mAra_ Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Díky kluci za reakce :-)To je tak, když poridis pozemek v horách. Prostě zjistíš, že k němu nedojedes... Tak s tímhle už to snad nehrozí. A i psa tam naložím...
tommas4 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Super. Toho stavebního materiálu co to uveze
Porsche_911 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 To jsem mel pujceny a klobouk dolu, jede to hezky Co me prekvapilo, jak to zehli ceske cesty.
honza71 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Díky kluci za rady a diskusi zde. Takovýhle je výsledek.Super. At ti dobre slouzi!Hranaty, vosklivy, ale praktickej pomocnik. Takovy ma byt imho SUV. Zadny ty zaprcately vselijak kudrnaty radobyterenaky
African Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Díky kluci za rady a diskusi zde. Takovýhle je výsledek.Super kára :-) To je nové a jak píše Hasňa za pětset? To by bylo za tašku hrušek...podíval bych se po automatu a zařadil jej do výběru :-) Opravdu pěkné auto.
tommas4 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Super kára :-) To je nové a jak píše Hasňa za pětset? To by bylo za tašku hrušek...podíval bych se po automatu a zařadil jej do výběru :-) Opravdu pěkné auto. projeď si pár stránek zpátky to tu kolega řešil
Gustaf Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Super kára :-) To je nové a jak píše Hasňa za pětset? To by bylo za tašku hrušek...podíval bych se po automatu a zařadil jej do výběru :-) Opravdu pěkné auto.ale myslím, že je to totální holatko
tommas4 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 ale myslím, že je to totální holatkoNo nevím, podle fota interiéru vidím všechny okna v elektrice, zrcátka taky, vyhřívaný sedačky a klimatizaci, nějaký displej pro rádio tam taky je, těžko víc říct z té fotky. Jen narážím na to že 10 let zpátky byly tyhle věci příplatkové nebo u vyšších výbav.
Gustaf Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Tak možná se to týkalo jiného auta, co měl mAra ve výběru, nevím...
Mareka01 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Tak Subaru má v základu (ve srovnání např. s koncernem) dost věcí i u nejlevnějších modelů: všechny okna i zrcátka v elektrice, vyhřívané přední sedadla. Chybí takové vychytávky jako tempomat (dá se snadno domontovat za cca 4 tis.), zadní kamera a parkovací čidla (lze domontovat též) a nebo EyeSight.
moco Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Super kup, gratuluji. Za ty prachy hooodně muziky.Myslím, že od modelového roku 2017 je eyesight standart
TLD Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Mareka01, takze vse potrebne, bez zbytecnych kravin:)
LovecK Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) At ten Foryn slouzi! Mne ho dneska nekdo polibil do PZ dveri... ;( Upraveno 10. září 2017 uživatelem LovecK
mAra_ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) No nevím, podle fota interiéru vidím všechny okna v elektrice, zrcátka taky, vyhřívaný sedačky a klimatizaci, nějaký displej pro rádio tam taky je, těžko víc říct z té fotky. Jen narážím na to že 10 let zpátky byly tyhle věci příplatkové nebo u vyšších výbav. Tak možná se to týkalo jiného auta, co měl mAra ve výběru, nevím... Máte pravdu oba. Je to základní , nejvíc osekana verze. Ale má to klimu, všechny okna elektrická, zrcátka taky.klima je, display na rádio taky. Sedačky vyhřívané. Navíc se mi povedlo vydyndat z nich tempomat a parkovací čidla v ceně :-)Takže za mě fakt spokojenost. A díky za kladné reakce všech. Upraveno 10. září 2017 uživatelem mAra_
African Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Základ vychází na 577 bez DPH, to je ono? 620 v automatu, pěkná cena, o něm jsi nepřemýšlel? Testovací jízda neproběhla?
mAra_ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Afri, mě vyšel na 480k bez daně, navíc teda ty parkovací čidla a tempomat. A o automatu jsem ani nepřemýšlel. Já bych ho ani nechtel.A jízda neproběhla :-) Byl jsem za střelce. Dneska jsem to přivezl že Zlína (od rodičů) domů do Liberce. A jede to docela solidně. Žádný trhac asfaltu to není, ale jede to pěkně. Šak na závodění mám motorku :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se