Frantik Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Spis tohle je ta starší skutecne pracovní verze těch bot, tam bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února (upraveno) Do roku 2013 se na boty razilo logo + černý prostupy na tkaničky u verze Moc Toe 875 model Oro-iginal. Potom se přešlo na trochu jiný druh kuže, prostupy jsou stříbrné,boty bez loga a model přejmenován na Oro-legacy Upraveno 1. února uživatelem pepanR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Už jsem jak nějaký boomer Ale i v tomto případě: Starší = hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Diky za vysvetleni kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Jo, ty moje uz neco pamatujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Ja kupoval svoje ve 2016 v origo shopuv Brooklynu a mam jeste starsi verzi. Nejak se mi nechce verit, ze by tam lezely 3 roky. Ale tak vsechno je mozne… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Reference 875 je bez loga, reference 10875 je s logem a lisi se i tou pouzitou kuzi. Moje jsou 10875 s logem kupovane v jednom z mnoha RW storu v Texasu (2017). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Jeste je mezi nima jeden rozdil: 875 maji ocka tkanicek v barve kovu, na 10875 jsou cerne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února @michalval Já jsem zatím taky nadšený, jsou to moje první Red Wing a já to měl vždycky asi kvůli tomu jménu s červenou tak nějak spojený Po prvním ošetření (aby lépe povolily) olejem se barva nijak nezměnila a to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Furt je s logem mají https://www.redwingshoes.com/work/mens/soft-toe/Traction-Tred-10875.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 6 hodinami, Moty napsal: Furt je s logem mají https://www.redwingshoes.com/work/mens/soft-toe/Traction-Tred-10875.html Ty jsou super. Bohužel z US stránek objednané botky posílají pouze po USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února To prece dnes neni zadny problem... https://www.shipito.com/cs/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 2 hodinami, AndyAaron napsal: To prece dnes neni zadny problem... https://www.shipito.com/cs/ Aha, dobře, díky. Neznal jsem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Porovnával někdo RedWingy s Ecco Staker? Že by to rozcházení tak nebolelo... A cena taky je nižší... Nebo to jsou takové obuvnické Steinharty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Budou fajn, ecco obecně má super boty. Ale v porovnání s Red Wingy to fakt bude ten Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Nejvesti rozdil bude asi, ze ecco budou lepeny ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 26 minutami, Prochy68 napsal: Nejvesti rozdil bude asi, ze ecco budou lepeny ne? Proti ECCO obecně nic nemám, pár jsem jich v životě měl a byly dobrý, ale porovnávat lepený srajdy na chvíli s rámovkama legendární značky s možností rekonstrukce, kluci, vole... wtf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Taky mi pro prijde trochu chucpe Nic proti ECCO, ale to jsou uplne jiny boty a navic jasna kopírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února Možná v nich ale zase půjde pohodlně chodit, s čímž mají RW dost často problém a co je zároveň docela důležitá vlastnost bot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února před 6 minutami, Hasňa napsal: Možná v nich ale zase půjde pohodlně chodit, s čímž mají RW dost často problém a co je zároveň docela důležitá vlastnost bot. Ne Hasňo, boty jsou s tím úplně v pohodě. Problém s tím mají lidi, co si nedokážou vybrat velikost nebo šířku vhodnou pro svoji nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se