Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

A proč by je neuměl?

Tak sem asi slepej, ale v popisu výbavy nejsou a v dodatečné výbavě je pouze sesle řidiče za 15k, spolujezdec ne... Sem to nejak opomněl, cekal sem ze to bude v elektrice a ta za 15k má navíc ty 3 polohy... Prdlajs všechno pěkně páčkama jak před deseti lety

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno jsem mrknul do bráchovi služební trojkový oktavky a vzadu to má ručně stahováný okýnka s kličkama na dveřích. Jsem normálně myslel že se mi to zdá.

Já teď jezdím dvojkový superb a sedačka nemá ani bederní opěrku, fakt peklo ty sedačky, nové to stalo myslím přes 700k a víc jak hodinu a půl je utrpení.

Odkaz ke komentáři

Mám služební Oktavii.

Služebnímu oři pod kapotu ani na výbavu nekoukej.

Je to hezká barva.

Tu bederní opěrku taky nemá.

Žena - že prodáme jedno z našich aut.

To její.

A ona bude jezdit mým.

Já Oktávií.

Mám ji rád.

Možná prodáme obě naše auta.

Nebo taky ne.

Hezkou neděli. ;)

Odkaz ke komentáři

Pánové, má tady někdo Volvo S90 a podělí se o zkušenosti? Chci obnovit stávající Volvo za novější model. Děkuji

čau, já v něm najel kolem 150km, takže nemám zcela vypovídající hodnocení, nicméně auto příjemné, interiér pro mě hodnotný (v nejvyšší výbavě) a sedačky skvělé. minimum tlačítek je fajn, ovládat klimu přes displej není m§j šálek čaje, ale funguje to dobře. Jízdně pohodlné, komfortní. Já se nemůžu přenést přes 4válcový motor u takového auto, k naturelu by šel šestiválec, třeba i v dieselu. Osobně mi ještě vadí menší nádrž 60l. 

Odkaz ke komentáři

čau, já v něm najel kolem 150km, takže nemám zcela vypovídající hodnocení, nicméně auto příjemné, interiér pro mě hodnotný (v nejvyšší výbavě) a sedačky skvělé. minimum tlačítek je fajn, ovládat klimu přes displej není m§j šálek čaje, ale funguje to dobře. Jízdně pohodlné, komfortní. Já se nemůžu přenést přes 4válcový motor u takového auto, k naturelu by šel šestiválec, třeba i v dieselu. Osobně mi ještě vadí menší nádrž 60l.

Dík za reakci. Budu ho zkoušet. Zatím to mám tak 50/50
Odkaz ke komentáři

Zdar lidi, můžu věřit autu z Áček když je rok starý, po prvním majiteli, koupeno v ČR a má servisku?

S auty dost podvádí, ale samozřejmě některá jsou i v naprostém pořádku. My máme od nich ještě ve stáji Toyotu, měli i Opla a vše bylo v pohodě na jedničku. Ba naopak mě třeba podsouvali Subaru údajně nebourané, ale bylo a to pořádně na zadek. Prověřené km od Cebia ani nekomentuji. Doporučuji sebou pořádnýho mechanika, měřičku laku a dle vin si auto prověřit historii v servisu kam se dávalo. V servisce to zjistíš. Good luck :-) To co ti radím má ale jednu nevýhodu, budeš jezdit po republice jak blázen a zjistíš jaký na tebe zkoušejí všude haďabůry, mohl bych vyprávět.

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Sháním naftovýho kombíka, nájezd do 50k, ideálně bych dal na protiúčet svýho Golfa v kombajnu. To auto mě nasralo, za poslední měsíc jsem do něj nalil 75 kolíků. Nový vstřiky, repase čerpadla, vyčíštění systému ultrazvukem, k tomu nějakej hovadskej ventil na trubku s předtlakovanou naftou za bratru deset, jako zlytá jedničková oktávka, co měla za sebou ve skoro 400 tisících jen výměnu dvou čidel á 700 Kč a předního ložiska.

Jinak díky za info, u takhle nízkého nájezdu se snad není čeho bát, ale budu teda ve střehu ;o)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...