Ondrej71 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Další obchod a opět vše v pořádku - diky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Hodinkový šílenec dle mého gusta, vše proběhlo na jedničku. Díky za obchod a třeba zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Rychla domluva, korektni pristup. Diky takovymto lidem ma toto forum smysl. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Bezproblémový obchod, příště zas :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Další obchod a zase na 110% . Jeste jednou moc diky za flexibilitu a férové jednání a v neposlední rade jsem te rad poznal osobne Diky a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Vše v naprostém pořádku. Obchod proběhl naprosto výborně, dokonce mi hodinky nechal, přesto že jsem mohl peníze poslat až druhý den. Perfektní jednání, výborná domluva, příjemný pokec...co víc si přát. Děkuji za obchod a všem vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2017 Vše v naprostém pořádku, ultrarychlá platba, 1* !!! Wizard rozhodně doporučuje a bylo mu ctí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Vše v pořádku, děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Rychla domluva, dva hodinkove obchody a naprosta spokojenost.Tak to ma byt.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Naprostej cajk, doporucuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 pohodový týpek = pohodový obchod ... tady ta rovnice platí na 100%. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Domluvil, zaplatil, přijel až ke mně a já blbec mu v zápalu nad hodinkama nekoupil ani to kafe nebo kolu.. budu rád, když to budu moci někdy dohnat ! díky :-) Upraveno 28. července 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Bezvadnej chlap, koupil a zaplatil pro mne hůře sehnatelný hodinky, přivezl mi je osobně. Výbornej pokec, škoda že má paní mi vysvětlila, že se mi chce domů dřív. Všem ho rád doporučím, těším se na příští setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 I kdyz jsme se pred tim sem tam otukavali, teprve nyni doslo k poradnemu obchodu. A nezbyva mi jinak nez doporucit. Setkani sice kratke, ale super pokec a co se tyka samotne transakce, tak plny pocet bodu. Dokonce dam i body navic za uskladneni tech hodinek na par mesicu nez jsem byl schopny je vyzvednout Kdykoliv zase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Vše bez problémů, perfekt jednání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Co sem napsat no, další už x-tý obchod a při odchodu sem dostal ještě tu jeho luxusní paellu, prostě bomba kemoš:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 paelu jsem sice nedostal, snad priste ;-), ale jinak parada, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Vše na 1* vřele doporučuji. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Rychla, vecna komunikace, obchod zcela dle domluvy. Diky za nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se