Kupa54 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Ahoj gentlemani, jestli to stihnu, rád vás uvidím. A klidně na stojáka.22. Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Uz jsem se lekl, ze nedorazis...To bych si nedovolil.Taky se na tebe těším ty kluku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 V kolik to tam bude končit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 V kolik to tam bude končit?Odpovedel bych ti- je to sraz gentlemanu :-), ale je tam Titus a lebauer, takze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Hezky jsi Martine odpověděl.Kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Nemyslím, že by se to vyklidilo před 10.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Eště by to chtělo Lamičku(ten někdy jezdí)Snejka,Dokušana,Víta a minimálně Sibiře.Na Emirates maj,ale ta Praha už je na ně asi drahá.Dyž to je těžký.A de jenom vo prachy.Bože,já už jí zas mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 (upraveno) Double. Upraveno 13. listopadu 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Toz ja se nakonec taky asi ukazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Těšil jsem se na zopár Seikokotů i na ostatní, ale jsem grogy (zánět dutin) , tak si to užijte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 TWL rýmička,no jo to se nedá nic dělat.Loni jsem taky ze stejného důvodu nebyl.Tak nabudúce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Možná přijdu - jsem tak 50:50 podle toho jak mi klapne kalendář a hlavně jestli bude mít volno hotel. Dorazil bych tak v 9...takže spíš ke konci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ještě připomínám, že jsme jako Chronomag dřív mívali 10% slevu na útratu. Většinou jí dávali sami od sebe při placení, ale kdyby ne, můžete si zkusit říct. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ještě připomínám, že jsme jako Chronomag dřív mívali 10% slevu na útratu. Většinou jí dávali sami od sebe při placení, ale kdyby ne, můžete si zkusit říct. :-) Jo, pořád to funguje... Ale je potřeba to říct při placení rychle, nejlíp na úvod. Protože jakmile se uzavře účet, tak už se nedá nic dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Hlavně tam kluci neudělejte nějakou vostudu, ať tam za tejden my nemáme 10% přirážku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Možná přijdu - jsem tak 50:50 podle toho jak mi klapne kalendář a hlavně jestli bude mít volno hotel. Dorazil bych tak v 9...takže spíš ke konci... Jasně v celé Praze nebude ani jeden volný pokoj na hotelu. :-D Koukej dorazit!!! Já jsem si vzal Grandior, ten byl nejblíže, tak tam kdyžtak cinkni, jestli ještě nemají volný pokoj.https://www.hotel-grandior.cz/cs/luxusni-hotel-praha/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 (upraveno) Hlavně tam kluci neudělejte nějakou vostudu, ať tam za tejden my nemáme 10% přirážku... Neboj, já nám to vohlídám. Upraveno 14. listopadu 2018 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béza Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak nakonec by to dneska mělo vyjít, takže také dorazím Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 co jsem vyhral? z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Jsem druhej, koukejte sebou hnout :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se