sashator Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Kdyby je aspoň třeba zmenšily na těch 40mm, tak by to dávalo větší smysl. Takhle je to jen klon pro ortodoxnější military fanoušky, protože ty fixlý stěžejky snad nikdo jinej ani uvítat nemůže. Jinak se mi ale vzhledově líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Mě sere že to pouzdro má hranatý "endlink" nebo prostě že to není zaoblené u pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Těch 40mm je fakt škoda. L2L 52mm je smrtící… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 kluci, komenty k novym FXD sem prosim vytvoril jsem nove tema, ktere se bude do budoucna urcite hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 https://www.instagram.com/p/CCWYPccncwI/?utm_source=ig_web_copy_link tohle je mnohem vic MN nez ty novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Poradil by mi prosím někdo, kam se na ně mohl zajít podívat naživo? Rád bych si je porovnal s Omega Moony, ale zdá se mi že žádný AD nedělá zároveň Tudor a Omega. Nebo se pletu a jen blbě hledám? Jinak jsem se díval, že aktuálně jsou ceny u AD kolem 116tis. Je reálné je někde sehnat kolem 100tis? Na Chrono24 jsou nové i za +-95, ale přeci jen bych je raději koupil osobně a naživo. Případně existuje nějaký obchod, který by třeba nákup z CH24 s mírnou provizí zprostředkoval? Předem díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 napr Sheron v BA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 3 minutami, Harwey napsal: napr Sheron v BA Omlouvám se, myslel jsem Praha, případně střední Čechy. Měl jsem to napsat hned. Ale každopádně díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Tudor here https://www.carollinum.cz/cs/znacky/tudor Omega here https://www.omegawatches.com/store/storedetails/7499 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Já vím, ale chtel bych je vidět vedle sebe. Dost pochybuju, že mě je nechají přenést z jednoho obchodu do druhéh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Tak vyzkoušej v jenom, vyfot na ruce a pak ve druhem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 (upraveno) před 13 hodinami, Jarmom napsal: Já vím, ale chtel bych je vidět vedle sebe. Dost pochybuju, že mě je nechají přenést z jednoho obchodu do druhéh. Trpělivost zdejších členů je obrovská ….. Hele, zkus to, třeba ti je půjčí. Vždyť je to jen kousek z jedné prodejny do druhé. Nebo si kup oboje a pak jedny prodej. Upraveno 30. ledna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 @JarmomHlídej si až bude sraz, třeba tam zrovna oboje budou, což není ani vyloženě těžký zorganizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Zeptal bych se u Bechyněho ve Štěpánský, prej mají nějakou spolupráci s Dušákem a minule jsem tam zkoušel nový moonwatch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 před 58 minutami, ragu napsal: Zeptal bych se u Bechyněho ve Štěpánský, prej mají nějakou spolupráci s Dušákem a minule jsem tam zkoušel nový moonwatch. Díky za tip, zkusím to takhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Pratele, nejsou jeste nekde Pelagos blue dostupne? Nenasel jsem nic v CR, ani kolem hranic. Ale nejsem v hledani moc dobry … diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 15 hodinami, solidus napsal: Pratele, nejsou jeste nekde Pelagos blue dostupne? Nenasel jsem nic v CR, ani kolem hranic. Ale nejsem v hledani moc dobry … diky https://www.chrono24.cz/tudor/tudor-pelagos---m25600tb-0001---blue-dial--extra-strap--id24841989.htm tady máš v Německu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Děkuji, už jednáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Nakonec jsem se dohodl s jinym prodejcem za vybornou cenu. Presto dekuji za tip. Ted vydrzet par dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba22 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Za mě vynikající poměr ceny a výkonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se