sooze Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Já nevim, ale proč by mělo bejt najezdit 40000 nebezpečný? Rozumný moc ne, ekonomický už vůbec, ale nebezpečný? To jako když najedu 150000 dodávkou tak sem vlastně trošku hrdina jo? Hele, jasně že pohodlnější je každej normální osobák, ale oproti starejm kraťasům je to fakt úplně jinde. Klidně dám tisíc km a netrpim. Vepředu teda, ta zadní trestná lavice, to nejni dobrý. Ale jestli tam chceš nacpat dva kavkazáky tak asi stejně počítáš jí mít sklopenou, jinak je tam podle mně nedáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Zde asi 1/2 kavkazáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Máte někdo zkušenost s novým modelem S-MAX v motorizaci 2,0 EcoBlue 190k + 8-stupňový automat s otočným voličem?V předchozí generaci s 6-stupňovým Powershiftem a 160 koňovým TDCI jsem chvíli jezdil...https://www.fordskladem.cz/search.aspx?id=1r10tuonqqe8d&p1=50&p2=Titanium&p3=Nafta&p6=8st.+automatick%c3%a1&p12=250000&p8=1525000&p14=7&p11=1&cid=18966&sorting=3&bigTiles=0&cct=0&crc=t9d6zezv10og#car18966 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ale jestli tam chceš nacpat dva kavkazáky tak asi stejně počítáš jí mít sklopenou, jinak je tam podle mně nedáš?Ahojno uprimne zatim mam jen jednoho a ten si vozi zadek ve Foresteru. V pristim roce poridim druheho a tak nejak mam plan, ze z forestera se stane "psí" auto - kufr je veliky, kdyz se shodi sedacky nemel by byt problem. A z Wranglera udelam "rodinne" auto - sedacka pro dite a tak. Ale ne vzdycky plany vyjdou a tedy pro jistotu musim byt nachystany na to, ze je vrazim oba i do druheho auta a naopak, ze dite se vrazi do auta prvniho. Coz by u obou aut nemel byt problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak jen abyste věděli. Rozpočet schválený, vyjde to i na benzín 2,0. Takže zítra se začíná vyjednávat s jeepem o datu dodání :-) Počítám, že nekdy začátkem ledna to budu mít doma. Když to dobře půjde tak před silvestrem. Díky všem za rady, teď už se nic nezmění. Moc rád sem dám fotku až to budu mít. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak jen abyste věděli. Rozpočet schválený, vyjde to i na benzín 2,0. Takže zítra se začíná vyjednávat s jeepem o datu dodání :-) Počítám, že nekdy začátkem ledna to budu mít doma. Když to dobře půjde tak před silvestrem. Díky všem za rady, teď už se nic nezmění. Moc rád sem dám fotku až to budu mít. Dík.Muzu se zeptat kde delas? Nikdy jsem nemel firemni auto. Vlastne ani notebook.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tohle je moje poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tohle je moje poprvé.Hlavne si vyber normalni barvu, abys nemel pocit, ze nekomu lezes do prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A půjdeš do benzinu? Dnes sem viděl crashtest... Nic moc... Popravdě me zarazil i ten kufr, na to že bti má papírově snad 800 l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 ty voe, firemní auto JR...to jsem ještě neviděl. Jedině že děláš někde u stavařů....což..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tak ten náš je taky mladý služebák, reklamní agentura... A gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Jop pokusím se jít do benzínu. Bourat snad nebudu, a stavar taky úplně nejsem :-)Jak jsem psal, až to budu mít doma, napíšu to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A opravdu si chceš koupit tu hnusnou Unlimited verzi se zadníma dveřma? Vždyť to vůbec není opravdový Wrangler ale podivný rodinný kompromis. To už radši Grand Cherokee teda :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ja som so to precital 3x. Fakt chces na hentom dobrovolne jazdit 40k rocne??? Co o to, je to u nas nie rozsirene auto, zvonku celkom pekne (ok, interier chce trocha rozdychavania, ale da sa to asi zvyknut), s nadpriemernymi offroad schopnostami. Nejazdil som s tym (niekedy som vyberal pre zenu Renegade ale zislo z toho), trocha som sa ale zacital a na ceste to bude dost bieda. Bezpecnost zla, akceleracia zla, komfort nula, hluk, stabilita, brzdenie... . Preco nie nieco co bude na ceste o 3 triedy lepsie, napr. staru fabiu? O autach v tejto cene ani nehovoriad. Ide o MI? Nechcem flamovat, predpokladam ze odpoved bude ze to nema nic s rozumom a je to vyber srdcom, ale zvazil si ako dlho v tomto vydrzis jazdit (a kolko potrva kym ti kupia nove, v com sa aj velky najazd zvladnut da)? Fakt ma tie dovody zaujimaju. U mna vacsinou po prvom nadseni z podobnych napadov pride velmi rychlo vytriezvenie a navrat do sedeho priemeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Naštěstí není každý takový suchar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Naštěstí není každý takový suchar to si hodne mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Já mít chalupu tam kde on, psy asi bych taky sel cestou jako on... Vlastně ne.... Spíš bych chtěl nejakou toyku... Vzal bych si jako jediny auto landcruisera a mel v pici... (mimo rozpocet vim)... Je jasny ze 40k rocne je dost... Ale neni to zas takovej zebrinak jak pred 30 lety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Nová RAV v avokádo zelené je špička. Bych neváhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Hasna, taky se mne moc libi. Prijde me jako zmensenina 4runnera. Snad to bude mit i trosku kufr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se