 týdnech...
Odesláno

@Bebe - k problemu se stavem hodinek (za ktery nemohl) se postavil celem a obratem refundoval nezanedbatelnou castku (nabidl i storno obchodu, ale draha je uz nechtela dat z ruky), jednani hodne chlapa a kvalitniho clena tohoto fora, dekuji

ja vim, reknete, ze to je prece normalni, ale me to velice potesilo

Odesláno

Vojta1: za pomoc s platbou do zahraničí. Ještě jednou díky.

AndyAaron: ten mi pomáhá pořád, až se někde potkáme na srazu, tak mu to musím oplatit. Díky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Pozdě ale přece, přeji všem místním gentlemanům PF 2019.  :cheers:

Letošní nominace - Bert, bo udržet všechny divoké koně v mezích setrvačky je fakt řehole.

:notworthy:

Odesláno

Rampa McKvak - nejen ze za odvoz nabidnul spoustu časopisu o hodinkách, ale jest pridal asi 30 čísel epochy, nesmirne me potesil.

Navíc super pokec nejen o hodinkách, tohle mi dělá radost! Dik moooc Stando, máš to u mě;-)

Odesláno

Xbraj19 - už po několikáté mi nezištně pomohl s nákupem hodinek :thumbsup_anim:  pánbůh mu to zaplať  :D

Odesláno (upraveno)

Instant, JoyStick, shewcza, F.B. - všichni nezištně pomohli, ať už v hodinkových nebo jiných záležitostech. Ještě jednou, díky chlapci!

Upraveno uživatelem sashator
  • po měsíci...
Odesláno

Lamiczka

Nabídl mi mě bývalé hodinky za cenu piva, dovezl mi je osobně a ještě mi zapůjčil jiné hodinky, které koupil cca 15 minut předtím. Připadám si jako vyzirka.

Diky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Musím tady poděkovat členovi Frostie, Honza mi už podruhé zcela nezištně pomohl, respektive nabídl, že to bude nezištně, ale já se mu nějak určitě odvděčím! Moc děkuji, příteli.

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Bohus76 - nebyl to obchod, ale sluzba, kterou mi poskytnul - kdo pomaha rychle, dvakrat pomaha. Bohus hned, bez kecu, v perfektni kvalite.
Byl a stale jsem ohromen a potesen zaroven, ze na foru jsou i takovito clenove, kteri jen nekecaji, ale i konaji.
Zaroven jsem mel dojem, ze cilem je hlavne pomoci a nejaka odmena je jen nutne zlo.
Toto je neco, co si predstavim kdyz se rekne gentleman fora, panove!  :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Andrew a Frostie. Potřeboval jsem jsem pomoc s nákupem nehodinkový záležitosti ze zahraničí a oba mi velmi ochotně vyšli vstčíc a pomohli vše zařídt. Takže oběma ještě jednou i touto cestou vřelé díky.

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Prischera

Nejenže za mne realizoval obchod ze zahraničí, ale pak mi i pomohl zadarmo se servisem. Moc dík.

Upraveno uživatelem kuncák7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...