Lion Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Challenger je krásné auto... Ale za mě by byla volba z rozumu mustang v pětilitru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Mustanga v petilitru má táta. A přece si nebudu kupovat stejné auto jako on :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Pokud chceš nový, je můj názor na nic, ale já už dlouhodobě marodím po Challengeru 69-70. To je auto co má charizma a i takovou tu správnou míru buranství. Nového mám hodně rád i přes jeho plastovost, ale vždycky bych ho srovnaval s původním. Ale to je jedno, splnit se mi to nemůže, tak občas zaslintám na srazu, nebo youtube. Příští týden jsou ameriky na parkovišti v letňanech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Starej Challeger je super, k němu už jen lahvičku amfetaminu, vestu a jsi jak Kowalski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Na to jsem koukal nedávno :-) Já bych v garáži před spaním poslouchal motor na volnoběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Rodičové plánují na příští rok rozšířit garáž o nové přibližovadlo a zhlédli se v i30 Fastback. Podle konfigurátoru (Style, základní motor, metla) je tam sleva už 40k ? dá se uhádat ještě něco na salónu? Případně kolik (%) cca? Nemam přehled, kupuju ojetiny. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Tomas_2002 dela ve firme, ktera krom VW, prodava take Hyundai. Urcite ti poradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Rodičové plánují na příští rok rozšířit garáž o nové přibližovadlo a zhlédli se v i30 Fastback. Podle konfigurátoru (Style, základní motor, metla) je tam sleva už 40k ? dá se uhádat ještě něco na salónu? Případně kolik (%) cca? Nemam přehled, kupuju ojetiny. Díky!Záleží na dealerovi, co jsem slyšel tak v Praze se dá něco uhadat, ale u nás na Moravě prý nic. Kolega kupoval taky i30 a bral to z Prahy a dostal 20% z cenikovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (upraveno) V Praze asi dealerovi "hrozi", ze pujdes k dalsimu prodejci stejne znacky. Kdezto lokalni prodejce spoleha na to, ze do jineho kraje pro stejnou znacku auta nevyrazis. Holt se obcas spletou. Znamy ma aktualni zkusenost s dealerem Skoda v Lyse nad Labem. Pry tak arogantni neomalence (pocinaje majitelem a konce prodejcem v showroomu) dlouho nepotkal. Nakonec sel k dealerovi do Prahy a byl moc spokojeny. Upraveno 6. října 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ahoj kluci,Rozhodně to teď není aktuální, ale líhne se mi v hlavě taková utkvělá představa. Tak bych jen mírně osondoval, jestli to je úplná blbost, či jen částečná... Přemýšlím, že bych cca za dva tři roky pořídil třetí auto do rodiny jen tak pro radost (mou). Offroad máme (Subaru Forester + Wrangler = bydlíme přece jen skoro v horách), tak jsem přemýšlel nad něčím jakože sportovním. Žádný závodník teda nejsem, ono taky co tady z Liberce :-DCo mi padlo do oka je Dodge Challenger. Samozřejmě že se to tu neprodává. Těžko to někde zkusit (stejně bych poznal prd), a vůbec nevím jak by na tom byl servis.Takže jedině dotáhnout ze Států a pak netuším. Chtěl bych to nové.Samozřejmě se toho dělají tři pr*ele verzí, no myslel bych si na R/T.A teď otázek milion : má to smysl ( vím že nemá) , oplatí se to (asi také ne), je lepší nějaká jiná verze? Proč? Nemá to někdo ? Je servis reálný? A vždyť to znáte. Za každý komentář budu povděčen.Díky!Ahoj, teď jsem se vrátil z Californie a Challengrů tam jezdí spousty a na mě je to moc velký retro, Asi bych spíš vybíral: Mustang, Camaro, Corvette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Má tu někdo proceed? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 (upraveno) Ahoj, teď jsem se vrátil z Californie a Challengrů tam jezdí spousty a na mě je to moc velký retro, Asi bych spíš vybíral: Mustang, Camaro, Corvette.Mustanga má tata, Camaro a Corvette se mi moc nelíbí... Je to těžké, je to těžké...Teď se ve mě pere dilema: prodávám byt a za utržený peníz:Varianta 1 : dodělat příjezdovou cestu k baráku, VC, a zbyde pěkná rezerva.Varianta 2 : cesta a auto (5,7 hemi) Absolutně bez rezervyVarianta 3 : cesta, VC, auto (3,6 pentastar)... A rezerva taky v prachu. Tak já jako nevím :-DAuto nepotřebuju, hodinky víme jak, jediné co musím je ta cesta k baráku... Upraveno 6. října 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Vzhledem k tomu jakej naklad je cesta k baraku, tak si kup Challenger a rezervu si nech na bezin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Si děláš prdel, ale bude to půl mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Máro, život se s Tebou nemazlí... Ne, vážně - užij si tohle dilema, třeba Ti nakonec dojde, že s Wranglerem je ta příjezdová cesta úplně OK a netřeba dalších investic. Takže VC + HEMI + pěkná rezerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Corvetta tezka neni, Mustang, Camaro a Challenger jo. Ja mam nejradsi Challenger, to je ten spravnej muscle car. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Nechci si dělat reklamu, ale Škoda Auto dnes vylezla s totálním výprodejem modelu RAPID. Nové auto s pětiletou zárukou velikosti jedničkové Octavie za 245.000,- Kč tu asi ještě nebylo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jen ta konfigurace je děsivá, teď to nemyslím nijak zle vůči tobě, ale fakt by mě zajímalo, kdo taková auta kupuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Škoda rapid senior Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Mi to neprijde tak hrozny, za 245 novy auto 70kw, klima, vepredu elektro okna, kozenej volant.. oproti takovy Fabii junior je ta vybava nahodou slusna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se