JR_2010 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 9 hodinami, eskimak napsal: +1 Absolutne suhlas. Zaujimave auto. Len preboha nie s 1.4TSI, nechapem co sa tu strhlo za sialenstvo okolo tohto (priemerneho, ak vobec) motora. Do tohto auta patri jen a pouze 2.0 TDI. A důvod? Já měl třeba chvíli Yeti v 1.4 TSI s DSG převodovkou a nebylo tomu vůbec co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 2 minutami, JR_2010 napsal: A důvod? Já měl třeba chvíli Yeti v 1.4 TSI s DSG převodovkou a nebylo tomu vůbec co vytknout. Ten motor na to auto s 4x4 proste nema krutak, a okrem toho to podla mna fakt nieje ziaden etalon spolahlivosti. Radsej servisovat dva 2.0tdi nez jeden 1.4tsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 No, zase taková tragédie to s tím kroutícím momentem nebyla a hlavně v kombinaci se 4x4 se jich určitě neprodalo tolik, jako 2.0 TDI. Jinak co se spolehlivosti týká, tak nevím, že by tam byly nějaké extra problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Nehadam sa, kazdemu podla gusta. Codjednemu pride dostatocne moze inemu pripadat ako zdochlina. A s popisom spolahlivosti suhlasim: nie su ta nejake extra problemy. Ale stale si myslim ze tdi sa servisuje k dost jednoduchsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 S tím servisem je to prašť jako uhoď, bude tam úplně zanedbatelnej rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 (upraveno) to SUV: jsem taky zastáncem naftového motoru s velkým/vetším kroutícím momentem a 8+ stupňovým automatem, který prakticky 99% času drží motor v otáčkách při nejsilnějším krouťáku. Když je motor spřažen s vyladěným automatem, tak je všeho kdykoliv a kdekoliv dost. Když např. vezmu jak naladili 140kW Superb TDI s automatem, tak je lepší vzít raději 110kW TDI automat (nebo manuál). Upraveno 8. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snehulak54 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ta 140kw s DSG je fakt pocitově průser. Vůbec nechápu, proč to tak přiškrtili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ona ta 140kw potřebuje více točit resp. te rozdíl se projeví až při vyšších otáčkách a na to ta převodovka není naladěná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @dawe009 Jsem si na Tebe vzpomněl. Letný pohled do interiéru, stav předních sedadel, stáří a určení vozu také nekoresponduje.. Kdo kupuje MPV na 10-12 tis ročně? Možná se pletu, pak se omlouvám, ale řekl bych mu o 100 tis. víc. kuk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) No jak píše @Tower Of Power MPV pro postiženého člověka na 2tkm ročně možná i má cenu kupovat, možná ses díval až moc letmo Já bych nájezdu i věřil, když jsem se letmo podíval na fotky. PS: Před nedávnem tady prodával @Moty X6 po tátovi (1944) rv 2012 s nájezdem 52tkm a to auto bych taky spíše tipoval na mladou kopačku nebo zlatokopku a to ten táta asi není Navíc v inzerci ty auta mají po "servisu" najeto 260tkm. Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 No jak píše [mention=24264]Tower Of Power[/mention] MPV pro postiženého člověka na 2tkm ročně možná i má cenu kupovat, možná ses díval až moc letmo Já bych nájezdu i věřil, když jsem se letmo podíval na fotky. PS: Před nedávnem tady prodával [mention=20025]Moty[/mention] X6 po tátovi (1944) rv 2012 s nájezdem 52tkm a to auto bych taky spíše tipoval na mladou kopačku nebo zlatokopku a to ten táta asi není Navíc v inzerci ty auta mají po "servisu" najeto 260tkm. Jen na obhajobu: Mazdy mají od roku 2005 elektronickou servisku. Ta je samozřejmě podle VIN k nahlédnutí. 100 000 to fakt nemá. Ale může být, nikomu to auto nenutím;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @Tower Of Power Já nereagoval na tvůj inzerát, Mazda pěkná 5 jsem jednou dobu chtěl. Já ukazoval dawe009 že jsou fakt mpv který toho moc nenajezdí, třeba i jako druhý auta v rodině. Přeju úspěšný prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 18 minutami, guzmic napsal: @Tower Of Power Já nereagoval na tvůj inzerát, Mazda pěkná 5 jsem jednou dobu chtěl. Já ukazoval dawe009 že jsou fakt mpv který toho moc nenajezdí, třeba i jako druhý auta v rodině. Přeju úspěšný prodej. Tak asi se shodneme, že to není běžné a jde o výjimku. Tuhle historku můžeš samozřejmě věřit v rodině, kamarádovi, gentlemanovi na fóru. Ne v AAA, tipcars apod. Taky tomu odpovídá cena. K tomu bych pak ještě mohl dodat polemiku o tom, jestli je vlastně 10 let staré auto s nájezdem 20 tis. dobře nebo špatně. Já si myslím něco a mám zkušenost nějakou a nechám si ji pro sebe, abych nebyl nařčen, že chci někomu škodit. Věřím, že auto v nabídce je v perfektním stavu přesně dle popisu a přeji dobrý prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Jj, auto po důchodci, když to kolikrát vidím, jak to strkaj do Kaufu a domů, turbo se roztočí jen na dušičky, tak radši nee Jen dám info k mému Priusu ( @wawrik a další): patrně se při výměně baterky nějak restartovala (či co) kamera a aktivovala pohybové čidlo a pak, když jsem jezdil přeci jen méně, tak točila psy a větve ve větru Hurá, Toyka je O.K. Kdo se mi vysměje, prodlouží si život, tak do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Už jsem to tu jednou psal, otec má Octavii 3 r.v. 2013, má ji od nova a má najeto jen 28000km. Holt někdo si auto koupí a neujezdí ho. Je to stará škola, pro rohlíky nejezdí. Horší bude až nastane doba prodeje, nikdo tomu věřit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 34 minutami, DavidLC napsal: patrně se při výměně baterky nějak restartovala (či co) kamera a aktivovala pohybové čidlo a pak, když jsem jezdil přeci jen méně, tak točila psy a větve ve větru Hurá, Toyka je O.K. Tak super, užívaj. Toto je presne ten typ chyby, ktorej sa u nových áut bojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Pre nedávnem jsem prodával corollu tuším 2013 s 50000kmOdesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 37 minutami, DavidLC napsal: Jj, auto po důchodci, když to kolikrát vidím, jak to strkaj do Kaufu a domů, turbo se roztočí jen na dušičky, tak radši nee Jen dám info k mému Priusu ( @wawrik a další): patrně se při výměně baterky nějak restartovala (či co) kamera a aktivovala pohybové čidlo a pak, když jsem jezdil přeci jen méně, tak točila psy a větve ve větru Hurá, Toyka je O.K. Kdo se mi vysměje, prodlouží si život, tak do toho To mas za to ze kupujes kraviny a nie poriadne auto. A este od znacky co auta prestala robit na konci minuleho tisicrocia... . Odpovede prosim do vlakna Vianocny flame 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 32 minutami, eskimak napsal: To mas za to ze kupujes kraviny a nie poriadne auto. A este od znacky co auta prestala robit na konci minuleho tisicrocia... . Odpovede prosim do vlakna Vianocny flame 2020 S autem jsem naprosto spokojený, kameru Toyota nedělala, to bude nejspíš tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 40 minutami, wawrik napsal: Tak super, užívaj. Toto je presne ten typ chyby, ktorej sa u nových áut bojím. Kameru jsem nechal přidělat, když mi už podruhé někdo nacouval do předku. S Toykou to nemá nic společnýho. Chyba je, že mě tyhle krámy nebaví a jsem dilinoidní uživatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se