Maxel Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 dan010 Pomohl v rámci chronopošty doručit hodinky, kam jsem potřeboval. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Ale no tak chlapi. Ja si jen, v domluvenou dobu, sednul do hospody a tim veskera prace skoncila. Ale tak dobre, caste navstevy restauracnich zarizeni povazuji za gentlemanskou zabavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Nickolas neboť jsem ležel ve špitále po operaci srdce a nebylo jak zaplatit za kalendáře,tak se nabídl,že vše uhradí z vlastní kapsy.Moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Nickolas neboť jsem ležel ve špitále po operaci srdce a nebylo jak zaplatit za kalendáře,tak se nabídl,že vše uhradí z vlastní kapsy.Moc díky Tvl Ty to v tom životě fakt nemáš jednoduché, drž se.Nickolase tu pridávám i já. Už několikrát mi pomohl, je to fér chlap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 @Bebe - k problemu se stavem hodinek (za ktery nemohl) se postavil celem a obratem refundoval nezanedbatelnou castku (nabidl i storno obchodu, ale draha je uz nechtela dat z ruky), jednani hodne chlapa a kvalitniho clena tohoto fora, dekuji ja vim, reknete, ze to je prece normalni, ale me to velice potesilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Vojta1: za pomoc s platbou do zahraničí. Ještě jednou díky. AndyAaron: ten mi pomáhá pořád, až se někde potkáme na srazu, tak mu to musím oplatit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 prischera: za velkou pomoc při shánění židle pro dceru. Díky je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Pozdě ale přece, přeji všem místním gentlemanům PF 2019. Letošní nominace - Bert, bo udržet všechny divoké koně v mezích setrvačky je fakt řehole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Rampa McKvak - nejen ze za odvoz nabidnul spoustu časopisu o hodinkách, ale jest pridal asi 30 čísel epochy, nesmirne me potesil. Navíc super pokec nejen o hodinkách, tohle mi dělá radost! Dik moooc Stando, máš to u mě;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Andrew opravdu velké poděkování, zcela nezištně mi pomohl v pro mne velmi složité situaci a zachránil mne tak od velkého pr*seru .... děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Také bych nominoval Berta za gentlemana fora, že vyvedl Chronomag z rozbouřených vod do klidného zálivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Xbraj19 - už po několikáté mi nezištně pomohl s nákupem hodinek pánbůh mu to zaplať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Instant, JoyStick, shewcza, F.B. - všichni nezištně pomohli, ať už v hodinkových nebo jiných záležitostech. Ještě jednou, díky chlapci! Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 LamiczkaNabídl mi mě bývalé hodinky za cenu piva, dovezl mi je osobně a ještě mi zapůjčil jiné hodinky, které koupil cca 15 minut předtím. Připadám si jako vyzirka. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) Musím tady poděkovat členovi Frostie, Honza mi už podruhé zcela nezištně pomohl, respektive nabídl, že to bude nezištně, ale já se mu nějak určitě odvděčím! Moc děkuji, příteli. Upraveno 12. března 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Bohus76 - nebyl to obchod, ale sluzba, kterou mi poskytnul - kdo pomaha rychle, dvakrat pomaha. Bohus hned, bez kecu, v perfektni kvalite.Byl a stale jsem ohromen a potesen zaroven, ze na foru jsou i takovito clenove, kteri jen nekecaji, ale i konaji.Zaroven jsem mel dojem, ze cilem je hlavne pomoci a nejaka odmena je jen nutne zlo.Toto je neco, co si predstavim kdyz se rekne gentleman fora, panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Andrew a Frostie. Potřeboval jsem jsem pomoc s nákupem nehodinkový záležitosti ze zahraničí a oba mi velmi ochotně vyšli vstčíc a pomohli vše zařídt. Takže oběma ještě jednou i touto cestou vřelé díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Já bych rád poděkoval i touto cestou Motymu. Chudák nic nenabízel, neprodával a stejně kvůli mě vážil cestu (nejen) na poštu! Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 (upraveno) PrischeraNejenže za mne realizoval obchod ze zahraničí, ale pak mi i pomohl zadarmo se servisem. Moc dík. Upraveno 25. dubna 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Huhu4d : Už ani nevím pokolikáté, ale stejně jako vždy ochotný, spolehlivý a rychlý. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se