Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Pokud chceš nový, je můj názor na nic, ale já už dlouhodobě marodím po Challengeru 69-70. To je auto co má charizma a i takovou tu správnou míru buranství. Nového mám hodně rád i přes jeho plastovost, ale vždycky bych ho srovnaval s původním. Ale to je jedno, splnit se mi to nemůže, tak občas zaslintám na srazu, nebo youtube. Příští týden jsou ameriky na parkovišti v letňanech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Rodičové plánují na příští rok rozšířit garáž o nové přibližovadlo a zhlédli se v i30 Fastback. Podle konfigurátoru (Style, základní motor, metla) je tam sleva už 40k ? dá se uhádat ještě něco na salónu? Případně kolik (%) cca?

Nemam přehled, kupuju ojetiny.

Díky!

Odkaz ke komentáři

Rodičové plánují na příští rok rozšířit garáž o nové přibližovadlo a zhlédli se v i30 Fastback. Podle konfigurátoru (Style, základní motor, metla) je tam sleva už 40k ? dá se uhádat ještě něco na salónu? Případně kolik (%) cca?

Nemam přehled, kupuju ojetiny.

Díky!

Záleží na dealerovi, co jsem slyšel tak v Praze se dá něco uhadat, ale u nás na Moravě prý nic. Kolega kupoval taky i30 a bral to z Prahy a dostal 20% z cenikovky.

Odkaz ke komentáři

V Praze asi dealerovi "hrozi", ze pujdes k dalsimu prodejci stejne znacky. Kdezto lokalni prodejce spoleha na to, ze do jineho kraje pro stejnou znacku auta nevyrazis. Holt se obcas spletou. Znamy ma aktualni zkusenost s dealerem Skoda v Lyse nad Labem. Pry tak arogantni neomalence (pocinaje majitelem a konce prodejcem v showroomu) dlouho nepotkal. Nakonec sel k dealerovi do Prahy a byl moc spokojeny.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Ahoj kluci,

Rozhodně to teď není aktuální, ale líhne se mi v hlavě taková utkvělá představa. Tak bych jen mírně osondoval, jestli to je úplná blbost, či jen částečná...

Přemýšlím, že bych cca za dva tři roky pořídil třetí auto do rodiny jen tak pro radost (mou). Offroad máme (Subaru Forester + Wrangler = bydlíme přece jen skoro v horách), tak jsem přemýšlel nad něčím jakože sportovním. Žádný závodník teda nejsem, ono taky co tady z Liberce :-D

Co mi padlo do oka je Dodge Challenger. Samozřejmě že se to tu neprodává. Těžko to někde zkusit (stejně bych poznal prd), a vůbec nevím jak by na tom byl servis.

Takže jedině dotáhnout ze Států a pak netuším. Chtěl bych to nové.

Samozřejmě se toho dělají tři pr*ele verzí, no myslel bych si na R/T.

A teď otázek milion : má to smysl ( vím že nemá) , oplatí se to (asi také ne), je lepší nějaká jiná verze? Proč? Nemá to někdo ? Je servis reálný? A vždyť to znáte. Za každý komentář budu povděčen.

Díky!

Ahoj, teď jsem se vrátil z Californie a Challengrů tam jezdí spousty a na mě je to moc velký retro, Asi bych spíš vybíral: Mustang, Camaro, Corvette. 

Odkaz ke komentáři

Ahoj, teď jsem se vrátil z Californie a Challengrů tam jezdí spousty a na mě je to moc velký retro, Asi bych spíš vybíral: Mustang, Camaro, Corvette.

Mustanga má tata, Camaro a Corvette se mi moc nelíbí... Je to těžké, je to těžké...

Teď se ve mě pere dilema: prodávám byt a za utržený peníz:

Varianta 1 : dodělat příjezdovou cestu k baráku, VC, a zbyde pěkná rezerva.

Varianta 2 : cesta a auto (5,7 hemi) Absolutně bez rezervy

Varianta 3 : cesta, VC, auto (3,6 pentastar)... A rezerva taky v prachu.

Tak já jako nevím :-D

Auto nepotřebuju, hodinky víme jak, jediné co musím je ta cesta k baráku...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Máro, život se s Tebou nemazlí... :lol2: Ne, vážně - užij si tohle dilema, třeba Ti nakonec dojde, že s Wranglerem je ta příjezdová cesta úplně OK a netřeba dalších investic. Takže VC + HEMI + pěkná rezerva :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...