Pitris.k Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Ještě 43 x tady hodíš nějaký blud a můžeš tady hodit do inzerce nějaké fejky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Zbytecne krmite trolla.... Diskuse s neurvalym blbcem nema vyznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) tyto příspěvky, stejně jako toto vlákno nemá vůbec žádnou hodnotu, takže za mně:po...cat, poblit a smazat ....... Upraveno 9. června 2015 uživatelem Akam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trige Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Obecnou definicí quartz strojků je nízká cena, přijatelná životnost (to by mne zajímalo, jak dlouho vydrží quartz strojek, to nikdo ještě nezjistil a proč taky :-) odolnost a vysoká přesnost. Něco jako Ferari na LPG (díky IVAN za dobrý příměr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Muhehe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Obecnou definicí quartz strojků je nízká cena, přijatelná životnost (to by mne zajímalo, jak dlouho vydrží quartz strojek, to nikdo ještě nezjistil a proč taky :-) odolnost a vysoká přesnost. Něco jako Ferari na LPG (díky IVAN za dobrý příměr :-) Tvoje "obecná definice quartz strojků" je samozřejmě naprostá p*čovina, jako všechno, co jsi zde zatím vyplodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seven.of Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Ještě spočítám, kolik vás si tady vlastně brka vzájemně honí :-) To bude ta chrono elita :-)Trige prosim kup si strojek quartz s 95% spolehlivosti, nizkou cenou a prijatelnou zivotnosti za tech 50 kč a uz dej pokoj. A kucí už ho nekrmte :-D Dobrou Upraveno 9. června 2015 uživatelem seven.of Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 A mě to baví. Díky za reporty kluci, jinak bych sem ani nelezl a nezasmál se před spaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Škoda, teď jsem přijel z práce a fakt jsem si zlepšil náladu. Taktéž díky za reporty, jinak bych to byl asi přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Bezva téma v mejlu, kolega zřejmě jedl vtipnou kaši, nebo se dočista zbláznil. V tom případě doporučuji léčbu historií hodinařiny od začátku světa. To by ho mohlo zastavit před psaním takovejch bludů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Hele on ten Farky asi bude mít pravdu. Taky začínám věřit, že je to alter ego někoho z místních kterým z hodinek jeblo (sakra - to bych vážně mohl být i já :-) bo to jinak není možné.Hele Trige a s těma brkama máš asi taky pravdu. Ale abych podpořil leštiče brk - na pionýrském táboře na besedě s psychologem padla od něho zajímavá myšlenka. 'Kdo říká, že si ho nehoní, ten si ho honí nejvíc'Téma je pro mne vyčerpáno, hezký den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Trige vstávat, těšíme se na tvé posty, šup, šup, val to sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Nepotrebuje nekdo prelestit brko? Rad bych mezi chronoelitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Jakou má IP adresu, bud se někdo baví, nebo je totál regál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Ten trige asi bude nejaký agent provokatér z fejkového fóra, možno, že dostal za úlohu nás obracať na pravú fejkovú vieru (v jeho prípade skôr na fajkovú ...). Už len ten štýl správania sa a jeho posty o niečom svedčia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 A já na ty wizardovy fejky koukal v inzerátech a docela mě svrbělo se ozvat, že je chci... No ještě že jsem si to rozmyslel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk H. Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Tak dobře začal a bohužel nedokázal kvalitu příspěvků udržet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Pozor na další pochybný inzerát člena wizard-ovhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85417-prod%C3%A1m-rolex-116710ln/ Tentokrát Rolex - v inzerátu mazaně neuvedl zda je to quartz či automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atta Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Skvělý úvod, neobyčejně zábavné. Pokud tu vydržíš nějakou dobu, třeba pochopíš jak jsi se pletl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Trige tu byl v 11:12h, asi uz nema k tomu co dodat a nebo si uvedomil, ze se mylil a ted se stydi. A ja se tak tesil, po objeveni tohoto vlakna, ze sem budu davat fotky SMP quartzek, ktere jsem si poridil pred mesicem... mno, a co se od triga o sobe nedozvim. Jak smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se