spiderer Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 AndyAaron - neskutecna ochota pri objednani a dodani hodinek pres pul sveta. Diky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 já sem dopíšu uživatele Koza_c - v rámci akce mikina chronomag - napsal jsem mu nějakou dobu po uzavření objednávek - ochotně pro mě mikinu zařídil hned, nečekal až dojdou peníze. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Predbehnuls me. Koza_c zorganizoval nezistne chmag mikiny a patri mu velkej dik. Upraveno 20. září 2016 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Jednoznačně zde patří Jiří Štencek z Helveti.Po ukončení štafetového testu mých hodinek na vlastní náklady nechal udělat komplet servis, vyčištění, výměnu těsnění a dalších dílů, výměnu baterky a tlakovku.A ještě mi hodinky na vlastní náklady pošle. Musím ještě vymyslet nějakou kompenzaci, každopádně takový přístup k zákazníkovi (ač tedy já sem houbeles zákazník) je z říše snů.Jedno z prvních uznání je tedy touto cestou....Děkuji, Jirko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 rubus32 Reagoval na můj inzerát, ve kterém jsem sháněl pravěký mobil (můj po jedenácti letech odešel a já si na starý kolena nechcu zvykat na novej ). Poslal mi svůj starý mobil v krásném stavu i s nabíječkou a nic za to nechtěl. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Huhu4d : Máme za sebou několik obchodů, už vícero lahví skvělého vína, vždy spoustu fajn popovidání a strandy Obchody vždy na 100%, a dokonce mi ochotně a nezištně půjčil hodinky na poměrně dlouho dobu na vyzkoušení. Za mě PAN GENTLEMAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 KarlosPomohl mi a ochotne vse zaridil.Timto ho s dovolenim pripinam na tabuli gentlemanu.Diky Karlosi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Frostiesouhlasil s mým návrhem a zařídil profil Casio v sekci japonských hodinek.Je to muž činu a chronomagor jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 15. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Slim_brno Dovolil by som si do tohto vlákna pridať tohto gentlemana....na základe mojej požiadavky sa Slim_brno (Štepán) ozval, komunikoval a v konečnom dôsledku za danú vec nič nechcel, čo ma veľmi, veľmi milo prekvapilo. Za to mu patrí veľká vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Jestli o někom řeknu/napíšu, že je gentleman, pak je to MAXEL. On ví proč a je toho více, já jen napíšu, že co řekne, to platí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 AndyAaron Koupil za mě na Ebay hodinky od neochotného prodávající, domluvil přepravu přes oceán a všechno bez problémů a s bleskurychlou komunikací. Moc díky, bylo mi ctí! Vojta1 Zcela nezištně dovezl hodinky, předali jsme si u osvěžujícího nápoje a prima pokec navíc. Díky i Vojtovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitoCorleone Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Frostie Poradil mi vyhodnou alternativu posilani baliku misto DHL, cimz mi usetril peknych par bankovek.Navic byl v pripade potreby nezistne ochoten pomoci s resenim reklamace telefonatem v nemcine do ZA. Diky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 AndyAaron Pozval nás s kamarádem na skvělý firemní oběd v NY jako rodinné hosty, za což mu patří velký dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Pikec- už zase. Dík za vánoční dárek pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 M.n. - Frajer, smekám až na zem!!! Tohle vlákno využívám velmi sporadicky. Tento člen mi z druhého konce světa přivezl hodinky, jen tak na dobré slovo. A tímto mu moc děkuji, mám druhé Vánoce . Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 dufi přišel, hodinky vybalil, že jsem nestihl prachy zavčas vybrat neřešil, řekl na a je to, na peníze si počkám. Prostě kšeft jak za starých dobrých časů Chronomagu kdy jeden mohl důvěřovat druhému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 African Uz ponekolikate, nejenze mam fotky z jeho vystupu, ale ted mi koupil a zasle casopis a kdyz jsem chtel cislo uctu k vyrovnani, tak se mi vysmal. Moc dik, mas to u mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Denjl Trochu se zpožděním, ale Dan tu určitě místo má. Když jsme se na podzim viděli prvně, slovo dalo slovo, projevil jsem zájem o hodinky, které mi přivezl na čumendu, ale neměl pokupě potřebný keš. Hodinky za bratru kilodvacet mi nechal s tím, že mu je zaplatím cca za měsíc a půl (což se samozřejmě stalo). Čuměl jsem jak puk a ještě teď čumim. Díky moc za takovou důvěru !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Karlos a Stosi chtěl bych oběma pánům poděkovat aspoň takto, něco jsem potřeboval, kluci se ozvali že můžou, obětovali svůj čas i peníze, abych to měl co nejrychleji doma a revanšovat se finančně nechtěli ...takže kluci děkuji Vám moc a smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Dovolim si pridat Lockyho, i kdyz tedy se zpozdenim.Mel jsem malo casu v CR, tak jsem mu hodil na krk hodinky. Venoval mi cas a vyresil za me odeslani novemu majiteli. Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se