Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

V 17. 12. 2023 v 18:02, Maxel napsal:

V rámci téhle škatule mi v hlavě dlouhodobě rezonuje Dodge Durango. Jen by nesmělo vadit, že s tim správnym motorem to žere i trávu kolem silnice :)
Třeba tenhle krasavec:
https://www.autooutlet.cz/vuz/dodge-durango-srt-8/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADyhz6TLrs-L58zK7BYc3gfF3_IVb&gclid=CjwKCAiA1fqrBhA1EiwAMU5m_xxW5bYjEgJ4gwMm8i9enLvzAlrWt4UAPBJABITXZS8dAFmzneUNvBoCJbIQAvD_BwE

Sorry,to patřilo sem.

To se vždycky usmívám,když lidi co si kupují káry za dva a půl mega,řeší kolik žere😆

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Navazka napsal:

Ten benzin 2,0 280koni 4x4 -vybava Ti

Gratuluji k výběru. Já po Giulii pokukuji od chvíle, co jsem ji viděl poprvé na živo. Před pár měsíci jsem ji měl ve finálním výběru, ale nakonec jsem vzal civic typ-R. Hlavně proto, že mi přišlo blbé nevyužít toho, že jsem se dostal na řadu 🙂  Ale musím přiznat, že první usednutí do giulie mě okouzlilo, což o hondě nemůžu říct. Tam je to spíš o dobrém pocitu z "dokonalé" techniky, ale jinak mě nechává vcelku chladným. 

Odkaz ke komentáři

Obzvlášť jestli to řešíš jako operak, ti může být nějaká dlouhodobá spolehlivost a robustnost, což jsou de facto primární a jedine výhody Outbacka, úplně ukradená. Nechápej mě špatně, to auto je super, ale jako daily službák bych ho nechtěl ani omylem. Je to super auto pro aktivní rodinu, která si v něm bude 20 let tvořit vzpomínky a pak ho mladý dostane na vyježdění. Ale urcite ne sluzebak na operak.
Kamarád ho má jako služebák už druhého v řadě. Jiné nechce. Je to droga.
Odkaz ke komentáři

Mám takový teoretický dotaz. Čeká mě asi výměna rodinného přibližovadla a zvažuju možnosti financování.

Bude to určitě ojetina v cenovce 400-600 000 Kč. Půlku bych dal hotově a půlku splácel.

Co by jste mi doporučili za fin. produkt pro FYZICKOU OSOBU? Můžu si vzít rovnou spotřebák v KB až do výše 300K Kč, ale ten úrok není moc přívětivý. Asi to bude časem padat a výměna není akutní, ale kdyby byla nějaká alternativa, tak bych se nezlobil.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Kotlick napsal:

Mám takový teoretický dotaz. Čeká mě asi výměna rodinného přibližovadla a zvažuju možnosti financování.

Bude to určitě ojetina v cenovce 400-600 000 Kč. Půlku bych dal hotově a půlku splácel.

Co by jste mi doporučili za fin. produkt pro FYZICKOU OSOBU? Můžu si vzít rovnou spotřebák v KB až do výše 300K Kč, ale ten úrok není moc přívětivý. Asi to bude časem padat a výměna není akutní, ale kdyby byla nějaká alternativa, tak bych se nezlobil.

Jen informace: Úvěr není zatížen DPH.

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, Steke_m napsal:

Když je řeč o OL. U koho máte dobrou zkušenost (cena, jednání, vracení auta, atd.)? Nabídka je široká a v mém okolí nikdo auto na OL nemá. 

Já měl dobrou zkušenost s Qapito (ale celkem zdražili). Uzavření rychlý a bez problému, po třech měsících jsem jim zrušil auto (totálka), opět, vše vyřízeno rychle a pozitivně. A asi po roce mi přišla zpět jedna celá splátka, že to nějak blbě spočítali, nebo co:) Teď mám Škofin/VWFS a zatim vše cajk, prima cena. Vrácení bude možná horší:)

Obecně, slušný ceny má třeba Auto Palace, Auto Jarov (nevim kdo jim to dělá), pak Arval, ale na ten tady kuci nadávali.. Barth je taky profláklej. Na Huyndai a Kiu uměj prodejci fakt prima ceny za operák.

Za sebe bych soukromý auto jinak než operákem neřešil, ale opět, třeba při vracení vystřízlivím:)

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, geometr napsal:

Jen informace: Úvěr není zatížen DPH.

Hmm, tak to je ferový point. Takže asi budu muset zlomit tu moji bankéřku... No kdyby vás ještě něco napadlo tak dejte vědět.

Ještě k tomu operáku, mám celkem blok platit tyhle dlouhodobé pronájmy, kde na konci nemáš nic. Ale to je spíše můj osobní problém.

Další problém vidím ve vracení auta. Mám služebák na operák a je to opruz furt hlídat aby se něco nestalo. Nechovám se k autům jako prase, ale zase mám radši starší auto, kde už na nějaké "vlásečnici z kancl divingu" nesejde. Má to být primárně sluha.

Nejradši jsem na firmě dojížděl starý  auta. Mohl jsem tam kouřit a nic moc neřešit.

Odkaz ke komentáři

Tak já ten sluzebak místo Defendra nejsem schopnej rozlousknout.  

Tak to vypadá že holt vezmu to nejjednodušší řešení Superb/Passat v plné výbavě. Dost nuda, ale cenovka po slevě a operák prostě vychází parádně.

Na a kdybych chtěl být za "rebela" tak bych zkusil možná Formentor VZ 228 kW (VZ5 by mě také lákal, ale to už je dost "brutalni" stroj na sluzebak 

Odkaz ke komentáři

V 20. 1. 2024 v 10:27, Dokusan napsal:

Tak já ten sluzebak místo Defendra nejsem schopnej rozlousknout.  

Tak to vypadá že holt vezmu to nejjednodušší řešení Superb/Passat v plné výbavě. Dost nuda, ale cenovka po slevě a operák prostě vychází parádně.

Na a kdybych chtěl být za "rebela" tak bych zkusil možná Formentor VZ 228 kW (VZ5 by mě také lákal, ale to už je dost "brutalni" stroj na sluzebak 

Proč ne ta Giulie?

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, geometr napsal:

A Defík už dosloužil nebo dosluhuje nebo to není ono jako služebka?

Deník je v pohodě.  Jsem s ním tři roky, konci záruka,  servis je v Brně nebo v Ostravě. Aktuálně čekám dva měsíce na výměnu předního svetlometu (Matrix svítí, ale odešlo denní svícení ledkama,  tzn. výměna celé lampy, už sem to absolvoval s pravým světlem, teď mě čeká levé) Jinak šlape výborně.  Možná to přehodnotim a nechám si ho ještě rok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...