Nino Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Z pohledů nezúčastněných to tak jistě vypadalo. Ale přesně tak vypadá z pohledu nezúčastněných utrácení za hodinky... . Nechtěl jsem rozvinout diskuzi jiným směrem, téma vlákna mě ale svádí k hlubším úvahám o lpění .
Bells Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Na "definitivní" jsem ještě nenašetřil, respektive jsem se k nim nedostal. Cesta je dlouhá a kdo ví, co během toho ještě přijde , ale pomalu si sny plním, něco už mám odškrtnuté, něco mám ještě před sebou.
Baldic Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Nesetril jsem na ne vubec. Nahodou jsem je nasel jako tri dne stare prakticky nenosene v inzerci a sleva byla prilis lakava. Vzdycky mam napred penize, nez se rozhlizim. Nicmene nejsem pravy chronofanda. Mam PO, Nautily a jedny hezke gecka. Tim jsem skoncil. Uz sem chodim jen kvuli zajimavych diskusim a zajimavy lidem.Pred par dny jsem udelal jeden nocni vycvak pro znameho. Jsem saturovan a uz nic nepotrebuju
kartagos Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 kdybych si pořídil definitivní, tak co bych tu pak dělal ? ..Jen by mě to lákalo a já bych pak opět slintal :-) :-) ... takhle mám cíl a vypadá to , že k němu budu směřovat dlouho
wizard-ov Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 No, já mám ty Grand Seika tuším už druhý měsíc...
kartagos Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 tak to už jsou skoro definitivní ne ?
Jörg8X Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Já má zatím dvoje "definitivní", jedny cca 20 měsíců a druhé cca 14 měsíců Nešetřil jsem, vždycky jsem něco prodal
jacob Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Již jsem to někde psal. Definitivní pro mě neznamená jediné. Na své první definitivní jsem moc nešetřil. Jsou to Heuer Carrera, mám je tak 7-8 let a prachy jsem měl volné. Své druhé DEFYnitivní jsem dostal od partnerky. Myslím si, že ideální :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Nešetřit asi znamená vzít výplatu a jít koupit hodinky, tedy předpokládám Jinak definic definitivních jsem říkal už dávno, chce to koupit hodinky za takovou cenu, že se nevyplatí prodat.
neumann Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Oznaceni definitivni nemuze z pricipu mrzke perspektivy lidskeho zivota splnovat nic. Z pohledu hodinek se ji muze blizit jedine neco s opravdu silnym a osobnim pribehem bez ohledu na znacku ci cenu. Pekny priklad je v Pulp Fiction, nevi nekdo presne co to bylo za hodinky jez ukryval hrdina po dobu vezneni v konecniku? Myslim ze nazory se lisi Sent from my iPhone using Tapatalk
Xenomorfus Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Tak ja osobne na definitivni setrit nemusel, ale 3/4 roku na ne cekal...a mezitim poridil i nejake dalsi "nedefinitivni"...Ale na druhe definitivni nenasetrim asi nikdy
Roland Sands Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Stále ještě šetřím. Snad to letos klapne, uvidíme podle dostupnosti a zdražování.
Maxel Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Jedny definitivní v plánu asi nemám ; ikdyž ty Milgy by mi nakonec asi stačily na vše. Pokud bych na ně měl šetřit pravidelným ukládáním mikročástky z výplaty, tak si je pořídím cca za 5 let. Jelikož ale jsou v majetku jiná aktiva, kterých se v blízké budoucnosti hodlám zbavit, mohlo by to klapnout o dost dřív (ťuk-ťuk). Co mi ale přijde dost ujetý, jaký to nabralo po registraci zde na klinice finanční spád: za rok a kus z hodinek za čtyřku do hodinek za čtyřicet. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem Maxel
ggrand Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2016 Nešetřil jsem. Spíš jsem jen dospěl k rozhodnutí, že do toho jdu a pustím žilou. Zatím nebylo dne, kdy bych litoval tohoto rozhodnutí. Od té doby mě hodinky už tak neberou a tak jsem poznal, že to definitivní opravdu jsou.
Nino Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 To je pro mě docela silný příspěvek, možná nejvíc z celého chronomágu. Tak nějak jsem myslel, že to prostě jen je. Pak už bych jen dodal, že nikdo neví jak je ten jeho kopec vysoký...
kuncák7 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Na své jedny z definitivních, šetřím doteď- mám totiž problém s tím, že nevím, které to budou, bohužel.
Tower Of Power Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) Setrim, nesetrim. Proste cekam, az budu mit tolik, ze za to ty prachy budu moct dat bez psychickych vycitek. A otazka, jake jsou definitivni? Uz dva roky jsem nekoupil zadne hodinky a zjistuju, ze jine, nez ty vyhlidnute me neberou a nechavaji me naprosto chladnym... Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem Tower Of Power
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se