Irwinek Odesláno 24. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2022 Pavel Korněv - Pouť mrtvého - Mrtvý lotr ; Království mrtvých ; Družina mrtvého ; Strážce mrtvých čtivé, ale musím si dát od lit rpg trošku oddych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 V 2. 11. 2021 v 13:50, Ondrej71 napsal: Vynikající, doporučuji -Miroslav Bárta : Sedm zákonů: Jak se civilizace rodí, rostou a upadají. Nelze než souhlasit a tímto děkuji za doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Dvanáct detektivek od Erbena s Kapitánem Exnerem... Když to čtu, tak vidím Kodeta jak ho hraje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 V 29. 12. 2021 v 11:47, morbo napsal: Momentálně tohle a musím říct že dobrý je to. Hlášení pro fanoušky, třetí díl je venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Vondruška - Morový testament - klasika neurazí, nenadchne - už je toho moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 Mě osobně už Vondruška připadá, že je na literární úrovni Rodokapsů. Chrlí toho strašně moc a kvalita je bídná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 M. Elsberg - Blackout Ze začátku mi trvalo, než jsem se zorientoval v tom počtu postav a míst, ale jinak fajn kniha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2022 před 1 hodinou, Klotzman napsal: Mě osobně už Vondruška připadá, že je na literární úrovni Rodokapsů. Chrlí toho strašně moc a kvalita je bídná... No jo, jenže Marky ho má ráda a tak ho holt budu kupovat dál, no a když už je to doma, tak do toho i kouknu, že jo Konec konců, chci - li o něčem diskutovat, musím o tom něco vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Zdravím všechny, dnes jsem poslouchal zajímavý rozhovor na idnes. Kozácký ataman: Putin je psychopat v bunkru, odstranit ho mohou lidé z KGB - iDNES.cz Pán Kelin tam říkal něco o své nové knize, vzpomínek jeho otce Nikolaje Kelina, ale nikde nemůžu najít žádné info. Nemáte nějaký tip kde hledat. Díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 (upraveno) Konecne jsem sehnal celou sérii v peknem stavu a jdu na to Návrat do klukovskejch let. Upraveno 10. března 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Tvl, nevím, jestli bych měl nervy to dneska ještě číst... ale v mladejch letech jsem to přelouskal několikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2022 Taky nevim, ale jako mladej sem to miloval, tak uvidime A strasne jsem tu sérii chtel v knihovne mít kazdopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aelfwine Odesláno 27. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2022 Dostal jsem od ženy k Vánocům tohle a musím říct, je to mor. Od té doby lustruju eBay a hledám sedmdesátkový divnohodinky. https://www.slovart.cz/retro-watches-the-modern-collectors-guide.html?page_id=25402 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Aktuálně jsem otevřel toto. Trochu jsem se obával příliš popisného stylu, ale zbytečně. Celkově opravdu zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Nejdražší venčení v tomhle kvartále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 O víkendu jsem dolouskal Stiega Larssona - Milénium, 3. díl. Fakt se to dobře četlo, ve druhém a hlavně třetím díle už hodně postav a vedlejších příběhů, ale byl jsem naprosto spokojený. Nedalo mi to a skoukl jsem pak rovnou i všechny 3 filmy (svenska original of course). Že je to zkrácené, vynechané nějaké postavy, to jsem čekal, ale první díl dobrý. Ale 2. a 3. díl byl tak ohlodaný na kost a točený z rychlíku, že už to snad víc nešlo Má smysl číst ty pokračování, co už nejsou od Larssona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Závidím Frantikovi, nikdy jsem to nesehnal komplet, jen na přeskáčku četl Já teď tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Vzhledem k tomu, že stále doma, tak skoro celej den jen ctu- zivopis Bergra, Pospíšila a pár knížek tvz.literatury faktu, velice poučné čtení. Teď dočítám Aleše Skrivana-Cestou samurajů. Japonsko před druhou světovou válkou. Vzhledem k událostem téhle doby poučné čtení. Zvlášť k ohledu k "práci" politiku a různých rad a společenství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 V 3. 4. 2022 v 21:45, Radik napsal: Aktuálně jsem otevřel toto. Trochu jsem se obával příliš popisného stylu, ale zbytečně. Celkově opravdu zajímavý. Žena zrovna s panem Nevrlým respektive o něm píše seminárku. Několikrát se s ním sešla a je to moc příjemny člověk obdařen velkým talentem nejen na psaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se