tedwine Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 6 hodinami, pmdp napsal: neviem ci Ti tato informacia pomoze, mam r.v. 2016, 175 k km, za celu dobu vymeneny jeden zhavic a rieseny unik chladiacej kapaliny, co je (bolo) u tychto motorov bezne. Po skusenostiach v SR servisovane v Kyjove. urcite ano, dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Ahoj, plánujeme do rodiny pořídit další auto, rozpočet 300 až 400 tis. Kč, ideálně s odpočtem DPH a 4x4. Má smysl uvažovat o dovozu ze zahraničí? Nezabýváte se někdo dovozem či prodejem starších vozů? Raději bych využil služeb někoho z Chronomagu, než kupovat či využít služeb od nečlena. Díky za případné kontakty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Kubrt auto A mozno ho budes mat aj na youtube...https://youtube.com/@DavidKubrt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 před 6 hodinami, prukajda napsal: Ahoj, plánujeme do rodiny pořídit další auto, rozpočet 300 až 400 tis. Kč, ideálně s odpočtem DPH a 4x4. Má smysl uvažovat o dovozu ze zahraničí? Nezabýváte se někdo dovozem či prodejem starších vozů? Raději bych využil služeb někoho z Chronomagu, než kupovat či využít služeb od nečlena. Díky za případné kontakty. Jsou značky a modely, které jsou lepší koupit u nás, ono to šílenství už trochu odpadá.... Nejdřív bych si ujasnit co a pak kde. Jen můj pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 nevím, do kterýho auto-vlákna to dát. máme tady na fóru pojišťováka přes auta? potřebuju se poradit dokud nám fungujou ty SZ, a případně se vloudit do flotily s dobrou cenou. mám nějakou nabídku, přijde mi drahá, ale hlavně tam není všechno, co bych chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 4 minutami, maama napsal: nevím, do kterýho auto-vlákna to dát. máme tady na fóru pojišťováka přes auta? potřebuju se poradit dokud nám fungujou ty SZ, a případně se vloudit do flotily s dobrou cenou. mám nějakou nabídku, přijde mi drahá, ale hlavně tam není všechno, co bych chtěl. Doporučuji epojisteni.cz...menim pojistku přes ně každý rok a vždy super nabídka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 jasně. když mně jde nejdřív o pokec, což přeci jen mezi náma funguje nadstandartně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2023 před 1 minutou, maama napsal: jasně. když mně jde nejdřív o pokec, což přeci jen mezi náma funguje nadstandartně S nima si můžeš i pokecat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Zadnej pojistovak mezi nama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2023 Zadnej pojistovak mezi nama?Pred lety dělal pojistky Financ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Supr, diky za nabonzovani:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 Ahojte, je tu niekto schopny/ochotny pozriet podla VIN historiu jedneho VW? Moj kontakt uz nema tuto moznost. Vopred vdaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2023 V 25. 2. 2023 v 16:43, maama napsal: Zadnej pojistovak mezi nama? Kamarád dělá v Allianz. Kdyžtak napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Maxel + vsem - diky, uz mam prodiskutovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Kluci, uvažuji, že vezmu na firmu Golfa Alltracka nebo Tiguana. Jedná se o cca 3 leté kusy. Benzín nebo diesel? O spotřebu mi ani tak moc nejde. Spíše spolehlivost do cca 150tis km, kde by to šlo pryč. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Oboje dobrý, řešil bych jenom způsob provozu, jestli budeš lítat po městě nebo jezdit delší trasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 nejezdí tu někdo v BMW i4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 před 2 hodinami, Ajaj napsal: nejezdí tu někdo v BMW i4? Jazdil som iba 2dni ( e40 aj M50). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 a jel jsi tím i delší cesty? Zajímá mě, zda to má opravdu tak velký dojezd, pokud člověk jede trochu svižneji (160-180 německá dálnice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 @Ajaj já ji měl taky půjčenou a při těch rychlostech jsi na 150-200 km mezi nabíjením... Reálně používáš 70% baterky, nabíjíš do 80% a pak záleží jak jsi odvážný s tou spodní hranicí. Počítej že všechny EV v těch rychlostech žerou přez 30kwh na 100 km. Navíc ta i4 není zrovna ukázka efektivity, je to předělaný spalovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se