Návštěvník Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Aniž bych chtěl obviňovat, konspirovat či domýšlet: je tedy možné, že předmětné hodinky se kromě Feltharga a pár lidí, kteří se tím zabývali, nacházejí u nějakého člena-účastníka srazu z CHMG?možná bych si ještě jednou přečetl co jsem psal. Pokud je najdeš v prodejním vlákně, máš u mě pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 (upraveno) možná bych si ještě jednou přečetl co jsem psal. Pokud je najdeš v prodejním vlákně, máš u mě pivo četl jsem to pětkrát a ty jsi z obliga. Lépe to naformulovat neumím. Vycházel jsem z tohoto: V době možného zmizení hodinek nebyl u stolu ani poblíž stolu nikdo kdo není na chronomagu. Majitel hodinky omylem nepřibral. Upraveno 26. listopadu 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Takže slovy klasika: "Mnoho povyku pro nic". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Obchází mě hrůza při představě, že bych se tohoto památného srazu zúčastnil a byl mezi podezřelými. Diky Vojto za čas a snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Možná poslední věta muže působit zavadejicim dojmem. Hodinky byly opravdu ukradeny a Vojta jen dodal ?video ukazuje, ze ani majitel je ze stolu nebral? tedy, ze bych si omylem sbalil sám a nevěděl o tom. Takže slovy klasika: "Mnoho povyku pro nic". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Kurňa.. i na tom srazu aby byl člověk ve střehu.. Příště prezenčku i s číslem občanky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Slušný oddíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Možná poslední věta muže působit zavadejicim dojmem. Hodinky byly opravdu ukradeny a Vojta jen dodal ?video ukazuje, ze ani majitel je ze stolu nebral? tedy, ze bych si omylem sbalil sám a nevěděl o tom. To se omlouvám za nepochopení, myslel jsem to tak, že do "vyšetřování" bylo investováno tolik energie a výsledek žádný. Což je mi líto. Ze všech úhlů pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Bych je všechny znova sezval a udělal rekonstrukci na místě činu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 No je to ostuda panove. Uz podruhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Bych je všechny znova sezval a udělal rekonstrukci na místě činu. Tak nas sezvi a udelej. Good luck v tomhle predvanocnim shonu a ten, kdo je vzal, tak si stejne cas neudela. "Bycharu" uz mam za posledni dva tydny docela plny zuby. Kazdej BY vedel co BY udelal KDYBY tam BYL BYVAL sel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Tak nas sezvi a udelej. Good luck v tomhle predvanocnim shonu a ten, kdo je vzal, tak si stejne cas neudela. "Bycharu" uz mam za posledni dva tydny docela plny zuby. Kazdej BY vedel co BY udelal KDYBY tam BYL BYVAL sel.Ondro, to asi byla ironie. Teda myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Takovych navrhu par bylo a ve virtualnim prostoru se to blbe rozlisuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 samozřejmě že nadsázka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Je jasné, že se to stalo. Přesto se odmítám dívat na zůčastněné jako na sprosté podezřelé. To včetně mě. Byl bych rád, kdyby se ten případ dotáhl do konce. Jinak mám obavu, že to zkazí jakákoli příští setkání ve větším, možná i trochu anonymním, počtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Sraz "Jen pockej!" dopadl, mimochodem, zcela beze ztraty. Asi dobrej oddil, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 stovky srazu dopadlo a dopadne i v budoucnu zcela bez ztrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Sraz "Jen pockej!" dopadl, mimochodem, zcela beze ztraty. Asi dobrej oddil, no. No ono, kdyby nekdo nekomu ukradl vlka, tak by ze strazu taky mohl odejit bez ocasu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Honzo, to je jednoduché.. Všichni přišli s holou pr...., tedy zápěstím a když se rozdalo, tak je nikdo nedal z ruky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 stovky srazu dopadlo a dopadne i v budoucnu zcela bez ztrattím dopadne v budoucnu si nejsem do zveřejnění pachatele úplně jist, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se