Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Aniž bych chtěl obviňovat, konspirovat či domýšlet: je tedy možné, že předmětné hodinky se kromě Feltharga a pár lidí, kteří se tím zabývali, nacházejí u nějakého člena-účastníka srazu z CHMG?

možná bych si ještě jednou přečetl co jsem psal. Pokud je najdeš v prodejním vlákně, máš u mě pivo  :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

možná bych si ještě jednou přečetl co jsem psal. Pokud je najdeš v prodejním vlákně, máš u mě pivo  :frusty:

četl jsem to pětkrát a ty jsi z obliga. Lépe to naformulovat neumím. Vycházel jsem z tohoto: V době možného zmizení hodinek nebyl u stolu ani poblíž stolu nikdo kdo není na chronomagu. Majitel hodinky omylem nepřibral.

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Možná poslední věta muže působit zavadejicim dojmem. Hodinky byly opravdu ukradeny a Vojta jen dodal ?video ukazuje, ze ani majitel je ze stolu nebral? tedy, ze bych si omylem sbalil sám a nevěděl o tom.

Takže slovy klasika: "Mnoho povyku pro nic".

Odkaz ke komentáři

Možná poslední věta muže působit zavadejicim dojmem. Hodinky byly opravdu ukradeny a Vojta jen dodal ?video ukazuje, ze ani majitel je ze stolu nebral? tedy, ze bych si omylem sbalil sám a nevěděl o tom.

To se omlouvám za nepochopení, myslel jsem to tak, že do "vyšetřování" bylo investováno tolik energie a výsledek žádný. :( Což je mi líto. Ze všech úhlů pohledu.

Odkaz ke komentáři

Bych je všechny znova sezval a udělal rekonstrukci na místě činu. 

Tak nas sezvi a udelej. Good luck v tomhle predvanocnim shonu a ten, kdo je vzal, tak si stejne cas neudela.

"Bycharu" uz mam za posledni dva tydny docela plny zuby. Kazdej BY vedel co BY udelal KDYBY tam BYL BYVAL sel.

Odkaz ke komentáři

Tak nas sezvi a udelej. Good luck v tomhle predvanocnim shonu a ten, kdo je vzal, tak si stejne cas neudela.

"Bycharu" uz mam za posledni dva tydny docela plny zuby. Kazdej BY vedel co BY udelal KDYBY tam BYL BYVAL sel.

Ondro, to asi byla ironie. Teda myslim.

Odkaz ke komentáři

Je jasné, že se to stalo. Přesto se odmítám dívat na zůčastněné jako na sprosté podezřelé. To včetně mě. Byl bych rád, kdyby se ten případ dotáhl do konce. Jinak mám obavu, že to zkazí jakákoli příští setkání ve větším, možná i trochu anonymním, počtu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...