Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jestli chceš jednoduchý vnitřní kydex, jeden mám a nikdy jsem ho nepoužil (vnitřní pouzdra obecně mi vadí)... 

SZ. Prosím fotku. Zatím jsem rozjednal https://www.ebay.com/itm/Ruger-LCR-IWB-Kydex-Holster-Inside-Waistband-/112849519791

Zajímalo by mě, jestli je rozdíl mezi tám základním kydexem a tou imitací carbonu. Nenosí se líp? Vypadá hladší. Já mám zatím jenom tu klasiku ma Glocka. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych poradit. Po roce váhání si ve středu jdu pro Ruger LCR .38. Chtěl bych vnitřní kydex, ale u nás nemůžu nic moc najít a to, co by se mi líbilo, sem z Amazonu nevozí. Nějaký nápady? Používá někdo nějakej pocket holster? Popřípadě nějakej tip na nošení v kapse?

Nebo si nech udělat. Ondra Horský (ongear), kydexovapouzdra.cz apod

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nebo si nech udělat. Ondra Horský (ongear), kydexovapouzdra.cz apod

Sent from my iPhone using Tapatalk

No nevím, ten jejich přístup je nějakej divnej. Pokud chceš objednat něco na skladě, tak v pohodě. Chtěl jsem pouzdro na zakázku, na ne příliš běžnou zbraň, tak jsem se po domluvě vydal přes půl republiky do Prahy. Tam mi vysvětlil, že jsem přijel vlastně úplně zbytečně a musím jet úplně někam jinam dalších 100km, prakticky nezájem, dal mi číslo, ať si to tam domluvím. A tam byla domluva taky jak hluchej s blbým, tak jsem to vzdal a nakoupil u Falcoholsters.

SZ. Prosím fotku. Zatím jsem rozjednal https://www.ebay.com/itm/Ruger-LCR-IWB-Kydex-Holster-Inside-Waistband-/112849519791

Zajímalo by mě, jestli je rozdíl mezi tám základním kydexem a tou imitací carbonu. Nenosí se líp? Vypadá hladší. Já mám zatím jenom tu klasiku ma Glocka. 

Co tohle? https://style.kmsaddlery.cz/Pouzdra-na-zbrane-67456/264-Ko%C5%BEen%C3%A9-pouzdro-Pocket-na-pistoli

Odkaz ke komentáři

Jakto, dyk je to pistole a o nich zatim nikdo nemluvi, ne? Mluvi se zatim o samonabijecich puskach, ktery koncepcne umoznujou strelbu davkou, nebo tak neco.

Aha, tak ete jinak. Nevim, takhle mi prijde, ze 20 ran zasobnik na EVu by mel bejt v poho.

https://www.mvcr.cz/clanek/prehled-moznych-dopadu-revize-evropske-smernice-o-zbranich.aspx

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Původně EVO od CZUB bylo vedené jako "puška samonabíjecí". Později to překlasifikovali jako "pistole samonabíjecí". A pouze modely pro USA jsou teď "puška samonabíjecí"... Jestli to bylo kvůli hrozbě omezení díky směrnici EU, nebo proč vlastně, to nevím. Každopádně starší jsou pušky, novější pistole... Co z toho je výhodnější do EU zářné budoucnosti je těžko odhadnout. Jakýkoliv výklad budoucího zákona je naprostá blbost...

Nový zákon se sice připravuje s nějakým záměrem, ale dokud nebude podepsaný prezidentem, tak se může v mnoha ohledech změnit (vláda, sněmovna...), takže dnes něco předpovídat je čiré šarlatánství... NIKDO nedokáže dnes odhadnout co bude nebo nebude za pět let - a kdo tvrdí že ano, tak nepokrytě lže.

Odkaz ke komentáři

Harry, k tomu EVO...tam v tom byl ze začátku zmatek, někdo to kvalifikoval jako pušku, někdo jako pistoli...až později bylo jasně dáno, že se jedná o pistoli. Osobně předpokládám, že hlavní důvod byl vyloučení používání střeliva s vyšší ranivostí.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jak stejne jako doposud?! Je to puska samonabijeci, takze max 10 ran a nevim, jak je to dlouhe,ale pokud to ma pod 60cm se sklopenou pazbou, tak si pejci uplne.

Ja se priznam, ze se v tom ztracim.. Mam AK 47 sklopku. Takze tak jak to chapes ty, s ni ted udelam co po prijeti smernice (rekneme bez CZ uprav, to proste prezident podepise)? Normalne to budu muset odevzdat? Nebo to uz jen legalne neprodam, ale budu moct stale vlastnit?

Odkaz ke komentáři

Moj vyklad je, ze vlastnit aj predat to akoze normalne budes moct nadalej, ale ziaden bezny obcan to od Teba uz nebude moct legalne kupit. Dokazem si predstavit, ze to budu vykupovat subjekty s licenciami za ucelom dalsieho predaja napr do USA.... nakolko to budu technicky zbrane z EU, tak by na to ani nemuseli platit embarga, ktore maju v USA proti Rusku a Cine... proste nejaky texasky pistolnik bude za Tvoju AK sklopku rad a nejaka ceska firma si este zarobi...happyend.

Odkaz ke komentáři

Moj vyklad je, ze vlastnit aj predat to akoze normalne budes moct nadalej, ale ziaden bezny obcan to od Teba uz nebude moct legalne kupit. Dokazem si predstavit, ze to budu vykupovat subjekty s licenciami za ucelom dalsieho predaja napr do USA.... nakolko to budu technicky zbrane z EU, tak by na to ani nemuseli platit embarga, ktore maju v USA proti Rusku a Cine... proste nejaky texasky pistolnik bude za Tvoju AK sklopku rad a nejaka ceska firma si este zarobi...happyend.

Tak nějak... ale protože to přestane být běžně prodejné u nás, když nebude nikdo kdo by si to směl koupit kromě dvou či tří subjektů co s tím budou kšeftovat, prodáš to za desetinu toho, co to stálo. Zbytek by měl správně podle mého dorovnat subjekt, který nás do toho namočil, asi EK ?

Odkaz ke komentáři

Tak to chápu správně a navážu další otázkou v shakespeare stylu: PRODAT či NEPRODAT?? To je oč tu běží.. mám trezor narvanej loveckýma bambitkama, takze na případný odboj proti nájezdníkům mi jěstě něco zbude.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...