Přejít na obsah

Gentlemani fóra

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Jednoznačně zde patří Jiří Štencek z Helveti.

Po ukončení štafetového testu mých hodinek na vlastní náklady nechal udělat komplet servis, vyčištění, výměnu těsnění a dalších dílů, výměnu baterky a tlakovku.

A ještě mi hodinky na vlastní náklady pošle. Musím ještě vymyslet nějakou kompenzaci, každopádně takový přístup k zákazníkovi (ač tedy já sem houbeles zákazník) je z říše snů.

Jedno z prvních uznání je tedy touto cestou....

Děkuji, Jirko!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Huhu4d : Máme za sebou několik obchodů, už vícero lahví skvělého vína,  vždy spoustu fajn popovidání a strandy :)  Obchody vždy na 100%, a dokonce mi ochotně a nezištně půjčil hodinky na poměrně dlouho dobu na vyzkoušení.

Za mě PAN GENTLEMAN :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Slim_brno 

Dovolil by som si do tohto vlákna pridať tohto gentlemana.

...na základe mojej požiadavky sa Slim_brno (Štepán) ozval, komunikoval a v konečnom dôsledku za danú vec nič nechcel, čo ma veľmi, veľmi milo prekvapilo.

Za to mu patrí veľká vďaka  :notworthy:  :notworthy:  :notworthy: 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

AndyAaron

Koupil za mě na Ebay hodinky od neochotného prodávající, domluvil přepravu přes oceán a všechno bez problémů a s bleskurychlou komunikací. Moc díky, bylo mi ctí!

Vojta1

Zcela nezištně dovezl hodinky, předali jsme si u osvěžujícího nápoje a prima pokec navíc. Díky i Vojtovi.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

M.n. - Frajer, smekám až na zem!!! Tohle vlákno využívám velmi sporadicky. Tento člen mi z druhého konce světa přivezl hodinky, jen tak na dobré slovo. A tímto mu moc děkuji, mám druhé Vánoce :D . Díky!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Denjl

Trochu se zpožděním, ale Dan tu určitě místo má. Když jsme se na podzim viděli prvně, slovo dalo slovo, projevil jsem zájem o hodinky, které mi přivezl na čumendu, ale neměl pokupě potřebný keš. Hodinky za bratru kilodvacet mi nechal s tím, že mu je zaplatím cca za měsíc a půl (což se samozřejmě stalo). Čuměl jsem jak puk a ještě teď čumim. Díky moc za takovou důvěru !!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Karlos a Stosi

chtěl bych oběma pánům poděkovat aspoň takto, něco jsem potřeboval, kluci se ozvali že můžou, obětovali svůj čas i peníze, abych to měl co nejrychleji doma a revanšovat se finančně nechtěli ...takže kluci děkuji Vám moc a smekám :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...