sashator Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 JaRooN Jarda je frajer! Potřeboval jsem drobné náhradní díly na stařičká Seika a on se nabídl, ihned je poslal a nic za to nechtěl. Takže díky moc a jsem tvým dlužníkem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 TOMASS Nemohl jsem se zúčastnit předání hodinek Davosa RAF p. g. Bočkovi a Tomáš mi svojí nezištnou pomocí zajistil nejen autogram s věnováním,ale ještě i zaslal na moji adresu. Vyladit detaily zabralo dost času a náklady s tím spojené uhradit nechtěl. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 JaRoon sem jednoznačně patří. Taky mi párkrát nezištně pomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Tommas4 Vyšel mi vstříc ve svém oboru, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jednoznačně sem patří little_w. Několikrát jsem ho požádal o sehnání něčeho v Anglii a vždy mi promptně vyhověl a dokonce v jednom případě velice nadstandardně, ačkoli jsme se nikdy neviděli a osobně se neznáme. Veliké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 (upraveno) AndyAaron Koupil za mě na Ebay hodinky od neochotného prodávající, domluvil přepravu přes oceán a všechno bez problémů a s bleskurychlou komunikací. Moc díky, bylo mi ctí!. rovnez se pridavam s kladnym hodnocenim Ondry. Je to proste altruista:-)) Upraveno 23. března 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Lukyn77 Naprosto bez váhání pomohl s realizací jednoho obchodu. Moc děkuji a více takových kolegů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Sphinxx Já když tady vidím Davida, musím ho také jmenovat! Chtěl jsem strašně moc jedny hodinky. Byl jsem přímo poblázněn. Ale jelikož jsem si nebyl úplně jistý, zda je koupit, tak jsem si je chtěl předtím půjčit. Sphinxx mi je nezištně zapůjčil, nechal jak dlouho budu chtít, Melly se ujmul role pošťáka (také velký dík!) a já jsem následně zjistil, že mi vůbec, ale vůbec nesedí.Takže velké díky za zapůjčení a vyléčení z jednoho snu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Honza440 Sháněl jsem hodinky, které už nejsou nové k sehnání, Honza je prodával. Bohužel jsem nebyl dost rychlý a hodinky se prodaly jinému členovi. Tak jsem to hodil za hlavu a snažil se zapomenout. Pár dnů potom se Honza ozval, že jeho hodinář ty samé nové hodinky vyprodává a prý, jestli je chci. Nebudu to natahovat, Honza mi je koupil, zabalil a poslal. Moc děkuji, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 prischera Kubo,Jeste jednou dekuji za ochotu a pomoc s tunningem mych PADIn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Nikdy jsem sem nenapsal, musím zmínit čtyři jména. Frostie, Horhe, mlsoun1 a Jeronimo. Všichni mi nezávisle na sobě pomohli či pomoc nabídli. Děkuji všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willberich Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Dee Upraveno 31. března 2017 uživatelem willberich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Já za poslední rok měl taky několik velmi pozitivních zkušeností, tak bych rád ještě poděkoval veřejně Long - už několikrát jsem s ním něco řešil a vždy vyšel maximálně vstříc AndyAaron - ochotně mi nabídl pomoc s převozem hodinek z USA do Brna a k tomu ještě super pokec při předání Tikal - toho bylo moc, hodinky, dýmka, .... Libor_OV, Funthon95 - sami od sebe se mi ozvali s nabídkou pomoci a konzultace problému, co jsem zrovna řešil... Bob - on bude vědět A určitě spousta dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Honza Manta a Frostie- oba ochotně a rychle zcela nezištně nabídli a i uskutečnili pomoc DÍK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Za mě John_Lenon. Nezištně mi poskytl stojek do Primek a ani když jsem ho přemlouval k platbě, nic nechtěl. Platí, že to má u mě schované :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2017 Klotzman Dodatecne dekuji, neco jsem potreboval ( nehodinkoveho charakteru ), nelenil a poslal v nekolika formatech, takze i ocasek jako ja ma pocteni donekonecna :-)). Moc diky jeste 1x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Zcela jednoznačně Andrew- ti starší pamatují jak zorganizoval akci na pomoc starému pánovi.A nyní dodržel dohodu přesto že nastaly nečekané události které mu znepříjemnily život , mohl od ní odstoupit ale neudělal to Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 warannJen tak mi poslal navigaci, at si ji vyzkousim a kdyz se mi bude hodit, ze se pak nejak dohodneme. Sam se ozval a nabidl bez primarniho naroku na penize. Takto se chova gentleman. A ja mu timto srdecne dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 vietor007 potreboval som pomoct s prevodom penazi CR/SR a mal som napad ako to zrealizovat. Kolega mi pomohol a prisiel s este lepsim riesenim.Dokonca cele to bolo este rychlejsie ako som ocakaval.Thumbs UP a dakujem za pomoc.Co napisal to platilo +1Este raz dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Jednoznačně člen xjr1. S velkou ochotou a skvělým přístupem mi parádně zrestauroval troje hodinky pro prarodičích. Sám taky sehnal a objednal náhradní díly na ebay. To vše završeno velmi příjemnou cenou. Ještě jednou díky i touhle cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se