Harry Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 U nás to poslední dobou vypadá, jako by se tu vzdala poslední německá jednotka na konci války Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 To je panečku úroda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Harry to je krasa, ticha zavist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Dast ist super. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 To je krása,to je všechno semi-auto ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 stG 44 je opravdický dobový nebo replika ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Všechno je originál. Něco semi, něco full... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Kolega mi říkal že zásobníky ti sežene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 A tady jedno video na odlehčení... Aneb když vám v práci začne hrabat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Udělal jsem si takovou "Mikro" radost. Koupil jsem s tím i 1000 nábojů, tak uvidíme v neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Asi nebudu jediný zvědavý na dojmy,prosím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Kuci, mohl bych někoho z vás požádat o pomoc s nákupem: http://www.zelenysport.cz/strelivo/7-62x25mm-500ks-strelivo ?Vysoké Mýto mám celkem z ruky, ale kdyby měl někdo z vás cestu směr Ostrava a přilehlé dědiny, tak bych mu byl vděčen.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Vyreseno, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Chlapi, poradili byste jaké diabolky na potkany ? Mají cestičku přímo mezi naší kůlnou a domem. Já to teď střílím Exactama (puška Air Arms 410), ale jsem z výsledku takovej rozpačitej. Myší to proletí jako jako hovno větrákem, ale ta uteče někam do hajzlu. Trefená je, ale účinek takový bídný ... Prodávají se i takové ty lovecké diabolky se špičatou hlavičkou, ale tam si myslím bude výsledek ještě horší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 jako s dutou špičkou? TADY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 jako s dutou špičkou? TADY Jako toto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Mně se na to nejvíc osvědčily broky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 (upraveno) Do Air Arms broky nepatřej. Exact je asi nejlepší. Mám Prosportku a taky je používám. Predatory jsem taky měl, ale nic moc. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Myší to proletí jako jako hovno větrákem, ale ta uteče někam do hajzlu. Trefená je, ale účinek takový bídný ...No, ony tam ty myšky nemají nějakou nemocnici, takže ta prostřelená sice tobě uteče, ale příbuzní si to s ní vcelku drsně vyřídí sami. A ještě bych se poptal místních - nemáte někdo nadbytečnou pumpu 12x76 a víc? Něco bych si chtěl pořídit, ale rozpočet je omezený na max. 10k a to mezi novými není moc výběr. Ale asi klidně i nějakého Turka za pár peněz. Bude to moje první, tak nemám s čím srovnat. ZP a NP mám. Kdyžtak SZ. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Myšáky decimuju normální Slavií se standardníma diabolkama, úplně to stačí i na velké kusy max. je dorazím rýčem když se ještě mrskají v agonii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se